Kérdezés nélkül nem illik.
Saját fotóra nem futja?
A Tűzoltós Klinika weblapján találtam ezt a képet -
http://kepfeltoltes.hu/100330/w3_maci_www.kepfelt
oltes.hu_.jpg
Gondolom le lehet szedni. Csatolhatnánk a beadandóhoz ha gondoljátok.
bernie72 - ötlet?
Szerintem is gyerekeket támogassunk, de ne csak a fővárosiakat! A legtöbb esetben ők kapják a támogatásokat.
Mit szólnátok a Tűzoltó utcai gyermekklinikához?
Azt már lefixáltuk szavazással, hogy játékra fordítjuk, azt is h. a megvásárolt termékkel jótékonykodunk, de most már az is le kéne h. KIT is támogatunk.
Szerintem is jó ötlet többet támogatni!
Én egy fórumos eü-s kedves barátnőmtől
már kérdeztem, hogy kit és mivel lehetne támogatni? És ő azt írta, hogy a gyermekonkologiák vannak leginkább rászorulva a segítségre és szívesen látnak bármi tartós finomságot, dörmit, rostosat, kistigrist, kekszet stb. , csak legyen tartos és bontatlan
azt meg hogy miket veszünk úgy is akkor döl el ha tudjuk milyen pályázatok lesznek akkor
A lottónál szerintem inkább az a kérdés hogy ki mennyire gondolt ?
Nekem van ismeretségem a II. Gyerekklinikán (Tűzoltó utca), ők is nagyon örülnének támogatásnak. Leukémiás és rákos gyerekekkel is foglalkoznak!
(Természetesen ez csak egy ötlet)
Én is beírom, kinek van meg minden adat:
zsuzska25
TH
magdalin
Paintuci
veruss
nyuszika1975
bernie72
Galeria
Timso
Ritu16
csillúzó
marycsiga
hugiberenyi
Nicika
Manni
szabina357
negyedora
Trixy87
bolya
KABALA
szabcsina
zoilda
bea0513
ermiki
egyetlen*
Csillagvirág
komeri
Aki nem találja a nickjét a listában, kérem küldje meg az adatait:
nicknév-teljes név-város-életkor-hány éve tag
Sziasztok Lányok!
Alakulnak az adatok és képek küldése?
Hétfőn meg kéne tartani az alakulóülést
- végleges létszám
- bemutatkozó szöveg véglegesítése (ez folyamatban van és körbe lesz küldve mindenkinek)
- célkítűzés megfogalmazása
- vezető kiválasztása
Aztán, ha ezek megvannak akkor jövőhéten le kéne adni, bár nem tudom Marilyn, Neked mennyi időt vesz igénybe?
Még azt akkor beszéljük meg, hogy lottót is szeretnétek az összegből venni? Csak mert abból ugye nem jut semmi pl. a gyeremkotthonnak, ha nem nyer. Nem lenne célszerű csak kézzelfogható és éppen akkor nyereményjátékban résztvevő terméket venni? Illetve akinek van kapcsoalta ilyen gyermekotthonnal meg is kérdezhetné, hogy alapvetően mire szokott szükség lenni?
Sztem többet is lehetne így támogatni, én is megkérdezem a csepelit.
Írjatok ltszi.!
marilyn!
Én még 27-én reggel 7:27-kor küldtem át a képet, de most újra ment mail-ben.
akiktől megkaptam a képet:
nita67
csillúzió
fedit19
Galeria
bolya
elizi
Ritu16
Timso
bea0513
ermiki
szabcsina
egyetlen
KABALA
negyedora
komeri
Nicika
Fáreó
zoilda
Trixy87
nyuszika1975
szabina357
szentesiné
mamocika165
Paintuci
DZsuzsa
marycsiga
zsuzska25
Manni
bernie72
veruss
ha nem vagy a listában, és elküldted a képet, írj és újra megnézem!
marilyn az enyémet megkaptad?nem kaptam visszajelzést
péntekig légyszi küldje el mindenki az arcképét, aki eddig nem tette meg
sztem még nem kaptam meg mindenkitől.
ha minden igaz, hétvégén lesz időm összeollózni a "tablót"
ide küldjétek a valós névvel, nickkel, lakhellyel együtt: webcsajok@mailbox.hu
Ezt az érdekes cikket találtam 2003-ból:
http://hirek.prim.hu/cikk/32922/2
Információk olvashatóak benne a wny-ről és a megszületéséről meg a játékosokról. A klubhoz egy kis történelmi köretnek szerintem megfelelne, már ha kell egy kis rizsa magáról az oldalról.
Csajok!
Április 10-ig legkésőbb jó lenne, ha mindenki megküldené az adatait nekem, a fotót pedig marilyn-nek, hogy összeálljon a pályázat.
A díj felhasználásával kapcsolatban Galeria ír...és az általam összefoglaltakkal együtt egy ismije megpróbálja frappáns kis történetet készíteni belőle...
Annak leírása, hogy miért fontos számunkra ez a klub, mindenki írhatna pár sort...
El kellene azt is döntenünk, hogy ki lesz a Klub képviselője...neki kellene a lakcíme, e-mail címe, telószáma is.
Aki esetleg a kör e-mail-ből kimaradt, az írjon nekem! Lehet, hogy nem volt meg az e-mail címe, csak a nick neve.
Paintuci, azt nem tudjuk, mert ugye az akkor lesz majd érdekes, ha átutalják a pénzt. Egyelőre csak azt kellett kitalálni, hogy mire költsük a többi már az adott pillanat dönti el
1. Th akkor összefoglalta kik vagyunk, ill. a címlistát, ez nagyjából meg is van
2. Marlyn intézi a képeket
3. Én kiszámoltam, hogy 25%-os adóval számítva az egészet vissza lehetne igényelni, ha nem lesz egész évben egyéb jövedelmem és így marad az adózás stb, ill. annak az illetőnek aki hasonló paraméterek rendelkezik
Nekem a hétvége mindig zűrős de keddtől már én is tudom magam jobban aktivizálni
Azért nem titkos másolatban küldtem, mert elvégre közös cél érdekében pályázunk ...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások