Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 135 oldal |
Én kb. 25 perce küldtem be és rá 4-5 percre már meg is kaptam a választ, hogy nem nyert.
Böbe47 !
Mikor küldted be,mostanában,vagy du. csak,hogy érdemes e most próbálkozni,egyáltalán?
Mikor küldted be,mostanában,vagy du. csak,hogy érdemes e most próbálkozni,egyáltalán?
A 06-20-9962633 -ra elküldve a kódomat, 1/2 óra múlva megkaptam, hogy nem nyertem.
Nekem sem jön be,pedig a párom kódját még nem küldtem el! 

Érdemes sms-ben most beküldeni a kódot,mert a neten még mindíg nem műxik.
Jött vkinek válasz rá mostanában,vagy felesleges pénzkidobás,mint a 2-3 napja is,akkor se írtak vissza.
És már alig van a kártyámon! 
Jött vkinek válasz rá mostanában,vagy felesleges pénzkidobás,mint a 2-3 napja is,akkor se írtak vissza.
És már alig van a kártyámon! 
én sem tudok belépni
Nektek már megy a netes beküldés?
Én még mindíg 1 helyben toporgok,be se tok. lépni!
Én még mindíg 1 helyben toporgok,be se tok. lépni!

goldwoman
Most ez a divat. Az MCOD betűkhöz tartozó számokat nézd meg a telefonon, és akkor láthatod, hogy azok a számok, ami az ő telefonszámuk. A VIVA tv játékában is ez volt, ha jól emlékszem.
Most ez a divat. Az MCOD betűkhöz tartozó számokat nézd meg a telefonon, és akkor láthatod, hogy azok a számok, ami az ő telefonszámuk. A VIVA tv játékában is ez volt, ha jól emlékszem.
köszi, nem egészen értem hogy mit jelent a szám után az MCOD, én úgy küldtem hogy a 06-20-996-2633-ra elküldtem a kódomat de nem válaszolt.
06-20-99-MCODE (06-20-9962633)
06 / 20 / 99 - MCODE
tehát 06 - 20- 99-62633
tehát 06 - 20- 99-62633
06 20 99 62 633
milyen számra kell küldeni sms-ben a kódot?
ti tudjátok küldeni a kódot a neten? nálam nem nyílik meg az oldal
a második beküldésemmel egy bukó
az elsőre még nem jött válasz 
az elsőre még nem jött válasz 
arpi001: úgy legyen 

13 óra előtt küldött sms-emre még nem jött válasz!.Bár már voltam így ,de még sosem nyertem.
Elküldtem a kódomat sms-ben, és 5 percre rá jött a válasz, hogy Kedves XY, ma már játszottál
Kár, hogy nem tudtam róla...
Kár, hogy nem tudtam róla...most (16:38) kaptam a 13h előtt elküldött kódomra nemlegs választ, úgyhogy inkább nem örülök.

engem sem enged be déleött azt irta kod küldésre session hiba mire ujbol beléptem kaptam csak 12után lehet játszani most meg nem enged be.