Mert sokmindennel játszik....
Raffinéria szinte mindenhol van.... (egész évben gyűjthető)
Kutya, macskakajit is sokan egész évben gyűjtik, és Mo-n 5 millió háztartásban van vmilyen állat. Esetek többségében, kutya, macska, papagi, höri. (pók a sarokban...)
Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 174 oldal |
Ja és azt végképp nem értem , sokszor ugyan azokkal a nevekkel találkozni a nyeteslistákon...ezt ,hogy csinálják??Főleg mikor úgyan olyan a nyeremény és ott a teljes cslád../pl Rafinéria, Purina../
Még mindig ebbe a topicba írhatok és nem a nyertesek közé .Sajnos nem tudom meddig lesz ez még így ,pedig próbálkozok.
Tudjátok nagyon érdekesek ezek a beküldős játékok. Nestlé pályázatom nekem is elég sok volt,persze nem nyertem vele semmit. De viszont volt a Coop-nál december első nyereménye játék.Ha hiszitek,ha nem egyetlen pályázatot küldtem és nyert is egy digitális konyhai mérleget.Szóval tényleg nagyon sok múlik a szerencsén.
Akár mennyi pályázatot is küld be valaki....azért ahhoz disznó nagy szerencse kell, hogy ugyanazon a játékon kétszer is nyerjen ...más egynek is örülne. Nem beszélve a kitőltős, "4 fogkrém a családnak ,páromnak és nekem is tatyó .."
Nestlé nagy mézesmadzag, a Dörmi, Kubu már nem is érdekel.Se erőm . se pénzem ilyesmire.
Nestlé nagy mézesmadzag, a Dörmi, Kubu már nem is érdekel.Se erőm . se pénzem ilyesmire.
nem, tényleg nincs spam-ben sem:-((
Nadina nem garantált, hanem az első valamennyi. Lehet, hogy először mindenkinek ugyanaz a levél ment aki regizett, most pedig tényleg csak az kapott, aki bekerült az első ... közé. Én meg lehet nem kapom meg, mert nem tudok levelet olvasni.
Igen, ott sincs.
Ráadásul a Knorr Rafi nyerteslistán sem vagyok rajt. Márciusban küldtem be a vonalkódokat a receptfüzetre.
" alt="
">
Ráadásul a Knorr Rafi nyerteslistán sem vagyok rajt. Márciusban küldtem be a vonalkódokat a receptfüzetre.
" alt="
">Nadina, spam-ban nézted? Lehet, hogy elkallódott a levél...
Én is azt kaptam a mailben, hogy két héten belül küldik a fogkrémet. Megerősítettem a linket, amit írtak és közben nem küldtek semmit. Most meg olvasom, hogy a többieknek még külön mailt írtak arról, hogy nyertek.
Ez nem értem. Én is úgy értelmeztem, hogy gari aji.....
Ez nem értem. Én is úgy értelmeztem, hogy gari aji.....
A fogkrémnél nem úgy volt, hogy az első x regisztráló kap mintát kipróbálásra? Ott nem sorsolás volt, hanem rögtön ez a válasz jött:
az ajándék Blend-a-Med 3D White Luxe fogkrémet két héten belül elküldjük Neked.
Csak nem küldték, hanem most újra meg kellett erősíteni a regisztrációt. Ezután remélem már tényleg kiküldik!
az ajándék Blend-a-Med 3D White Luxe fogkrémet két héten belül elküldjük Neked.
Csak nem küldték, hanem most újra meg kellett erősíteni a regisztrációt. Ezután remélem már tényleg kiküldik!
Újra a régi téma.
Galeria!
Ez miért bántás???
Egymás után fel lett sorolva 3 lehetőség,hogy hogyan lehet valakinek ennyi pályázata.Valószínűleg ezek egyike.Ezekkel kizártuk az első verziót,hogy a kocsiba is Vénusz lett volna tankolva.Senki nem tart meg ennyi olajat,mert nonszensz.Ennyi.Pont elég baj az,hogy ennyi pályázatot lehúzhat a WC-n szegény!
Ez miért bántás???
Egymás után fel lett sorolva 3 lehetőség,hogy hogyan lehet valakinek ennyi pályázata.Valószínűleg ezek egyike.Ezekkel kizártuk az első verziót,hogy a kocsiba is Vénusz lett volna tankolva.Senki nem tart meg ennyi olajat,mert nonszensz.Ennyi.Pont elég baj az,hogy ennyi pályázatot lehúzhat a WC-n szegény!
Ne bántsátok Belluszkát, velem is cserélt, és mindenkivel erre cserélt. Én meg sem merem mondani mennyi milkásat küldök be, köszönhetően a húsvétnak és a többit én is cseréltem, de nem ezen múlik első sorban, hanem a szerencsén.
Egyben biztosak lehettek, hogy ezek után mindenki óvatósabban írja be ezeket az adatokat. Ilyenkor elég pár együttérző szó sztem, nem bántás kell!!
Sajnálom és meg tudom érteni, engem a nestlé visz a "sírba"
" alt="
">
" alt="
">
Egyben biztosak lehettek, hogy ezek után mindenki óvatósabban írja be ezeket az adatokat. Ilyenkor elég pár együttérző szó sztem, nem bántás kell!!
Sajnálom és meg tudom érteni, engem a nestlé visz a "sírba"
" alt="
">
" alt="
">Szerintem meg sokat cserélt, mert mindig ezt keresett :-) De ha mindig kötözködtök, akkor senki semmit hasznos infót nem fog beírni, pedig ezekből sokat lehet okulni, tanulni. Pl. hogy a szerencse is fontos, nem csak a mennyiség, vagy hogy néha 1-2 pályázat igenis kevés...
pite
Vagy eladta címke nélkül, olcsóbban, mint mások.
Mindenki maga dönti el, mennyi pénzt, időt, energiát áldoz egy játékra.
Mi lenne, ha mindenki csak a saját dolgával törődne, nem máson köszörülné a nyelvét?
Vagy eladta címke nélkül, olcsóbban, mint mások.
Mindenki maga dönti el, mennyi pénzt, időt, energiát áldoz egy játékra.
Mi lenne, ha mindenki csak a saját dolgával törődne, nem máson köszörülné a nyelvét?
Ha megnevezés nélküli volt a blokk(gondolom,hogy így volt),akkor nem volt szükség arra,hogy ennyit megvegyenek!
" alt="
">
" alt="
">coop semmi!!!
" alt="
">
Uram Isten !Belluszka ti az autóba is vénuszt tankoltatok?? 64/0
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Uram Isten !Belluszka ti az autóba is vénuszt tankoltatok?? 64/0
" alt="
">
" alt="
">3-ból nekem sem sikerült fogkrém mintát nyernem.
Ráadásul a Lidl Schwarzkopf sem jött össze.
" alt="
">
A 200 kód körül járó dörmiket már nem is említem.....
Ráadásul a Lidl Schwarzkopf sem jött össze.
" alt="
">
A 200 kód körül járó dörmiket már nem is említem.....
hihetetlen..még 4ből 1 szerencsétlen fogkrém minta sem jön össze..átok ül rajtunk:-((