Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 139 oldal |
Köszi az infót,de sürget az idő,( hétvége), inkább küldök még ,mint bukjam az egészet
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
albisia
Nem erősségük a számolás. Én is így jártam, 24,5 kg-ot számoltak el. Írtam nekik, és két nap múlva javították. Már a mixer is megjött , igen jó.
" alt="
">
Nem erősségük a számolás. Én is így jártam, 24,5 kg-ot számoltak el. Írtam nekik, és két nap múlva javították. Már a mixer is megjött , igen jó.
" alt="
">DZsuzsa
Kéred a Tesco_ariel blokkot vagy odaadhatom másnak?
Kéred a Tesco_ariel blokkot vagy odaadhatom másnak?
Miért?
Hívd fel őket telefonon,tavaly én is addig telefonálgattam,míg nekem lett igazam!
Hívd fel őket telefonon,tavaly én is addig telefonálgattam,míg nekem lett igazam!
0,2 kg- nyi Tesco-ariel blokkom hiányzik( sajnos egy 8 kg-os blokkom nem fogadták el)
Maradt esetleg valakinek tesco-ariel/lenor blokkja? Szívesen fogadnám!
Falunapi tombolához szívesen fogadnánk kisebb nyeremény tárgyakat. Akinek van lehetősége kérem segítsen.
Tesco ruházati kupont keresek, természetesen válaszborítékért
" alt="
">
" alt="
">Van Tesco-Arielem
Van még valakinek felesleges Tesco Ariel blokkja?
Nagyon köszönöm!
Nagyon köszönöm!
Tesco ruházati kupont kalapoznék, ha van rá mód
" alt="
">
" alt="
">Nagyon szeretnék Tesco ariel blokkot 10 kg-ot. Gyermelyi 65 pontot is keresek.
Köszönöm, mindazoknak, akik matricát küldenek nekem.
30 pontnyi Gyermelyit kalapoznék... természetesen pk.-et állom, de mai elsőbbségi feladással kérném.
Gyermelyi pontokat szeretnék, de csak kölcsönbe!!!
Jövő héten visszaadnám!!!
Jövő héten visszaadnám!!!
10 kilónyi arielt szeretnék, annyi hiányzik még
Falunapi tombolához szívesen fogadnánk kisebb nyeremény tárgyakat. Akinek van lehetősége kérem segítsen.
2010. októbertől megjelenő Wellness magazinokat keresünk. Akinek már nem kell és kidobná, ne tegye, küldje el nekünk, természetesen a postaköltséget fizetjük. Jó lenne egyszerre több újság a postaköltség miatt.
Egyéb női magazinokat (lejárt) is szívesen fogadunk.
Részleteket priviben megbeszéljük.
Köszönjük előre is.
Egyéb női magazinokat (lejárt) is szívesen fogadunk.
Részleteket priviben megbeszéljük.
Köszönjük előre is.
2 db citromos balaton csomagolást kalapoznék, ha van valakinek felesleges.
Neutrogena blokkok nagyon jól jönnének
" alt="
">DD köszi
" alt="
">DD köszi