dm - Biopont:
Bodnár Anna
Dobosné Majir Zsuzsanna
Ébényi Zsuzsanna Mária
Fodor Károlyné
Gyenes Lajosné
Horváth Katalin
Püski Renáta
Szandi Viktória
Szerecz Barbara
Zelenai Mariann
Nyertesek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 91 / 2973 oldal |
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon Egy értékes robotporszívó. A Bang Bang Ideas előtt meg le a kalappal! Tegnap este küldtem el online a blokkot és ma délelőtt már jött a visszaigazolás,hogy minden OK és gratulálnak Ezt nevezem! Viszont a Henkeles JBL Flip 6 hangszóróm függőben van-remélem nem ittam elöre a medve bőrére. Múlt héten pénteken értesítettek a GREENMANGOTOL és "követelték" a postai feladását a blokknak. Nem nyitok vitát de ez alapból trógerság! Két okból is 1 nagyon sok szervezőnél elég a JÓ MINŐSÉGŰ SZKENELT BLOKK FÉNYKÉP! Másrészt meg hiába adod fel tértivevényesen adott esetben a maximális postai kártérítés kevesebb mint 8 ezer forint! Tehát ha eltúnik egy 50-100 v egymilliós blokkod akkor szelavi? Pénteken a postai feladással egyidőben elküldtem nekik a blokk jó minőségű fényképét is semmi válasz ráadásul Pénteken e hét hétfőn kedden ma szerdán délelőtt munkaidőben többször is próbáltam elérni őket a központi telefonszámukon-túlterhelt! Felhívtam a Henkelt -egy kedves hölgy azt mondta utána néz a dolgoknak-remélem jólalakulnak a dolgok de az indítás nem biztató. A robi már meg vana PICK HERZ nél hála a bang bang nak és az is 100 ezer forintocska MÍÍÍnimálisan!
Auchan - Zewa ajándékcsomag " alt="">
Dove kulacs, most jött Unilever SMS
Johnnie Walker heti ajándékcsomag (Instagram képfeltöltős)
Köszönöm a beírónak!
Köszönöm a beírónak!
Wilkinson ajándékcsomag ide is.
Sziasztok 😊
BENU rejtvényen 12000ft LENAVIT Vitamin csomag 📦
BENU rejtvényen 12000ft LENAVIT Vitamin csomag 📦
https://benu.hu/rejtveny (9.)
Nekünk a Wilkinsonnal ajándékcsomag 3/3
Wilkinson: fülhallgató " alt="">
Akkor 2 roller foglalt.
Nagyon Nagyon boldog vagyok a Wilkinsonnal sikerült egy elektromos roller nyerni🤩Már Nagyon régóta szeretnék 🥰 Öröm és boldogság
Henkel - Tesco
Fődíj (mobil):
Lukács Erzsébet Katalin
Heti nyertesek (vízálló hangszóró):
1. hét Kratancsik Réka
2. hét Nyíri István Zoltán
3. hét Hegedűs József
4. hét Holczmüller Éva
Fődíj (mobil):
Lukács Erzsébet Katalin
Heti nyertesek (vízálló hangszóró):
1. hét Kratancsik Réka
2. hét Nyíri István Zoltán
3. hét Hegedűs József
4. hét Holczmüller Éva
Kedves Játékosunk,
Örömmel értesítünk, hogy a HENKEL VÁSÁRLÁSODDAL CSAK NYERHETSZ! nyereményjátékán Te vagy az egyik szerencsés nyertes, aki megnyerte a
JBL Flip6 vízálló bluetooth hangszóró heti ajándékok
egyikét.
Kérjük, hogy a vásárlást igazoló blokk eredeti példányát vagy számláját (számla esetén annak másolatát) neveddel, címeddel és telefonszámoddal "JÁTSSZ ÉS NYERJ” jeligével ellátva az értesítést követő 5 napon belül küld el részünkere a következő címre: Greenmango Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 23/a.
A nyertes blokk adatai:
APA05703894 2022.09.16 11:36:00
Gratulálunk!
üdvözlettel,
a Henkel nyereményjáték csapata
Meg van a blokk és feladtam a postán amivel remélem nem lesz gubanc mindenesetre le is fényképeztem.
Örömmel értesítünk, hogy a HENKEL VÁSÁRLÁSODDAL CSAK NYERHETSZ! nyereményjátékán Te vagy az egyik szerencsés nyertes, aki megnyerte a
JBL Flip6 vízálló bluetooth hangszóró heti ajándékok
egyikét.
Kérjük, hogy a vásárlást igazoló blokk eredeti példányát vagy számláját (számla esetén annak másolatát) neveddel, címeddel és telefonszámoddal "JÁTSSZ ÉS NYERJ” jeligével ellátva az értesítést követő 5 napon belül küld el részünkere a következő címre: Greenmango Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 23/a.
A nyertes blokk adatai:
APA05703894 2022.09.16 11:36:00
Gratulálunk!
üdvözlettel,
a Henkel nyereményjáték csapata
Meg van a blokk és feladtam a postán amivel remélem nem lesz gubanc mindenesetre le is fényképeztem.
Mizo -10.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány / 10. 20. /
Most már kiírhatom, mert visszaigazolták a blokkom! A 4.heti Mizó rudi nyertes vagyok! 🍀🍀🍀🍀❤️
Bonduelle napi nyeremény 5e Ft Aldi utalvány
Signal napi.
Nyilván nyert, hiszen 13.-i blokk
Nyilván nyert, hiszen 13.-i blokk
Signál -napi " alt=""> 1 blokkal 19-i beküldés
Nekem csak egy 🎁 jött össze, pedig az IKEA-ra hajtottam.