Hihetetlen!
Ma beszéltem a fiam ovis csoporttársainak a szüleivel. A csoportból 10 gyerkőcnek van vagy volt az elmúlt két hétben tüdőgyulladása. Mi is ezzel kínlódunk már 1 hete. Ráadásul az enyém asztmás, nagyon nehezen akar gyógyulni. Állítólag valami vírust nyeltek be. Jól megfertőzték egymást. Még ez az idő is rátesz egy lapáttal.
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 72 oldal |
Sztem ott jobban érzik magukat Én is ilyen voltam kicsinek anya mesélte. Kipakoltam a szekrényből és én ültem be. Bár akkor jónak tünt. De már most,hogy a lányom ezt csinálja. Már nem tűnik annak. MÉg jó,hogy olyankor nem kezd hozzá pakolni mikor van itt nálunk valaki.
Nálunk is beköltözik a szekrény aljába, csak tudnám akkor miért van a Kubu-s sátor
Igaz, hogy nem most történt a dolog. De Csilluska 11 hónaposan elindult magától. Most már nincs előtte akadály. Az etetőszékét, a szobába a fotelokat csak úgy tologatja arrébb, mintha papírból lennének. Nem győzök pakolni előle. Most már odáig jutottunk hogy a szobában nincs fotel át raktam mind a kettőt a másik szobába.
Pakolni nagyon szeret. A fiókból kiszedi a ruhákat és belemászik a helyükre.
A babája mellé is odafekszi a babakiságyba.
Pakolni nagyon szeret. A fiókból kiszedi a ruhákat és belemászik a helyükre.
A babája mellé is odafekszi a babakiságyba.
mármint a helyíiség ajtaját nyitottam ki, ahol van a gép
Az én kisfiam 12-én lesz 3 éves, és nagyon szeret "dolgozni"
-Metszőollóval nyírta le a kertben a hagymám szárát nemrég.
-Szeret mosogatni, de még a tupperes poharat is el tudja törni.
-A héten történt: Beindítottam a mosógépem, és elfelejtkeztem róla. Egyszer csak eszembe jutott, hogy már biztos lejárt, kiteregetek. Kinyitottam az ajtót, és csodálkoztam, hogy megy. Ekkor nézem, hogy előmosásnál jár. Gondoltam tönkre fog menni, biztos nem állt le, hanem ment tovább. Centrifugázásra állítottam, később megyek vissza, már megint előmosáson van. Na ekkor a kisfiam mondta, hogy ő volt. Kiderült, hogy amikor bepisilt a bugyiba levetette. Amikor lejárt a gép, akkor kinyitotta az ajtaját, berakta a tiszta ruhák közé a pisis bugyit. Betette az ajtaját, és elindított egy programot (csavart egyet amivel lehet progit állítani), és bekapcsolta.
-Metszőollóval nyírta le a kertben a hagymám szárát nemrég.
-Szeret mosogatni, de még a tupperes poharat is el tudja törni.
-A héten történt: Beindítottam a mosógépem, és elfelejtkeztem róla. Egyszer csak eszembe jutott, hogy már biztos lejárt, kiteregetek. Kinyitottam az ajtót, és csodálkoztam, hogy megy. Ekkor nézem, hogy előmosásnál jár. Gondoltam tönkre fog menni, biztos nem állt le, hanem ment tovább. Centrifugázásra állítottam, később megyek vissza, már megint előmosáson van. Na ekkor a kisfiam mondta, hogy ő volt. Kiderült, hogy amikor bepisilt a bugyiba levetette. Amikor lejárt a gép, akkor kinyitotta az ajtaját, berakta a tiszta ruhák közé a pisis bugyit. Betette az ajtaját, és elindított egy programot (csavart egyet amivel lehet progit állítani), és bekapcsolta.
jaj, te szegény. Gondolom a szívbaj kerülgetett.
A nap rosszasága!
Kislányomon, mint a sajtos tallérokat úgy töri félbe a DVD lemezeket.
Gyanús volt a csend, megnéztem, hogy mit csinál, ül a szoba közepén a félbetört,k tönkretett lemez kupacon. Ezek szerint nem kell hozzá nagy erő, hogy elpattanjon a lemez. Ezeket már átmásolni sem tudjuk, pakolhatom át a fél szobát megint.
Kislányomon, mint a sajtos tallérokat úgy töri félbe a DVD lemezeket.
Gyanús volt a csend, megnéztem, hogy mit csinál, ül a szoba közepén a félbetört,k tönkretett lemez kupacon. Ezek szerint nem kell hozzá nagy erő, hogy elpattanjon a lemez. Ezeket már átmásolni sem tudjuk, pakolhatom át a fél szobát megint.
Igen az. A biztonság kedvéért kért egy bőrtesztet tojásra és tejre, mert a pulmonológián úgyis csinálnak majd neki. Rendes volt a doki, mert elintézte, hogy rögtön megcsinálják majd, amikor megyünk, ne kelljen később menni miatta.
Nahát, ez tényleg nagy öröm!
A nap nyertese a kislányom, akinek azt mondta ma a gasztroenterológián a fődoki, hogy ehet tejes dolgokat. Egy hónap után! Meg is ünnepelte egy tábla Milka csokival. A papírt megkaptam, hogy nyerjek vele neki majd valamit.
Kedves Anyukák! Gyertek, legyen a gyerkőc disney könyvklub tag, havonta 2500 Ft-ért mesekönyv+ CD +mindig ajándék (hátizsák, matricás album, stb.) így ki tudja este a gyerek választani a polcról, hogy melyik mesét olvassa anya vagy apa, mert az nagyon fontos. Bármikor vissza lehet mondani. Érdeklődj nálam emailben. köszönöm
Sziasztok!
Szavazzatok a kisfiamra!
http://liberoarca.liberoklub.hu/video/?userid=33
üdv,
Eve
Szavazzatok a kisfiamra!
http://liberoarca.liberoklub.hu/video/?userid=33
üdv,
Eve
csabanna ide is küldheted!! :-)
Köszi, nem olvastam, de most már igen.
Nadina! Prizma írt Neked a negatívban. Nem olvastad????
Grat a Törpikének!
Grat a Törpikének!
Ma van a kislányom 2. szülinapja!
Már készül az epertorta... az előszülinapra kapott kubu sátor meg már romokban hever...
Már készül az epertorta... az előszülinapra kapott kubu sátor meg már romokban hever...
Ja, a pozitívon.
Gratulálok, de honnan tudjátok? Én nem találom a "nyeremény" beírást.
kincs17---Ez az igazi "kincs"---egy új élet a földön!---Gratulálok én is,jó egészséget kívánok mindkettőjüknek,nagyon vigyázzatok rá!!!