Evetke!
Levelem jegyekkel elment. Kellemes este lehet nektek.
Eszperente
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 10 / 14 oldal |
Levente, emberem gyermeke meg kedvese lelkesen vette, leveledet repesve keresem! :) Meg persze thenksz! :))
Evetke!
Kellene 1+1 jegy? Este menj el kedveseddel, s jegyeket Neked eme neten elhelyezem? ;)
Kellene 1+1 jegy? Este menj el kedveseddel, s jegyeket Neked eme neten elhelyezem? ;)
Levente, merre, merre? :O
Megleltem! :)) Eltekeregtem "Nyertesek" webhelyre, s megleltem :)) De eme emberke nem kedvesem, mert emberem neve nem ez, ellenben eme remek egyednek, mely nyert, gyermeke lehetek :)) Thenx Neked, eme eset szerfelett kellemes! :)
Megleltem! :)) Eltekeregtem "Nyertesek" webhelyre, s megleltem :)) De eme emberke nem kedvesem, mert emberem neve nem ez, ellenben eme remek egyednek, mely nyert, gyermeke lehetek :)) Thenx Neked, eme eset szerfelett kellemes! :)
Evetke!
Kedvesed nyert egy remek helyen?
Levente e webhelyen egyszer*egyszer nyert, nevem szerepel nyertesekben.
Kedvesed nyert egy remek helyen?
Levente e webhelyen egyszer*egyszer nyert, nevem szerepel nyertesekben.
Felejtsd el, emeld fel fejed, ne szegd le!
Szerencse Neked kedvezhet, meglehet:" next week" :)
Szerencse Neked kedvezhet, meglehet:" next week" :)
Fene megette, szerencse nekem sem kedvezett :( Lett egyesem, 1 + 1 + 1 + 1, de egyesekkel nem megyek messze. Kedveszegett lettem. Fejemet lefele vetem, s nem nevetek :(
Ejnye Levente, kedved ne veszddd!
Szerencse nekem se kedvezett, de nem fejeztem be!
Lesz kerekes szerkezet egyszer :))
Szerencse nekem se kedvezett, de nem fejeztem be!
Lesz kerekes szerkezet egyszer :))
Kereszteket feleslegesen tettem meg egy helyen. Kerekes szerkezet nem megy Pestre.
Evetke!
Szellemed rettenetes, versben elremegted kedvenc helyemet ezerszeresen.
Szellemed rettenetes, versben elremegted kedvenc helyemet ezerszeresen.
Evetke, nevettem:remek! :))
Levente :), eme hely lehet fedetlen meg fedett. Fedetlen helyre melegben mehetsz, fedett helyen ellenben melegben meg nem melegben lehetsz. Eme helyen le kell vetkezned, levetett pendelyedet be kell tenned egy helyre, melyhez rendelkezel egy szerkezettel, melyet nem kellene elvesztened, mert elveszted, nem lesz pendelyed, s ez nem melegben szerfelett kellemetlen. Levetkezted pendelyedet, s nem teljesen meztelen be kell menned egy helyre, melyben eszeveszett meleg leledz, s vesztesz rengeteg testnedvet. Lehet, ez nehezen megy, s nem kellemes, de felette megedz testet-lelket-szellemet. Ellenben ne feledd, vedelned kell rengeteg levet, mert elvesztett testnedvekkel nehezebb lesz szervezetednek, nemde :-/ Fejeden, melleden, kezeden meg egyebeken nedv csepeg lefele. Fejed veres lesz, eleged lesz, s nem lehetsz bent negyven perceket, mert lelked lehelheted eme rettenetes melegben. :|
Testedet le kell veretned nem meleg nedvvel, ehhez meg kell tekerned egy szerkezetet, mely meleg, s nem meleg nedvet permetez. Testedet lepermetezve mehetsz, s belevetheted testedet egy helyre, melynek neve medence. Fejed nem lehet fedetlen, mert medencemesterek neheztelnek s mekegnek (de ezek medencemesterek, nem Mekk mesterek ;) :)) ). Melleseket tekerhetsz eme helyen, mely medence, tele nedvvel, s kezeddel kevergetve e nedvet, teljesen meg kellemesen belemelegszel, fejedben rendezve rendezetlen eseteket. Nejed Veled mehet, ellenben nem meregetheted szemedet. Nejed nem lenne Veled, szemeddel levetkeztetsz kellemes egyedeket. Nejednek ellenben ez nem tetszene, s fejedre verne retteneteseket ;)
Ez lehetett e hely, melyet meg kellett fejtenem? :))
Testedet le kell veretned nem meleg nedvvel, ehhez meg kell tekerned egy szerkezetet, mely meleg, s nem meleg nedvet permetez. Testedet lepermetezve mehetsz, s belevetheted testedet egy helyre, melynek neve medence. Fejed nem lehet fedetlen, mert medencemesterek neheztelnek s mekegnek (de ezek medencemesterek, nem Mekk mesterek ;) :)) ). Melleseket tekerhetsz eme helyen, mely medence, tele nedvvel, s kezeddel kevergetve e nedvet, teljesen meg kellemesen belemelegszel, fejedben rendezve rendezetlen eseteket. Nejed Veled mehet, ellenben nem meregetheted szemedet. Nejed nem lenne Veled, szemeddel levetkeztetsz kellemes egyedeket. Nejednek ellenben ez nem tetszene, s fejedre verne retteneteseket ;)
Ez lehetett e hely, melyet meg kellett fejtenem? :))
"nedves terem melegben"
Evetke!
Ezt fejtsd meg!
Reggelente elmegyek egy helyre, melyen kedves emberek mellett testemen kellemetlen nedvek keletkeznek. Ezeket lecsepegtetem, s egy nedvesebb helyre meleg testemet belevetem, lekeverek negyven percet, ezzel testemet, lelkemet remek helyzetbe teszem, eszem ezerrel tekereg, megyek rengeteg webhelyre, s rengeteget nyerek. ( persze ezzel "beteszek" egyes kellemetlen egyednek)
Ezt fejtsd meg!
Reggelente elmegyek egy helyre, melyen kedves emberek mellett testemen kellemetlen nedvek keletkeznek. Ezeket lecsepegtetem, s egy nedvesebb helyre meleg testemet belevetem, lekeverek negyven percet, ezzel testemet, lelkemet remek helyzetbe teszem, eszem ezerrel tekereg, megyek rengeteg webhelyre, s rengeteget nyerek. ( persze ezzel "beteszek" egyes kellemetlen egyednek)
Levente, emberem gyermeke, meg ennek kedvence elrebegte, bementek kedd este nyertes jegyeddel, s tetszett meglesett eset/mese. Thenkx ezerszer! :)
Nem mehetek, egyebet kell tennem. :((
Eme reggelen nem kelt fel egy egyed sem? Este levelem jelentkezett, s nyertem egy+egy jegyet, mely este lesz, de nem gyerekeknek. Menjetek el jegyemet nem kezeltethetem, mert kenyeremet keresem. Jelentkezz!!
Evetke!
Megfelel, levelet feltettem, keresd meg, megy.
Megfelel, levelet feltettem, keresd meg, megy.
Levente, Te rendes meg kellemes emberke! :) Thenx, de mennem kedden este nem lehet, meglehet, esetleg emberem gyermeke meg eme gyermek kedvence elmehetnek, de ezek legfeljebb este rebeghetnek nemet, esetleg nem-nemet. Megfelel ez Neked? Ezen gyermekek egyeztetnek, kettes egyed kedden este elmehet-e. Este jelentkezem, melyben ez Neked nem kellemetlen.
Evetke!
Merre tekeregsz? Szereztem Neked nem egy jegyet egy remek helyre, melyre Veled mehetne e webhely nem egy kedves egyede. Jelentkezz!!
Levelemet elhelyezhetem?
Merre tekeregsz? Szereztem Neked nem egy jegyet egy remek helyre, melyre Veled mehetne e webhely nem egy kedves egyede. Jelentkezz!!
Levelemet elhelyezhetem?