Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 93 oldal |
Persze, sajnos én is rá kellett, hogy jöjjek. De az ember gyakran viselkedik naívan a mi nagy magyar médiánkkal...de ha elmondom nektek, hogy ez 3 éven belül már a második autó, ami elúszik? Ezért játszom inkább vonalkóddal mostanában!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
ja, meg még valami. a Danuviusnál úgy van, hogy a nyereményt felaánló megad egy idősávot, amíg a játéknak futnia kell (mondjuk 2 hétig) és akkor MINDIG a hét végén (péntek) viszik el a főnyereményt (mivel tartaniuk kell magukat a felajánló által adott sávhoz és ha valaki már tök véletlenül a második nap kitalálja, akkor az senkinek nem éri meg főleg a reklám miatt!).
Tipp: ha tudod 1000%-ra a végső választ bármely játéknál, érdemes pénteken telefonálni, mert mindig akkor nyerik meg!
Tipp: ha tudod 1000%-ra a végső választ bármely játéknál, érdemes pénteken telefonálni, mert mindig akkor nyerik meg!
a danubius EGY NAGY Bunda! még ha meg is nyertétek volna a kocsit, az örömötök csak addig tartott volna amíg rá nem jöttök, hogy soha az életben nem kapjátok meg! Szerintetek a Sláger rádió miért hírdeti úgy a játékait, hogy a nyereményeket garantáltan megkapod? a negatív tapasztalatok toicban van néhány érdekesség a Danu-val kapcsolatban. érdemes visszanézni! 

Gladi!
De szar, tuti bunda volt, sajnálom, én már nem hallgattam a végén, suli volt, de én is tudtam... Ez van.
De szar, tuti bunda volt, sajnálom, én már nem hallgattam a végén, suli volt, de én is tudtam... Ez van.
Mano,
Mi be is jutottunk a játékba már csüt. reggel és a fiam megmondta nekik a 4. utast de nem hívták vissza, másnap délután aztán meghallgathattuk ugyanezt az utast és el is vitték az autót. Ez a Danubius. És akkor hogyan bízzunk a nagy nyereményekben?
Mi be is jutottunk a játékba már csüt. reggel és a fiam megmondta nekik a 4. utast de nem hívták vissza, másnap délután aztán meghallgathattuk ugyanezt az utast és el is vitték az autót. Ez a Danubius. És akkor hogyan bízzunk a nagy nyereményekben?
Gladiátor!
Én figyeltem, de eddig nem jutottam a fórum olvasásában. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Szerintem 1000%os bunda volt az egész.
Én figyeltem, de eddig nem jutottam a fórum olvasásában. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Szerintem 1000%os bunda volt az egész.
Figyeli itt valaki a Danubius játékait? Most már a 4. utas kitalálása van és a Nissan Micra a tét! Nem tudom a második infot, tud valaki segíteni, ma 5-kor volt.
Slágerrádió vasárnap délutáni best of műsorában elhangzó kérdésekkel cd-ket lehet nyerni, múlt vasárnapi kérdés: milyen nemű Cher elsőszülött gyermeke. Válasz: lány, küldeni e-mailben a bestof@slagerradio.hu-ra, sorsolás dupla Cher cd-ért vasárnap délután.
Danubiuson most vasárnap Haas játék van, zenei részletet kell figyelni és 20eFt-os Haas ajándékcsomagot lehet nyerni, Slágeren óra dala játék van estig, dupla lemezes Cher cd-t lehet nyerni, ha meghallod a dalt. Előbbin holnaptól Nissan Micra autót lehet nyerni, mindenkinek sok szerencsét! Jerry, holnap kereslek e-mailben.
Sok szerencsét lányok/fiúk! Nagy játékos vagyok én is. Előfordul azonban, hogy palira vesznek minket. Az egyik rádióban (Juventus) volt májusban egy jordániai játék, a fődíj nyertese mehetett Jordániába, a többiek meg holttengeri csomagot kaptak. Volna. Ui. a mai napig - 4 és fél hónapja - az égvilágon semmit se küldtek! Hát ennyi a korrektségről, szerintem tök gáz. Csak széttárják a kezüket! Ez van. És ezt a másik rádió is eljátssza (Danubius) olykor, úgyhogy a nyeremény akkor biztos, ha már ott van nálad!
Hopika!! Kissé elkapkodtam.
Helyesen: A JUVENTUS-tól elég ....
na így már más
Helyesen: A JUVENTUS-tól elég ....
na így már más

Sziasztok.
A JUVENTUS elég lasan kapni meg a nyereményeket. (én másfél hónapot vártam) a Danubiusz nagyon gyors. Szerdán nyertem,és pénteken itt volt a Baba csomag. igaz ők a DHL-l kűldik a Juvi nem. Egy tuti nem postán adják fel.
A JUVENTUS elég lasan kapni meg a nyereményeket. (én másfél hónapot vártam) a Danubiusz nagyon gyors. Szerdán nyertem,és pénteken itt volt a Baba csomag. igaz ők a DHL-l kűldik a Juvi nem. Egy tuti nem postán adják fel.
Dit!
Köszi, akkor várok
Köszi, akkor várok

a Levis utalványhoz hozzászólva: a munkatársam hétfőn volt még átvenni az egy hónapja nyert telefont és ő is rákérdezett az utalványokra, mert még nem kapta meg. A recepciós válasza erre az volt, hogy már kiküldték őket, de utánanéz. Eddig semmi.
Dit
Dit
Sziasztok!
Essie, vagy valaki aki esetleg tud segíteni: még mindig nem kaptam meg a Levi's utalványt, pedig már másfél hónapja lassan, hogy nyertem. írtam email-t a juv. rádiónak, hátha tudnak segíteni, de még válaszra sem méltattak. Szerintetek megkapom még azt az utalványt? Ha valaki tudja, kb. vidékre /Győr/ mennyi idő múlva postázzák, megköszönném a segítségét.
Köszi
Essie, vagy valaki aki esetleg tud segíteni: még mindig nem kaptam meg a Levi's utalványt, pedig már másfél hónapja lassan, hogy nyertem. írtam email-t a juv. rádiónak, hátha tudnak segíteni, de még válaszra sem méltattak. Szerintetek megkapom még azt az utalványt? Ha valaki tudja, kb. vidékre /Győr/ mennyi idő múlva postázzák, megköszönném a segítségét.
Köszi
Lacus
Gratula a nyereményedhez. Bp-en elég hamar kiszórják.
Vidékre nem tudom milyen rendszerességgel mennek. De a szomszéd faluba ár kivitték (később játszott mint én), de nekem még mindig nem hoztak semmit!! (a telcsit már átvettem, de az utalvány lényegesebb lenne, mivel 6 hónapig érvényes, és egyik ismerősöm mondta, hogy neki szept 5.-i pecsét van rajta.)
Gratula a nyereményedhez. Bp-en elég hamar kiszórják.
Vidékre nem tudom milyen rendszerességgel mennek. De a szomszéd faluba ár kivitték (később játszott mint én), de nekem még mindig nem hoztak semmit!! (a telcsit már átvettem, de az utalvány lényegesebb lenne, mivel 6 hónapig érvényes, és egyik ismerősöm mondta, hogy neki szept 5.-i pecsét van rajta.)
Sziasztok, jó reggelt!
Nem tudja valaki, hogy a Levis vásárlási utalványt mennyi idő múlva postázzák?Voltam olyan kuka, hogy nagy örömömben elfelejtettem megkérdezni. Köszi
Nem tudja valaki, hogy a Levis vásárlási utalványt mennyi idő múlva postázzák?Voltam olyan kuka, hogy nagy örömömben elfelejtettem megkérdezni. Köszi
Köszi essie! Köszi Rabszi!
igen, igen. Bocsi. Én voltam a hülye. Természetesen s35 a telefon.
Ha a juventusosra gondolsz, akkor igen, S 35.