Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 891 oldal |
Nálam ctrl+0.De hogy ez más gépen is így működik-e...
ctrl + 0 ????????
Kisfiam rácsapott a billentyűzetre...
" alt="
"> Fb volt nyitva és miniatűrök lettek a betűk rajta... de csak fb-n. A többi oldal betűmérte jó, olyan, mint volt. Ilyet is lehet? Hogy? Melyik billentyűvel vagy kombinációval? És hogy lehet visszaállítani?
Valaki segítsen rajtam!!
" alt="
"> Távolra szemüveg kell, de hogy már a monitort is nagyítóval olvassam...
" alt="
">
" alt="
"> Fb volt nyitva és miniatűrök lettek a betűk rajta... de csak fb-n. A többi oldal betűmérte jó, olyan, mint volt. Ilyet is lehet? Hogy? Melyik billentyűvel vagy kombinációval? És hogy lehet visszaállítani?
Valaki segítsen rajtam!!
" alt="
"> Távolra szemüveg kell, de hogy már a monitort is nagyítóval olvassam...
" alt="
">törpi
köszi!
köszi!
bbagi tol én is varok es meg trita is
" alt="
">
" alt="
">bbagi: légy szíves jelentkezz! Kedd óta várom a megbeszélt cserét!
" alt="
">
" alt="
">Paintuci írj az ugyfelszolgalat@supershop.hu-ra az enyémet is most frissítik. Kérnek minden adatodat, még az előző lakcímedet is. Az én kártyám 20 éves 3-szor költöztem azóta.
Regiztél már?
https://www.supershop.hu/regisztracio/
https://www.supershop.hu/regisztracio/
Csörögj rájuk!
Ti hogy oldjátok meg a supershop kártya frissítést? Honnan lenne jelszavam? Amikor meg új jelszót kérek azt írja ismeretlen kártyaszám...
Én ezt a kártyát 1999-ben kértem. Vagy 2000-ben, akkor email címem sem volt.
Én ezt a kártyát 1999-ben kértem. Vagy 2000-ben, akkor email címem sem volt.
akkor mindenképp telefonalj rewarteknak
Igen, Ő is kapott emailt arról, hogy nyert, ott is volt pár kód feltöltve, és ott is ugyanúgy hitelesítettük a szállítási címet.
BBLena
mindkét emil vissza lett igazolva? a partnered profilján is volt kód feltoltve? ha igen akkor telefonálj a rewartnak merre lehet
mindkét emil vissza lett igazolva? a partnered profilján is volt kód feltoltve? ha igen akkor telefonálj a rewartnak merre lehet
BBLéna
Én mindenféleképpen Cocánál érdeklődnék, mert megtudják, nézni, hogy nem e maradt ki esetleg a másik ajándék feladása, ha meg feladták, akkor ők tudnak reklamálni a DDL-nél.
Én mindenféleképpen Cocánál érdeklődnék, mert megtudják, nézni, hogy nem e maradt ki esetleg a másik ajándék feladása, ha meg feladták, akkor ők tudnak reklamálni a DDL-nél.
Sziasztok!
Továbbra és coke kérdéseim vannak. Nyertem egy fülest, napi nyereményen, augusztus 8-án. Én már megkaptam hétfőn, a duópartnerem viszont még nem kapta meg a nyereményt, pedig egy szállítási címre kértük. Szerintetek tudok a cocanál érdeklődni a csomagról? Vagy inkább a DHL-nél?
Továbbra és coke kérdéseim vannak. Nyertem egy fülest, napi nyereményen, augusztus 8-án. Én már megkaptam hétfőn, a duópartnerem viszont még nem kapta meg a nyereményt, pedig egy szállítási címre kértük. Szerintetek tudok a cocanál érdeklődni a csomagról? Vagy inkább a DHL-nél?
Nórika
Átküldtem a fordítást
" alt="
">
Átküldtem a fordítást
" alt="
">Nincs véletlenül valakinek vagy ismerősének kiadó balatoni szobája vagy apartmanja most szombat-hétfőre, négy főre (1 felnőtt 3 gyerek
" alt="
">? Elsősorban Balaton északi part vagy déli part eleje.
" alt="
">? Elsősorban Balaton északi part vagy déli part eleje.Tudna valaki segíteni a Kis Füles Vakáció 9. oldalán található rejtvényének megfejtésében? (Sajnos nem találom a megoldáshoz szükséges Füles 23. lapszámot!) Előre is köszönöm!
Még mindig keresek jó angolos, segítőkész fórumost
" alt="
">
" alt="
">Jendal írj ha nem sikerült még...