Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 609 oldal |
gyerekek, én most kezdtem és sokmindent nem tudok. Hogy hogy nem, erre az oldalra vetett a sors ( illetve a google). De tényleg nem tudom mire jó a zene, ha baj van. A választ- ha valaki segít nem lehetne megtudni? Kösz Éva
Azt hiszem így már nem sok élvezete lesz a játéknak!

Sziasztok! Szép napot!
ja tényleg, lehet hogy én.....
Na mindegy, legyetek jók akkor zina nélkül.
Na mindegy, legyetek jók akkor zina nélkül.
lehet, hogy éppen te vagy???!

oké, bocsánat
talán te vagy?
talán te vagy?
kedves!
Ha lehet ne itt reklámozd Zinát!!

Ha lehet ne itt reklámozd Zinát!!

ha még nem volt:
www.zina.hu
összes kép, összes válasz fentvan!
www.zina.hu
összes kép, összes válasz fentvan!
Sziasztok, megyek melózni.Este jöhet a következő dózis. Továbbra is segítek , fél kilenc körül itt leszek
szaladok ebédelni.... sziasztok
így nem lepődött meg senki, h milyen hamar megfejtettem 

Köszönöm kérdésed, a problémákat és bajokat leszámítva, teljesen tökéletes minden.
És egyre jobban és jobban vagyunk.

jogos a meglátás, tulajdonképpen nem vesztettél semmit, elég könnyűek voltak a kérdések.
Csak nekem lefagyott a gépem, és azért dühöngtem éjjel!
Csak nekem lefagyott a gépem, és azért dühöngtem éjjel!

ti jól vagytok?
rg idegeskedését leszámítva...
rg idegeskedését leszámítva...

robert gida!
úgy látszik, előbb-utóbb minden segítőt kiborítanak a kérdezők!
én már ezen többször is átestem. Ha netalán a kérdezőnek nem tetszik az ezt követő hozzáállásunk, nem itt fog kérdezősködni!
úgy látszik, előbb-utóbb minden segítőt kiborítanak a kérdezők!
én már ezen többször is átestem. Ha netalán a kérdezőnek nem tetszik az ezt követő hozzáállásunk, nem itt fog kérdezősködni!

köszi, remekül
csak reggel fejtettem meg a kérdéseket... semmi idegeskedés
csak reggel fejtettem meg a kérdéseket... semmi idegeskedés
szia mukci!
Hogy vagy?
Hogy vagy?

cijja dorati
Szia Dorati!
O.K. megpróbálom!
Különben is le kell higgadnom, mert megyek dolgozni, és a munkahelyre mégse mehetek be úgy hogy már eleve 200 a vérnyomásom. Úgyis felnyomják ott bent
O.K. megpróbálom!
Különben is le kell higgadnom, mert megyek dolgozni, és a munkahelyre mégse mehetek be úgy hogy már eleve 200 a vérnyomásom. Úgyis felnyomják ott bent
Szia robert gida!
Higgadj le, mert nem éri meg!
Remélem a nótorius kérdezgetők, egy kicsit alábbhagynak a kérdésbombákkal, aki játszani akar és játéknak veszi a feladatok megoldását, az munkát is fektet bele.
Ezért kezdtem el újabb kérdések feladásával erőlteni azt, hogy egy kicsit gondolkodjon a kérdező!! Próbáld ezt a csapást folytatni!
:-|
Higgadj le, mert nem éri meg!
Remélem a nótorius kérdezgetők, egy kicsit alábbhagynak a kérdésbombákkal, aki játszani akar és játéknak veszi a feladatok megoldását, az munkát is fektet bele.
Ezért kezdtem el újabb kérdések feladásával erőlteni azt, hogy egy kicsit gondolkodjon a kérdező!! Próbáld ezt a csapást folytatni!
:-|