Kisorsoltuk a Spar Ásványvíz akció nyertesét:
A szerencsés nyertes aki az autót átvette:
Zákányi Sándor Pécs
( info: Mai Blikk első oldal)
Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 97 oldal |
Domestos SMS játék 2004. április 05-én 15.00 óra, a Mobilpont (MU-GA Kft., Mobilpont Direkt Kommunikáció, 1053 Budapest, Magyar u.52.) székhelye
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Hohes-c-nek mikor lesz fent a neten az utolsó sorsolása? Ha tudtok valamit szóljatok. Előre is köszi
Nem tudjátok, hogy a Hohes-c-nek mikor lesz fent a neten az utolsó sorsolása? Ha tudtok valamit szóljatok. Előre is köszi
Ma volt a Tibi első sorsolása.
Ma van a haas pezsgőtabletta sorsolás tudtok róla valamit?
Tisztelt Törley Fogyasztó!
"Pezsdítő nyeremények" játékunk fődíjának (Mercedes-Benz C-osztály limousine) nyilvános sorsolását 2004 február 12-én csütörtökön 11 órakor tartjuk a Törley Pezsgőpincészet Zsolnay termében.
Budapest, XXII. kerület Anna utca 5-7.
Üdvözlettel:
Törley Pezsgőpincészet
"Pezsdítő nyeremények" játékunk fődíjának (Mercedes-Benz C-osztály limousine) nyilvános sorsolását 2004 február 12-én csütörtökön 11 órakor tartjuk a Törley Pezsgőpincészet Zsolnay termében.
Budapest, XXII. kerület Anna utca 5-7.
Üdvözlettel:
Törley Pezsgőpincészet
Reácska, írtam, küldj el lécci egy körlevelet a nevemben, nyavalyog a levelezőm
Köszi szépen előre is! 
Köszi szépen előre is! 
Szepi.
Drága vagy, hogy beírtad a Reált. Idén semmit sem fogok kidobni, mert utána nem találom hogy miért is játszottam. Drukkoljunk, hogy közülünk nyerje valaki.
Ha látsz nyertest, beírod? Köszi.
Drága vagy, hogy beírtad a Reált. Idén semmit sem fogok kidobni, mert utána nem találom hogy miért is játszottam. Drukkoljunk, hogy közülünk nyerje valaki.
Ha látsz nyertest, beírod? Köszi.Freesiát még nem sorsolták, 30-ára halasztották.
Sziasztok! A Freesia vonalkódos játék nyerteseit nem tudja valaki?
Miért ment el ez kétszer?!
Akkor a Mizot rosszul írtam fel
Bocs 
Bocs 
Queene, Gladiátor
a Real lakásos sorsolás jan.30.
a Mizo febr.4.
a Mizo febr.4.
Queene, Gladiátor
a Mizo febr.4.
a Mizo febr.4.
Gladiátor
Az én kisokosomba az van felírva, hogy a Reál "nagy" játéknak is (ahol lakást lehet nyerni), meg a Mizo-Flört játéknak is január 30-án lesz a sorsolása.
Az én kisokosomba az van felírva, hogy a Reál "nagy" játéknak is (ahol lakást lehet nyerni), meg a Mizo-Flört játéknak is január 30-án lesz a sorsolása.
A Turizmus Kártya múlt heti nyertesei fent vannak az amaganiz.hu-n, de az új kérdéseket még nem rakták fel.
Gladiátor, email ment.
Reál nyerteseket nem láttátok véletlenül valahol? E-mailre írjátok, köszi.
Verbena sorsolás nyerteseit nem tudjátok véletlenül? Olvastam, hogy már meg is kapta valaki a termoszt.
Ötös lottó számai:
9, 20, 21, 59, 68
Joker: 109 465
9, 20, 21, 59, 68
Joker: 109 465