Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 284 oldal |
Az hogy lehet, hogy a 25.-i listában kettő 17órai nyertes van?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Minden fórumosnak és hozzátartozójának szurkolok!

Akkor, a tesómnak is szúrkoljatok!
köszi! 
köszi! 
Mia én is drukkolok !meg azoknak is akik még nem nyertek!
Mia!
Még én is drukkolok!
Még én is drukkolok!

mia
én is drukkolok !
én is drukkolok !

Mia!
Én is szorítok!
Én is szorítok!

mia!
drukk,drukk!
drukk,drukk!
én csak egyet szeretnék majd saját használatra
drukkoljatok már nekem is
drukkoljatok már nekem is

NYCMB!
Nekünk lehet h. kéne,ha nem sikerül még 1-et nyerni.
Pl. olyan marbis dzsekiért!
Nekünk lehet h. kéne,ha nem sikerül még 1-et nyerni.
Pl. olyan marbis dzsekiért!

Ja és akinek majd kell írjon!
Még egy mp3 
!!

!!Szia!
Hétfőn sorsolnak legközelebb, és aznap értesítik a pénteki-szombati-vasárnapi nyerteseket.
Hétfőn sorsolnak legközelebb, és aznap értesítik a pénteki-szombati-vasárnapi nyerteseket.
hétvégén is értesítik az embereket vagy csak hétköznap hívják a nyerteseket?

én egyet sem nyertem
lesz vkinek fölösleges mp3?
lesz vkinek fölösleges mp3?
Na most hagytam abba a pepsit
Tegnap se nyertem... egy elég végeredményben...

Tegnap se nyertem... egy elég végeredményben...

fozo.gabi !
Szerintem, nem ártana rögzíteni vmivel, a gyerkőc kezéhez a pepsit,mint télen az 1 ujjas kesztyűt,a palackra meg a kupakot is!
Szerintem, nem ártana rögzíteni vmivel, a gyerkőc kezéhez a pepsit,mint télen az 1 ujjas kesztyűt,a palackra meg a kupakot is!
Tegnap voltunk moziban. Előtte vettem egy pepsit magamnak, egy mirindát a gyerekeknek. A moziban a fiam háromszor ejtette le a lejtős padlóra a kupakot, amit utána szerencsére mindig megtalált, egyszer meg flakonostul repült.
Néha a frász kerülgetett
!
Néha a frász kerülgetett
!-Balu- !
De negatív vagy,pozitív energia,és szerencsésebb leszel!
a kupaknézegetős elemlámpás megoldás tuti,ha hátúlról világítod meg,100%-osan látni a kódot,annélkül meg nehezen!
Aki + a kicsit nem becsüli,tudod,hogy van tovább.. ,én nagyon örülök,ennek a szerinted "olcsó kategoriás" mp3 lejátszónak!
A Sonyk se gagyik!
Amúgy,én is jártam már jópár Matchban,de még egyetlen 1 akciós pepsit se látam,rendesből is alig volt,miranda seven up,meg egyáltalán, cocából viszont dömping van. Szóval én ott hiába nézek körűl akkor sem látok!
CBA-ban is csak 1 félét kapni már hetek óta,és abból is max. csak 10db van mindíg.
De negatív vagy,pozitív energia,és szerencsésebb leszel!
a kupaknézegetős elemlámpás megoldás tuti,ha hátúlról világítod meg,100%-osan látni a kódot,annélkül meg nehezen!
Aki + a kicsit nem becsüli,tudod,hogy van tovább.. ,én nagyon örülök,ennek a szerinted "olcsó kategoriás" mp3 lejátszónak!
A Sonyk se gagyik!
Amúgy,én is jártam már jópár Matchban,de még egyetlen 1 akciós pepsit se látam,rendesből is alig volt,miranda seven up,meg egyáltalán, cocából viszont dömping van. Szóval én ott hiába nézek körűl akkor sem látok!
CBA-ban is csak 1 félét kapni már hetek óta,és abból is max. csak 10db van mindíg.