Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 230 oldal |
sada: simán adtam fel. Soknak találtam, ezért is szóltam. Pedig nem is kezdő vagy tanuló volt.
Miért nem tájékozódtál előtte?
http://www.postalevel.hu/
simán 615
ajánlottan 815
elsőbbséggel 775
ajánlott elsőbbséggel: 975
Ha csak 750 g-osnak vette:
simán 480
ajánlottan 680
elsőbbséggel 600
ajánlott elsőbbséggel: 800
Szóval furcsa díjat hozott ki.
http://www.postalevel.hu/
simán 615
ajánlottan 815
elsőbbséggel 775
ajánlott elsőbbséggel: 975
Ha csak 750 g-osnak vette:
simán 480
ajánlottan 680
elsőbbséggel 600
ajánlott elsőbbséggel: 800
Szóval furcsa díjat hozott ki.
Ma feladtam 1 Palmolive kínálószettet és egy dvd-t.
Lemérte a hölgy, osztott-szorzott, és közölte, hogy 820 Ft. Én kicsit sokalltam az árát, hiszen 765 g volt az egész.
Erre újból mérés, számolás és 640 Ft.
Harmadjára is nekifutott és kiegyeztünk 580 Ft-ban.
Nekem még mindig soknak tűnik, de mögöttem már morogtak.
Lemérte a hölgy, osztott-szorzott, és közölte, hogy 820 Ft. Én kicsit sokalltam az árát, hiszen 765 g volt az egész.
Erre újból mérés, számolás és 640 Ft.
Harmadjára is nekifutott és kiegyeztünk 580 Ft-ban.
Nekem még mindig soknak tűnik, de mögöttem már morogtak.
Nórika,csak 3 hónap???
A mi postánk,átalakítás miatt 1 évre elköltözik.Holnap van utoljára nyitva az eredeti helyén.Eddig munka előtt mindig bementem(nekem ott maradnak a leveleim,mert kilopkodták a ládából)útba esett. most meg a város túlsó felére kell menni ,és nagy kerülő. Nem tudom ,hogy lesz,meg onnét nem fogok odaérni dolgozni. Ez elég gáz(főleg nekem ,aki minden nap postázik)
A mi postánk,átalakítás miatt 1 évre elköltözik.Holnap van utoljára nyitva az eredeti helyén.Eddig munka előtt mindig bementem(nekem ott maradnak a leveleim,mert kilopkodták a ládából)útba esett. most meg a város túlsó felére kell menni ,és nagy kerülő. Nem tudom ,hogy lesz,meg onnét nem fogok odaérni dolgozni. Ez elég gáz(főleg nekem ,aki minden nap postázik)
A Posta is spórol: azt vettem észre, hogy a postaládák egy részét megszüntették, másik részét kicserélték- és már nem derül ki róla, hogy aznap ürítették-e már (csak az van rá kiírva: "ürítés:minden munkanap 17 és 18 óra között"). De ez még hagyján.. Ma megyek a postára délben, látom ám, hogy a posta előtti postaládát egy benti postai dolgozó üríti ki..
" alt="
"> Bent meséli az egyik dolgozó, hogy már nincs olyan postáskocsi, ami a ládákat üríti, hanem ők csinálják ezt is
" alt="
"> Ezek szerint már nem aktuális az a nézetünk, hogy ha a ládába dobom a levelet, akkor kevesebb kézen megy át... Tehát innentől még nagyobb szerencse kell a nyereményjátékokhoz..
" alt="
"> (legalábbis Győrből való beküldésnél..)
Az i-re a pont: Az előbb említett posta átalakítás miatt 3 hónapra bezár... A dolgozó mondja: "de mit csinálnak 3 hónapig..?? Azalatt már egy társasházat fel lehet húzni..!"
" alt="
"> Hát, szerintem is sok a 3 hónap... Nagyon messze van nekem a köv. posta
" alt="
">
" alt="
"> Bent meséli az egyik dolgozó, hogy már nincs olyan postáskocsi, ami a ládákat üríti, hanem ők csinálják ezt is
" alt="
"> Ezek szerint már nem aktuális az a nézetünk, hogy ha a ládába dobom a levelet, akkor kevesebb kézen megy át... Tehát innentől még nagyobb szerencse kell a nyereményjátékokhoz..
" alt="
"> (legalábbis Győrből való beküldésnél..)
Az i-re a pont: Az előbb említett posta átalakítás miatt 3 hónapra bezár... A dolgozó mondja: "de mit csinálnak 3 hónapig..?? Azalatt már egy társasházat fel lehet húzni..!"
" alt="
"> Hát, szerintem is sok a 3 hónap... Nagyon messze van nekem a köv. posta
" alt="
">Régen mikor sok mágnest cseréltem a postásunk mindig ezzel viccelt
" alt="
">lyan sok mágnesed jött ,hogy a postástáska odaragadt a bringához
" alt="
">
" alt="
">lyan sok mágnesed jött ,hogy a postástáska odaragadt a bringához
" alt="
">Nekem keddre odaért most hétfőn elsőbbségivel feladott levelem (benne 2 hűtőmágnes+egyebek)
" alt="
">
" alt="
">a felragadást elkerülendő két papír közé fogtam, s szinte mindegyiken volt még csomagolás is külön, mert a legtöbb új, bontatlan csomagolásban
hűtőmágnesek tényleg nem szeretnek megérkezni..
nálam a toliokdós tünt el
nálam a toliokdós tünt el
hűtőmágnes már nekem is tűnt el, sada azt írta, biztos felragadt a postaládára ...
szerintetek van értelme, hogy írjak reklamáló levelet egy eltűnt postakész elsőbbségi miatt?
nem tudom bizonyítani, hogy feladtam, mert csak elsőbbségi, sajna
de a postakészen azt írja, hogyha nem tudják eljuttatni a címzettnek, akkor visszajuttatják a feladóhoz
olyan kellemetlen helyzet, mert a Zsibvásáron kérte így a hűtőmágneseket a vevőm, s hétfő reggel óta várja, várjuk, hogy megérkezzen
mi a csudát tegyek szerintettek?
nem tudom bizonyítani, hogy feladtam, mert csak elsőbbségi, sajna
de a postakészen azt írja, hogyha nem tudják eljuttatni a címzettnek, akkor visszajuttatják a feladóhoz
olyan kellemetlen helyzet, mert a Zsibvásáron kérte így a hűtőmágneseket a vevőm, s hétfő reggel óta várja, várjuk, hogy megérkezzen
mi a csudát tegyek szerintettek?
Cseréltem valakivel,én megkaptam az övét,jeleztem is,ő nem az enyémet.
pótoltam.és ezt sem kapta meg.
megkapta a posta2x is
" alt="
">
pótoltam.és ezt sem kapta meg.
megkapta a posta2x is
" alt="
">Múlt héten hétfőn adtam fel a cserepartnereimnek a leveleket és csomagokat. A csomagok másnapra rendben megérkeztek, a leveleknek azóta se híre - se hamva. Pótolhatom mind a négyet, hiszen a cserepartnereimet kárpótolnom kell. Engem meg megüt a guta, hogy egy levél már nem is elég nekik, hanem mind a négy kellett. Magyar Posta brrrrrrr.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Én sem értem, így még sohasem jártam. Mert ahhoz, hogy üres legyen a flakon, ki kell szabadítani a borítékból és csak úgy tudják elfújogatni. Én úgy tudom, hogy ahol szortíroznak, ott be vannak kamerázva. Nem lehet egyszerű ügy.
" alt="
">
Nekem is kellemetlen, mert pont az első cserém lett volna ezzel a fórumostárssal!!
" alt="
">
Nekem is kellemetlen, mert pont az első cserém lett volna ezzel a fórumostárssal!!
Ezt én sem értem hova lett belőle. De ha kiment belőle útközben akkor akár fel is robbanhatott volna nem?
" alt="
"> Veszélyes.
" alt="
"> Veszélyes.én csak egyet nem értek:
miért hiányzik a dezodor a flakonból?
" alt="
">
mármint mitcsináltak vele? légfrissítőnek használták? vagy mindenki magára fújt egy kicsit a központban? estleg a kézbesítő fújta ki, hogy ne kelljen annyit cipelni?
tényleg nem értem!
" alt="
">
miért hiányzik a dezodor a flakonból?
" alt="
">
mármint mitcsináltak vele? légfrissítőnek használták? vagy mindenki magára fújt egy kicsit a központban? estleg a kézbesítő fújta ki, hogy ne kelljen annyit cipelni?
tényleg nem értem!
" alt="
">
sada!
Az a baj, hogy a fórumostárs meg átvette és most nálam jelzi a problémát.
Én biztos számon kértem volna a postáson. Szerintem "véletlenül" nem lyukad ki egy deo flakonja. Csak így látatlanban-utólag nem tudom, hogy mit lehet tenni. Bár ha leméri a súlyát, akkor is látszik, hogy amikor én feladtam nehezebb volt.
Az a baj, hogy a fórumostárs meg átvette és most nálam jelzi a problémát.
Én biztos számon kértem volna a postáson. Szerintem "véletlenül" nem lyukad ki egy deo flakonja. Csak így látatlanban-utólag nem tudom, hogy mit lehet tenni. Bár ha leméri a súlyát, akkor is látszik, hogy amikor én feladtam nehezebb volt.
én a kupakra vastag celluxot szoktam rakni,hogy szállításkor ne tudjon a kupak leesni és a tartalma"kifújódni"
Sérült borítékot nem kell átvenni, csak jegyzőkönyvezés után. A feladóvényen rajta van a súlya, lehet ellenőrizni.
Olyan küldeményt, ami könnyen kiszakítja a papírt, minimum műanyag zacsiban, de még jobb, ha buborékos fóliába* csomagolva teszitek a borítékban.
*A nyeremények buborékos borítékban jönnek, el kell tenni néhánynak a bélését ilyen esetekre.
Olyan küldeményt, ami könnyen kiszakítja a papírt, minimum műanyag zacsiban, de még jobb, ha buborékos fóliába* csomagolva teszitek a borítékban.
*A nyeremények buborékos borítékban jönnek, el kell tenni néhánynak a bélését ilyen esetekre.
Szerintetek mi a teendő akkor, ha egy ajánlottan feladott küldemény sérülten érkezik meg a címezetthez? Pontosabban egy dezodor, ami ugye fém flakonos, üresen kapja meg. Azt nem hinném, hogy "véletlenül" egy normál postai kézbesítés során így sérül meg. Én viszont 1000 %-ra tudom, hogy új teli flakon volt, amikor postáztam. Lehet valahol reklamálni. Direkt ezért adtam fel ajánlottan, hogy ne lehessen probléna.
Van ötletetek?
Van ötletetek?