Ünnepi jókívánságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 329 oldal |
Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumosnak és családjának!
Holnap aranyszínű gyertya fénye mellett számoljatok pénzt!!
Szerencsét hoz az új évre!
Holnap aranyszínű gyertya fénye mellett számoljatok pénzt!!
Szerencsét hoz az új évre!
Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok Néktek sok szépet, sikeres, boldog új évet!
Kívánok Minenkinek Boldog Új Évet, tele szerencsével, szeretettel és egészséggel!!! Fortuna legyen veletek
" alt="
">

Békés, Boldog, Nyereményekben gazdag Új Esztendőt kívánok minden kedves Fórumosnak!
Boldog nyereményekben gazdag Új Évet mindenkinek!
Gondjaid kerüljenek
Asztalaid terüljenek.
Tárcáid ne ürüljenek
Fürtjeid ne őszüljenek.
Barátaid szeressenek
Jó tündérek kövessenek!
B.U.É.K. mindenkinek!
Asztalaid terüljenek.
Tárcáid ne ürüljenek
Fürtjeid ne őszüljenek.
Barátaid szeressenek
Jó tündérek kövessenek!
B.U.É.K. mindenkinek!
Bár én idén még nem nyertem, de azért a jövőven reménykedem :-) De mindezek ellenére kívánok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG ÚJÉVET!!!!!!!!!!!!
Egészségben és nyereményekben gazdag,nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
Boldog Új Évet kívánok minden kedves Játszótársamnak!
Persze és jövőre is sok-sok-sok-sok nyereményt Mindenkinek!
" alt="
">
Persze és jövőre is sok-sok-sok-sok nyereményt Mindenkinek!

Boldogságban,békességben, egészségben és nyereményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Szeretetben, egészségben, boldogságban, sikerekben, nyereményekben gazdag, Új Évet kívánok minden kedves fórumosnak és családjának!
Nagyon Boldog Új Évet kívánok én is minden kedves Fórumosnak!
" alt="
">

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteid kísérje szeretet.
Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,
légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.
És persze sok nyereményt !
" alt="
">
csendes lépteid kísérje szeretet.
Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,
légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.
És persze sok nyereményt !

Szeretetben gazdag, egészséggel teli, sikeres új évet kívánok én is Minden kedves Fórumosnak és családjának!
" alt="
">

Adjék Isten minden jót, öt-hat tyúkot, jó tojót! Hízott disznót, sok hurkát, tele pincét, kamarát, sonkát, kolbászt, szalonnát, gond ne bántsa a gazdát! Adjék Isten szép vetést, rengő-ringó jó termést, békesség és szeretet töltse meg a szívetek ebben az új évben!B.Ú.É.K!
Búék Mindenkinek ,jó egészséggel,sok-sok nyereménnyel
" alt="
">

Egészségben,békességben,boldogságban,szeretetben
,nyereményben gazdag Új esztendőt kívánok minden kedves fórumosnak és családjának!
,nyereményben gazdag Új esztendőt kívánok minden kedves fórumosnak és családjának!
Boldogságban,egészségben,nyereményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
" alt="
">

BÚÉK ! Minden kedves fórumosnak és családjának ! 2011-es évben is sok találkozást kívánok Fortunával
" alt="
">