Nadina
http://www.posta.hu/static/internet/download/2014
_tarifatabla_HU_2014_01.pdf
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 892 oldal |
Köszi, szerencsére újraindítástól helyreállt.
Hajni: tálca tulajdonságoknál van az automatikus elrejtés. Talán azt kapcsoltad be?
Vmit sikerült a touchpad-dal elállítanom, így eltűnik a tálcám.
Csak akkor "kerül" elő, amikor arra mozdítom a kurzort.
" alt="
">
Tudna vki segíteni?
Csak akkor "kerül" elő, amikor arra mozdítom a kurzort.
" alt="
">
Tudna vki segíteni?
Utánvéttel kellene egy csomagot feladnom. Mennyi annak a díjszabása vagy hogyan kell? Még sosem postáztam így.
sada
" alt="
">
" alt="
">
Adjál neki egy kibelezett rossz egeret. Ideig-óráig el van vele, de nem sokáig, mert csak kicsi, de nem hülye!
" alt="
">
ctrl és 0 alap helyzet
ctrl és + nagyít
ctrl és - kicsinyít
Nem kell ahhoz gyerek, egy óvatlan mozdulattal el tudom én magamnak is állítani úgy, hogy bmelyik lurkó megirigyelné a technikámat!
" alt="
">
ctrl és 0 alap helyzet
ctrl és + nagyít
ctrl és - kicsinyít
Nem kell ahhoz gyerek, egy óvatlan mozdulattal el tudom én magamnak is állítani úgy, hogy bmelyik lurkó megirigyelné a technikámat!
úgy látom, kisgyermekeseknél ez sztenderd probléma
" alt="
">
" alt="
">sikerült!!!
" alt="
"> köszönöm!!
" alt="
">
Bár azt még mindig nem tudom, hogy állította el, mert visszakicsinyíteni nem megy... de legalább tudom, hogy kell nagyítani egyet
" alt="
">
Most meg idevágódott mellém a pöttömke és elkezdett görgözni az egérrel... asszem el kell dugnom egy kis időre az egeret és a billentyűzetet
" alt="
">
" alt="
"> köszönöm!!
" alt="
">
Bár azt még mindig nem tudom, hogy állította el, mert visszakicsinyíteni nem megy... de legalább tudom, hogy kell nagyítani egyet
" alt="
">
Most meg idevágódott mellém a pöttömke és elkezdett görgözni az egérrel... asszem el kell dugnom egy kis időre az egeret és a billentyűzetet
" alt="
">működik a ctrl+0....kipróbáltam...nálunk pár hete varázsolta mini betűssé a WNY-t a kisfiam, már egész megszoktam, de azért így nagyban jobb!!! szóval köszi én is az infót! :-)))
Nálam ctrl+0.De hogy ez más gépen is így működik-e...
ctrl + 0 ????????
Kisfiam rácsapott a billentyűzetre...
" alt="
"> Fb volt nyitva és miniatűrök lettek a betűk rajta... de csak fb-n. A többi oldal betűmérte jó, olyan, mint volt. Ilyet is lehet? Hogy? Melyik billentyűvel vagy kombinációval? És hogy lehet visszaállítani?
Valaki segítsen rajtam!!
" alt="
"> Távolra szemüveg kell, de hogy már a monitort is nagyítóval olvassam...
" alt="
">
" alt="
"> Fb volt nyitva és miniatűrök lettek a betűk rajta... de csak fb-n. A többi oldal betűmérte jó, olyan, mint volt. Ilyet is lehet? Hogy? Melyik billentyűvel vagy kombinációval? És hogy lehet visszaállítani?
Valaki segítsen rajtam!!
" alt="
"> Távolra szemüveg kell, de hogy már a monitort is nagyítóval olvassam...
" alt="
">törpi
köszi!
köszi!
bbagi tol én is varok es meg trita is
" alt="
">
" alt="
">bbagi: légy szíves jelentkezz! Kedd óta várom a megbeszélt cserét!
" alt="
">
" alt="
">Paintuci írj az ugyfelszolgalat@supershop.hu-ra az enyémet is most frissítik. Kérnek minden adatodat, még az előző lakcímedet is. Az én kártyám 20 éves 3-szor költöztem azóta.
Regiztél már?
https://www.supershop.hu/regisztracio/
https://www.supershop.hu/regisztracio/
Csörögj rájuk!
Ti hogy oldjátok meg a supershop kártya frissítést? Honnan lenne jelszavam? Amikor meg új jelszót kérek azt írja ismeretlen kártyaszám...
Én ezt a kártyát 1999-ben kértem. Vagy 2000-ben, akkor email címem sem volt.
Én ezt a kártyát 1999-ben kértem. Vagy 2000-ben, akkor email címem sem volt.