Powerrade
3 nyertes értesítés , de csak a lányom szerepel a listán. Nyereményt még nem kaptunk.Írtam nekik. Azért érdekes a dolog ,mert először vettem 1 pályázatnyi italt,amit a saját nevemre töltöttem fel. Mivel nyertem ,visszamentem még a Sparba és vettem még 2 pályázatnyit. A másodikat a férjem ,a harmadikat a lányom nevére kűldtük be. A listán csak a lányom szerepel ,pedig az ő pályázata volt az utolsó . Érdekes
Rajta vagyok a listán, még nem kaptam meg

jojó
Szerintem (is) nagyon jól tudják, hogy mennyi az annyi. Nem véletlenül vártak a játék végéig (=belépési lehetőség kizárása). Gyanítom, hogy a szokásos sablon szöveg mögött már egészen pontosan megvan a költség-kalkuláció. Nagyságrend: szerintem 2-3 nap alatt elfogyott a gyorsasági 100. Akkor is, ha baromi lassan akadtak rá az emberek a promócióra. Ehhez képest a 6. napon még délután-estefelé is kaptak nyertes értesítést a fórum posztjai alapján. Ekkor már tuti begyorsultak az események, de legyen átlag napi 100 feltöltés. 3-400 x 6000 Ft = 1.8 - 2.4 milla értékű bénázásról beszélünk alaphangon. Ezért talán már érdemes hallgatni, és jászani a hülyét...
Nálunk, a családban 3 értesítés ment a kukába, de ez van! Nem akkora volumen, hogy ezen rugózzunk. Én már elengedtem.
Valóban nem kellene bizonygatni,nagyon jól tudják ők azt,hogy ki nyert ! Be kéne vállALNIUK !!!
Én is írtam nekik .nekem sem válaszoltak
hasi Én is nyertem a CBA-ban ajándékcsomagot, de nem ért ide... írtam nekik de nem is válaszoltak
hasi!
Én is így jártam, de nem hagytam annyiba, írtam nekik többször, majd egyszercsak kaptam választ is, elnézést kértek és hogy hamarosan küldik, aztán 1 héten belül meg is érkezett.
Senkinek sem kellene bizonygatnia, hogy nyert, mert eleve csak annak dobta fel a kézbesítéshez szükséges űrlapot, aki nyert, így nekik tudniuk kell, hogy a 100-on felül még kik azok...
Nekem van képernyőfotóm, de csak egy sablon választ kaptam, hogy kivizsgálják az ügyet, azóta semmi.
Arra kíváncsi lennék, hogy azok megkapták-e már a nyereményt, akiknek a neve rajta volt a listán. (?)
Jojó illetve nem mindenki csinál képernyő képet és más is hasonló cipőben jár mint én az igazát hogy bizonyítja?
hasi
Én is várom, még semmi
Jojó és hogy lehet tovább lépni?
Sziasztok!
2024 es juliusi "mindennapok bajnokai" játékon nyereményt megkaptátok? AJÁNDÉKCSOMAG.
ÉN coop játékon nyertem.aji sehol
Attól függ mit írtál ?Ha megírod ,hogy amennyiben nem fogadják el,hogy nyertes vagy ,tovább lépsz !
Azért mekkora.. a Bang-esek írsz (munkaidőben!)nekik 1 hónap után hogy ugyan már hogy áll a kivizsgálás a powerrades gyorsasági nyeremény ügyben arra nem veszik a fáradságot visszairjanak jelezenek azoknak akiknek ugyanúgy kiírta hogy nyert hogy mi van velük vagy hogyan akarják kárpótolni őket....
verka!
Én sem találtam, de ez nem meglepő, nagyon sokszor járok így, de nem csak itt, hanem Aldis játékoknál is. A játszós terméket nem lehet kapni, valószínű, hogy csak nagyobb üzletekben van.
Lidl oops szuper játék lenne, ha lenne Oops😝
Sziasztok!
Lidl OOOPS! nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a vásárlás dátuma nem lehet jövőbeli.
Szerintem ma 13-a van.
Köszi, próba szerencse.
Közben olvasom azt is, hogy "A Játékkal kapcsolatos minden igény elévülési határideje 60 nap." Egyre jobb.
Szerintem ők tudnak segíteni, vagy legalábbis tanácsot adnak: Fogyasztóvédelmi Főosztály Hatóság Tanácsadó Iroda fogyasztovedelem@bfkh.gov.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások