Sziasztok !
A kalapácsoson (kavefarm.com) azt írja , h nyertes lista kavefarm.hu-n.Oda külön kell regisztrálni mert nem enged be ?
Közben segítettek.... "titkos másolat" vagyok az emailben... na, akkor remélem enyém lesz mégis a csomag :-)
2 Nescafe, egér, óra :-)
Ez érdekes!Lehet,hogy rossz helyre mentek a nyertes e-mailek?

" alt="

">
Egyébként emlékeim szerint a csomagban 2 fajta üveges Nescafe volt,egy Nescafe üveg alakú egér...másra nem emlékszem.
Ja, és most látom, hogy vissza is pattant az email....
Most valamit nem értek.... kaptam emailt, hogy nyertem egy Nescafe ajándékcsomagot.
Ok, adatok kitöltve, válasz elküldve, én továbbított üzenetként küldtem vissza a megadott emailcímre.
És most látom, hogy az eredeti üzenetben nem az én emailcímem szerepel a címzett sorban.....
Most akkor mi van?
Valaki meg tudná mondani, hogy mi van a Nescafe ajándékcsomagban?
Köszönöm :-)
Zsuzsa Nr. 1.
Sajnos ez mindig így van

" alt="

">(( Nemhiába ritkán játszom mostanában

" alt="

">
Nekem még bögre sem jött össze, err a kávéfarm-játékra pedig különösen odafigyeltem, mindent pontosan precízen csináltam, a kódbeküldést is... és a farmon már 3. napja minden kéász van, időre!!!
Sajnos ez van!

" alt="

">
pmarta
A kvíznyerteseket értesítették. Egy olyan ismerős nyert, aki minden
nap be sem lépett be és rossz válasza is volt. Sajna, ez van.
Szvsz sima sorsolás volt, nem figyeltek a pontszámokra.
Nem baj, majd nyerünk mással

" alt="

">
sada bocs az off-ért, kávé téma ez is

" alt="

">
köszönöm, nincs netnél, aki izgul most a nyeremény miatt.
lindababa, én a nestlénél azt vet5tem észre, hogy előbb kiértesítik a nyerteseket, csak utána pakolnak fel listákat... kicsit off, de nem tudja valaki a veddkiarészed kvíz utolsó 3 csoportját?
Nekem is sikerült belépnem, még mindig csak a kalapács dolgozik. De már e-mail-re küldtek értesítést: a 100 nyertes között vagyok ismét!!!!!!!!!!!!! Ez egy jó hét volt !!!!!!!!! Ja és ma nekem is volt két Floriol táskám !! Mindenkinek ennyi jót !!!!
Akkor azt ki sem írják sehová, ki nyert, csak e-mailt küldenek?
De én építkezni szeretnék....

" alt="

"> Sosem számítanak Ránk... azaz a nagy érdeklődésre....
Én be tudtam lépni, de még mindig ugyanaz van mint délelőtt. Mármint a sorsolás folyamatban
nem enged belépni

" alt="

">
feladó: aquila design
tárgy: II Kávéfarm nyeremény
és a fogászati leleten kívül mindenféle adatot kérnek benne (gondolom az apehnak lesz)

" alt="

">
wow most jött a mail (a free a spamba rakta), hogy sikerült a csomi

" alt="

"> olyan nagyon szerettem volna egy egeret

" alt="

">
16-tól teszik fel a nyerteseket és csak szombattól lesz folytatás
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások