Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 182 oldal |
Én már a munkaidőmből is játszok napi 1 órát.Látná a főnök kinyírna,de semmi.Mégse panaszkodom,mert játék és persze szerencse meg idő kérdése.Én beérném egy fogyi ajándékkal is,ünnepek után biztos jól jönne!
kakuk
Ne haragudj,de nem értek veked egyet.Én már nyertem 6 ajándékot és ugyanúgy játszok tovább,ha van időm(ami most egyre kevesebb).Nem azért játszok tovább,hogy más elől elvegyem,hanem reménykedem abban,hogy Tv-t vagy Navit nyerek.Hidd el,ha valamelyiket megnyerném nem játszanék tovább.Sőt az eddig megnyert ajándékaimat szétosztanám azon fórumosok között,akik nem nyertek semmit.Neked adnám az első választási lehetőséget,hogy mit szeretnél a 6 közül.Szorítok neked,hogy nyerj valamit!
Ne haragudj,de nem értek veked egyet.Én már nyertem 6 ajándékot és ugyanúgy játszok tovább,ha van időm(ami most egyre kevesebb).Nem azért játszok tovább,hogy más elől elvegyem,hanem reménykedem abban,hogy Tv-t vagy Navit nyerek.Hidd el,ha valamelyiket megnyerném nem játszanék tovább.Sőt az eddig megnyert ajándékaimat szétosztanám azon fórumosok között,akik nem nyertek semmit.Neked adnám az első választási lehetőséget,hogy mit szeretnél a 6 közül.Szorítok neked,hogy nyerj valamit!
kakuk
A fórumosok nem tartoznak egy jótékonysági intézmény alá sem. Ha valaki nyert egy könyvet miért ne próbálkozhatna tovább? Esetleg, akik már nyertünk ne játszunk tovább, hogy neked is legyen esélyed?
A fórumosok nem tartoznak egy jótékonysági intézmény alá sem. Ha valaki nyert egy könyvet miért ne próbálkozhatna tovább? Esetleg, akik már nyertünk ne játszunk tovább, hogy neked is legyen esélyed?
lehet hogy megint egyszerre négy is lesz 

Szerintem inkább a tv-re gyúrtak, mert megnyerték tegnap. Lehet, hogy ez volt a céljuk, mint mindenki másnak csak másnak nincsen annyi kitartása, mint nekik, de ez Dobai Éva leveléből is kiderül.
Én meg azt nem értem, hogyha valaki nyer a fórumról, akkor mért játszik tovább, nem örül eléggé annak, amit nyert, vagy a nagy nyereményekre vágyva játszik tovább, nem törődve azokkal az emberekkel, akik még semmit nem nyertek. Hát... Ilyen a magyar ember, irigy és rosszindulatú.
Kicsit magatokba kellene nézni, ha már ilyeneket írtok le, mert ti is látom nyertetek már, és mégis azt kérdezitek, hogy mikor lesz már nyertes! Kicsit Szánalmas, nem de?...
Persze ha fórumos ember nyerne ennyit, annak persze gratulálnátok, de a szívetek mélyén gyűlölnétek. de az említett családon kívül persze Koszogovicsék, Tokáék is nyernek, de rájuk semmi rosszat nem írtok.
Ma is nyert valaki Tv-t, de azt mégsem átkozzátok el, hogy mért kell annak az éjszakát azzal tölteni, hogy töröget…
Szerintem minden ember örül a kisseb nagyobb ajándékoknak, mert lehet, hogy nem telik egy parfümre vagy csupán egy 1000 Ft-os könyvre!
Én meg azt nem értem, hogyha valaki nyer a fórumról, akkor mért játszik tovább, nem örül eléggé annak, amit nyert, vagy a nagy nyereményekre vágyva játszik tovább, nem törődve azokkal az emberekkel, akik még semmit nem nyertek. Hát... Ilyen a magyar ember, irigy és rosszindulatú.
Kicsit magatokba kellene nézni, ha már ilyeneket írtok le, mert ti is látom nyertetek már, és mégis azt kérdezitek, hogy mikor lesz már nyertes! Kicsit Szánalmas, nem de?...
Persze ha fórumos ember nyerne ennyit, annak persze gratulálnátok, de a szívetek mélyén gyűlölnétek. de az említett családon kívül persze Koszogovicsék, Tokáék is nyernek, de rájuk semmi rosszat nem írtok.
Ma is nyert valaki Tv-t, de azt mégsem átkozzátok el, hogy mért kell annak az éjszakát azzal tölteni, hogy töröget…
Szerintem minden ember örül a kisseb nagyobb ajándékoknak, mert lehet, hogy nem telik egy parfümre vagy csupán egy 1000 Ft-os könyvre!
Milyen furcsa, hogy nincs nyertes már tök rég óta?!
Valaki telefonálhatna Doba Évának, hogy beinduljon az ajándéközön...
Én nem hiszem, hogy felhívom, mert engem nem csíp... 
Valaki telefonálhatna Doba Évának, hogy beinduljon az ajándéközön...
Én nem hiszem, hogy felhívom, mert engem nem csíp... 
jah!meg gyúrtak a parfümre, az ajándékcsomagra,az összes könyvre,a dvd-kre, szóval mindenre.....!
aén már egy h..ly..e pingvines üzinek is úgy tudok örülni! szerintetek ők örülnek még,ha nyerenk vmit? vagy már csak: -ah, fenébe! már megint egy könyv...!
aén már egy h..ly..e pingvines üzinek is úgy tudok örülni! szerintetek ők örülnek még,ha nyerenk vmit? vagy már csak: -ah, fenébe! már megint egy könyv...!Rájöttem ám! Mayerék a tv-re gyúrnak!
hát pedig fórumosnak is kell valami nagyot szakítania... én tudom! sajnálom !
én is már 1,5 órája játszom!strachatella!én is így voltam...!

én is már 1,5 órája játszom!strachatella!én is így voltam...!

Miért nincs nyertes? Mindjárt bepis...
Dandi: köszi, hogy Te is ránk gondoltál. Tök ciki volt, mert pont a lányom nevén játszottam, akit Ördög Mónikának hívnak. Egyből ki is léptem a nevével és beléptem a sajátommal.
ördöglakat: rokonodra én is gondoltam, de kár, hogy nem Ti nyertétek! 

Judit88: Nagyon aranyos vagy, hogy azt hitted én nyertem, de sajnos nem. Az első 3 nyertes hajnal 2 órakor már fent volt. A 4. nem tudom mikor nyert, de 8:24-kor már szerepelt.
Kakuk: Ördög László az én párom neve és nem azonos Ördögh Katalinnal.
Ördög László nem névazonos Ördögh Katalinnal. csak egy kicsit jobban meg kellene nézni... és feltűnik, hogy más a vezetéknevük.
nem tudjátok,mikor volt az utolsó nyertes? én is nézegettem ott az Ördögh-öt! Reméljük ördöglakatot takarja!
akkor naggyon gratula neki! 
akkor naggyon gratula neki! 
eszjudit Hozzászólás - 2007. december 19. :: 10:25
Kedves fórumozók!
Időnként olvasgatok csak bele a fórumba, de most ehhez én is hozzászólok:
kb. 1/2 órája írtam levelet a játék szerkesztőjének a Mayer "család" miatt.
Remélem fog válaszolni, ha igen, közzéteszem.
Üdv mindenkinek és azért ne menjen el a kedvetek! :-))
eszjudit Hozzászólás - 2007. december 19. :: 12:12
Az oldal főszerkesztője nagyon kedvesen válaszolt és remélem, hogy nem lenne ellenére, ha tudná, hogy idézek a leveléből. Én elhiszem azt, amit ír.
Tehát:
"A rendszer úgy működik, mint amikor sorsjegyeket veszünk a trafikban. Minél többet vesz valaki (minél többet kattint tehát), annál nagyobb az esélye, hogy nyerjen. Maga a rendszer több terheléssel és több kritériummal lett tesztelve természetesen az indulás előtt és a rendszernaplóból látszik, hogy jól is működik, tehát hivatalosan csalni nem tudnak. Viszont a Mayer család valószínűsíthetően komoly felosztásban, szigorú munkarendben játszik, amivel nem tudunk mit kezdeni.
Minket is bánt és rengeteg, az Önéhez hasonló levelet kapunk, de sajnos kifognak rajtunk."
Kedves fórumozók!
Időnként olvasgatok csak bele a fórumba, de most ehhez én is hozzászólok:
kb. 1/2 órája írtam levelet a játék szerkesztőjének a Mayer "család" miatt.
Remélem fog válaszolni, ha igen, közzéteszem.
Üdv mindenkinek és azért ne menjen el a kedvetek! :-))
eszjudit Hozzászólás - 2007. december 19. :: 12:12
Az oldal főszerkesztője nagyon kedvesen válaszolt és remélem, hogy nem lenne ellenére, ha tudná, hogy idézek a leveléből. Én elhiszem azt, amit ír.
Tehát:
"A rendszer úgy működik, mint amikor sorsjegyeket veszünk a trafikban. Minél többet vesz valaki (minél többet kattint tehát), annál nagyobb az esélye, hogy nyerjen. Maga a rendszer több terheléssel és több kritériummal lett tesztelve természetesen az indulás előtt és a rendszernaplóból látszik, hogy jól is működik, tehát hivatalosan csalni nem tudnak. Viszont a Mayer család valószínűsíthetően komoly felosztásban, szigorú munkarendben játszik, amivel nem tudunk mit kezdeni.
Minket is bánt és rengeteg, az Önéhez hasonló levelet kapunk, de sajnos kifognak rajtunk."
Én nyertem 3 ajándékot és abbahagytam, de Mayerék engem is eléggé idegesítettek. Sőt nagyon meglepődtem volna, ha nem ők nyerik az egyik LCD tévét. Én meg is írtam Doba Évának, hogy azért az rendben van, hogy a gép sorsolja az időpontokat, de azért elég sokan játszanak ahhoz, hogy ne mindig ugyanazok a nevek legyenek fent.
Ez az Ördög?!
ördöglakathoz biztos van valami köze.
Gratula Neki! 
ördöglakathoz biztos van valami köze.
Gratula Neki! 
psy Hozzászólás - 2007. december 19. :: 20:46
napi 10-20 percet játszok és ezidáig 2 db angyali üzim volt Nekem az üziket sem akarják odaadni, nem hogy ajndékot. Gonosz angyalok azok
gabims10 Hozzászólás - 2007. december 19. :: 20:42
Psy nem akarsz adventen kérni nekem egy természetjog megfeleltet?
psy Hozzászólás - 2007. december 19. :: 20:41
polgári jog 4-es adventen ezt kértem az angyalkáktól, ha már tárgyi nyereményt nem voltak hajlandóak adni Örülés!
napi 10-20 percet játszok és ezidáig 2 db angyali üzim volt Nekem az üziket sem akarják odaadni, nem hogy ajndékot. Gonosz angyalok azok
gabims10 Hozzászólás - 2007. december 19. :: 20:42
Psy nem akarsz adventen kérni nekem egy természetjog megfeleltet?
psy Hozzászólás - 2007. december 19. :: 20:41
polgári jog 4-es adventen ezt kértem az angyalkáktól, ha már tárgyi nyereményt nem voltak hajlandóak adni Örülés!