Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 303 oldal |
Nagyon régen én is így jártam! Majd a következő sikerül!
Köszi, Picurka! Akkor épp ma szúrtam el a 12.-et.
A Mimivore-nak 12 szintje van, és a végén 1000 bónuszt ad.
Villám,köszönöm a választ! Azt esetleg tudod,hogy a Mimivore nevű játéknak hány szintje van,és a végén mennyi bónusz pontot ad? A 12. szintig tudtam csak eljutni.
Nálatok bejön az ootz? Nálam egész nap nem.
Hugi, köszi szépen, így legalább nem szomorkodok, hogy nem láttam idejében a feltöltést ...
Villám, az még mindig nem volt Volt hajsütő, WII, ehhez való "toll" meg valami kiegészítő.
Chicken
a Choix du cadeau kategória csak a Vip Elite tagoknak elérhető
a lényeg nagyvonalakban: van a Toilokdo a megnevezett társoldala a Cdiscount (ha rákattintasz a névre a Toilokdo oldalán, akkor bejön az oldal, s lehet nézelődni), s innen Te magad választhatod ki a kívánr ajándékot meghatározott összegig
de mint mondottam ezzel a funkcióval csak a Vip Elite tagok élhetnek, akiknek 2000 kódot kell beváltaniuk, hogy ilyen rangúak legyenek
amúgy a többi kategóriából bárki vásárolhat (kivéve a az említett Choix du cadeaux illetve Argent-mindkettőhöz Vip elite tagság szükséges), annyi hogy ha magasabb rangú vagy, akkor bizonyos mértékig olcsóbban veheted meg a dolgokat
a Choix du cadeau kategória csak a Vip Elite tagoknak elérhető
a lényeg nagyvonalakban: van a Toilokdo a megnevezett társoldala a Cdiscount (ha rákattintasz a névre a Toilokdo oldalán, akkor bejön az oldal, s lehet nézelődni), s innen Te magad választhatod ki a kívánr ajándékot meghatározott összegig
de mint mondottam ezzel a funkcióval csak a Vip Elite tagok élhetnek, akiknek 2000 kódot kell beváltaniuk, hogy ilyen rangúak legyenek
amúgy a többi kategóriából bárki vásárolhat (kivéve a az említett Choix du cadeaux illetve Argent-mindkettőhöz Vip elite tagság szükséges), annyi hogy ha magasabb rangú vagy, akkor bizonyos mértékig olcsóbban veheted meg a dolgokat
Villám,tudsz nekem abban segíteni,hogy a Toilokdon a "Choix du cadeau"-nak mi a lényege?
Én még csak most hajtok az ezüst szintre. Ha azt elérem többféle ajándék közül tudok majd választani?
Előre is köszi a válaszodat!
Én még csak most hajtok az ezüst szintre. Ha azt elérem többféle ajándék közül tudok majd választani?
Előre is köszi a válaszodat!
Hugi
későn léptem be, így nem sokat láttam
esetleg pendrive is volt?
későn léptem be, így nem sokat láttam
esetleg pendrive is volt?
Chicken
Vip Or/ vagy Gold vagyok, s valószínűleg az is maradok, még sok kódot kellene beváltanom, hogy elérjem a következő fokozatot, s mostanában egyre kevesebb oldallal foglalkozok, s így a kevesebb kódot váltok be
Vip Or/ vagy Gold vagyok, s valószínűleg az is maradok, még sok kódot kellene beváltanom, hogy elérjem a következő fokozatot, s mostanában egyre kevesebb oldallal foglalkozok, s így a kevesebb kódot váltok be
Toilokdon vannak új cumók a butikban.
Már nekem is megy Csak bynkód nincs rajta még mindig
Villám,megkérdezhetem,hogy milyen fokozatod van a Toilokdon?
Hugi
nekem most már megy a Bouty, pár nap kihagyás után
nekem most már megy a Bouty, pár nap kihagyás után
janesz
ha már ide jössz segítséget kérni, akkor kérhetnénk kevésbé ironikus hangnemet???
eszedbe sem jut, hogy nem Mindenki játszik minden oldalon?
én pl. ha érintett vagyok bizonyos oldalakon, akkor szoktam segíteni, s mások is így vannak ezzel
szóval az általad említett tresor oldalt nem ismerem
s bizony irritál ez a mondatod "köszönöm a 0-választ......
ha már ide jössz segítséget kérni, akkor kérhetnénk kevésbé ironikus hangnemet???
eszedbe sem jut, hogy nem Mindenki játszik minden oldalon?
én pl. ha érintett vagyok bizonyos oldalakon, akkor szoktam segíteni, s mások is így vannak ezzel
szóval az általad említett tresor oldalt nem ismerem
s bizony irritál ez a mondatod "köszönöm a 0-választ......
A Packbarre-on gyűjthető kódok: Pack+,Byncode,Royalpass,Ilokod,Biokode,Findcode,Click
code,Fourmicode,Ludicpass,EC code. A Findcode-ból és a Byncode-ból gyűjthető 4db,a többiből egy-egy db.
code,Fourmicode,Ludicpass,EC code. A Findcode-ból és a Byncode-ból gyűjthető 4db,a többiből egy-egy db.
Sziasztok!
Köszönöm a 0-választ és segítséget a tresoral kapcsolatban...
A packbarren-milyen codokat lehetne még gyüjteni?
Ja és a mai napon megjött a tresoros tollam,és egy másik oldaltól a Motorola telefonom
Ez egy szerencsés nap volt számomra!
Köszönöm a 0-választ és segítséget a tresoral kapcsolatban...
A packbarren-milyen codokat lehetne még gyüjteni?
Ja és a mai napon megjött a tresoros tollam,és egy másik oldaltól a Motorola telefonom
Ez egy szerencsés nap volt számomra!
A Boutygame nektek sem működik???
Ha valakit érdekel byncode szerzés lehetősége,akkor a Packbarre-t tudom ajánlani. Egyszerre 4 kódot lehet szerezni,igaz kb. egy hónap szükséges hozzá,de ez attól függ kinél mennyit megy a gép. Egy reklámcsíkot kell futtatni netezés közben,ami szabadon mozgatható,oda teszed ahova akarod. A Packbarre oldalán reklámok leklikkelésével plusz százalékokat lehet szerezni.
Ha szeretnél regisztrálni,akkor klikkelj a következő linkre:
http://www.packbarre.com/?pa=178125
Köszönöm!
Ha szeretnél regisztrálni,akkor klikkelj a következő linkre:
http://www.packbarre.com/?pa=178125
Köszönöm!