Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 93 oldal |
Biztos, hogy C35i és nem egy Siemens S35i?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Reggel nyertem a zenei részletes feladaton a Danubiusban. Elkérték a számom, de még nem hívtak vissza, remélem nem felejtik el, bár úgysem hagynám annyiban!
Gáborka
Lentebb már írtam. Az utalvány összege 5000 Ft/db. Nemcsak Pesten lehet levásárolni, hanem nagyobb vidéki városokban is. (hadd ne írjam ide mindet) Ha akarod, meg tudom nézni a várost, vagy a hozzá legközelebb esőt.
Lentebb már írtam. Az utalvány összege 5000 Ft/db. Nemcsak Pesten lehet levásárolni, hanem nagyobb vidéki városokban is. (hadd ne írjam ide mindet) Ha akarod, meg tudom nézni a várost, vagy a hozzá legközelebb esőt.
Hello
A tesóm nagy örömére neki is összejött a nyeremény a juve rádión. Viszotn nem tudjuk hogy mekkora a Levis utalvány összege, s hogy azt hol lehet levásárolni? Csak fent Pesten? Ha esetleg tud valaki segíteni, megköszönnénk.
üdv
A tesóm nagy örömére neki is összejött a nyeremény a juve rádión. Viszotn nem tudjuk hogy mekkora a Levis utalvány összege, s hogy azt hol lehet levásárolni? Csak fent Pesten? Ha esetleg tud valaki segíteni, megköszönnénk.
üdv
Szia Essie!
Igen, most már mindent tudok. Tegnap fel is mentem Pestre, s át is vettem. Köszi azért
További jó nyereményeket, szia, sziasztok.
Igen, most már mindent tudok. Tegnap fel is mentem Pestre, s át is vettem. Köszi azért
További jó nyereményeket, szia, sziasztok.
Rabszi
Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam gép közelben. Valószínű, hogy mostanra már te is tudod a válaszokat a kérdéseidre. Gondolom felhívott a csaj a rádióból. Sikerült átvenni a telcsit? Igen, én is nyertem, a Juvin. Sőt, itt szoktam a legtöbbet, mert ezt tudom a legkönnyebben felhívni. De már bevettem a Danubiust, és a Slágert is.
Egyébként, ha segítségre van szükséged, csak szólj, szívesen segítek, ha tudok.
Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam gép közelben. Valószínű, hogy mostanra már te is tudod a válaszokat a kérdéseidre. Gondolom felhívott a csaj a rádióból. Sikerült átvenni a telcsit? Igen, én is nyertem, a Juvin. Sőt, itt szoktam a legtöbbet, mert ezt tudom a legkönnyebben felhívni. De már bevettem a Danubiust, és a Slágert is.
Egyébként, ha segítségre van szükséged, csak szólj, szívesen segítek, ha tudok.
Sziasztok, szia Essie!
Sajna nem hívtak vissza tegnap, szerinted ha ma sem csörögnek délutánig felhívjam őket? Az az igazság, hogy nem vagyok pesti, viszont hétfőn fel kell mennem, s jó lenne ha aznap eltudnám ezt intézni, ezért vagyok így "besózva"
Ezek szerint te is nyertél náluk,hogy ennyi mindent tudsz
Azt nem tudod véletlenül, hogy aki vidéki annak postázzák-e vagy sem? S csak Pesten lehet levásárolni az utalványt?
Köszi
Helloka
Sajna nem hívtak vissza tegnap, szerinted ha ma sem csörögnek délutánig felhívjam őket? Az az igazság, hogy nem vagyok pesti, viszont hétfőn fel kell mennem, s jó lenne ha aznap eltudnám ezt intézni, ezért vagyok így "besózva"
Ezek szerint te is nyertél náluk,hogy ennyi mindent tudsz
Azt nem tudod véletlenül, hogy aki vidéki annak postázzák-e vagy sem? S csak Pesten lehet levásárolni az utalványt?
Köszi
Helloka
Rabszi
Gratula
Mondtam, hogy ne add fel. akkor az előbb téged hallotalak?
A csajszi vissza fog hívni vagy még ma, de az is lehet, hogy csak holnap.
nem kapkodnak.. a telcsi egyébként egy siemens c35i. nem annyira rossz, kb 10e el lehet adni. az utalvány értéke asszem 5e ft/db.
gratula mégegyszer
Gratula
Mondtam, hogy ne add fel. akkor az előbb téged hallotalak?
A csajszi vissza fog hívni vagy még ma, de az is lehet, hogy csak holnap.
nem kapkodnak.. a telcsi egyébként egy siemens c35i. nem annyira rossz, kb 10e el lehet adni. az utalvány értéke asszem 5e ft/db.
gratula mégegyszer

Sikerült
Végre összejött a Juventus
Remélem mindegyikötöket ér ma akkora öröm, mint most engem.
Igaz, azt mondták visszafognak hívni, de ennek kb. fél órája, de még semmi. Titeket mennyi idő múlva hivtak vissza?
Sok sikert mindenkinek a játékhoz, s kitartás!
Sziasztok
Végre összejött a Juventus
Remélem mindegyikötöket ér ma akkora öröm, mint most engem.
Igaz, azt mondták visszafognak hívni, de ennek kb. fél órája, de még semmi. Titeket mennyi idő múlva hivtak vissza?
Sok sikert mindenkinek a játékhoz, s kitartás!
Sziasztok
A juventust én is fel tudom hívni. Ebben a duplázós játékban egy kicsit nehezebb, mivel elsőnek kell lenni. Egyébként még a szám előtt hívom. És ha nem játszák be egyből a szám után a nyertest, akkor tovább kell hívni. Mivel élőben beszél a nyertes a rádióban.
A Danubius és aSláger kapuit is sikerült már bevennem. Igaz őket sokkal nehezebb hívni.
De a minap megjött a Slágeren nyert Algida csomag, és teljesen szuper jó. Pedig néha tényleg gagyi dolgokat küldenek.
A Danubius és aSláger kapuit is sikerült már bevennem. Igaz őket sokkal nehezebb hívni.
De a minap megjött a Slágeren nyert Algida csomag, és teljesen szuper jó. Pedig néha tényleg gagyi dolgokat küldenek.
Sziasztok!
Hogy a fenébe volt olyan szerencséd, hogy feltudtad hívni a juventust?
Mikor telefonáltál? MÁr jóval a szám előtt, vagy mikor? Nekem az istenért sem jön össze
Ha tudsz adhatnál valami tanácsot. Köszike
Hogy a fenébe volt olyan szerencséd, hogy feltudtad hívni a juventust?
Mikor telefonáltál? MÁr jóval a szám előtt, vagy mikor? Nekem az istenért sem jön össze
Ha tudsz adhatnál valami tanácsot. Köszike
Na, tegnap előtt meghozta a DHLs srác az ajándékom. Benne volt: 1 póló XLes, hatalmas nagy 3x beleférek, meg egy pár Sunsilk sampon és balzsam.
Csak azt nem tudom, hogy ha egyszer tudják, hogy pólót küldenek, akkor miért nem kérdezik meg a méretet?!?!?!
Csak azt nem tudom, hogy ha egyszer tudják, hogy pólót küldenek, akkor miért nem kérdezik meg a méretet?!?!?!
Nincs nagy titka a rádiós játékoknak, kell egy jó gyors telefon és akkor hajrá. Plussz ismerni kell a rádiók műsorszerkezetét és az "összes"slágert a zenei játékok miatt. Utána már csak szerencse kell. A Sláger vonala nagyon foglalt, nem kevésbé a Danubiusé. Én momentán a Juventust szinte soha nem tudom elérni, de azért próbálkozom. A 23-400-400 a legnehezebb nekem, főleg ha nagy játék megy. Pedig néha már együtt lélegzem a rádióval, de tényleg! A Juviban nagyon szigorúak a szabályok (3 hónap) de a Danubiuson rengeteg érdekes játék van, mindig kitalálnak valami értékes nyereményt és játékot, hogy izguljunk.
Én egy igazi player vagyok, nagyon szeretek játszani a rádiókban és a vonalkódos játékokban. Múlt héten nyertem a juventuson (lewis utalvány és mobil) és a slágerrádióban (quenn dupla dvd), sok szerencsét mindenkinek! A legmenőbb ajándékok (sok esetben pénz és nagy értékű utazás) a slágeren vannak, igaz, elég nehéz felhívni őket. A juventusban elég szigorú a szabályzat, csak3 havonta játszhat egy családból valaki. A danubius minden héten kitalál valamit, ők az egyik favoritom. Üdv, Belphegor
Szombaton nyertem ajándékcsomagot a Danubiusban. Még nem tudom mi van benne, de ha megérkezik megírom.
Nálunk is van ám játék, és egy baromi jó társaság! www.bulissimo.hu és Bptv 00:30-03:00-ig TV chat. Nyeremény most kétszemélyes vacsi a siteon, de szeptember közepétől jön az ajándékzuhatag, és ez komoly!!! Felfújható bulissimo fotel, nyakbaakasztható mobiltartó, napszemüveg, dvd, vhs, soundtrack...hmmm. Szóval érdemes addig is gyűjteni a pontokat!!!
soha ne hívj 90es körzetszámú számot. valaki ezen mindig meggazdagszik
60 NIVEA Ajándékcsomag
"Csak egy sms és öné lehet a NIVEA body Selyemfényű testápolót, a NIVEA Visage Pure Energie tápláló arckrémet, a NIVEA Wellness tusfürdőt és a NIVEA női deo stift FRESH-t tartalmazó ajándékcsomag." SMS-szám: 06 (90) 624-002
Augusztus 25-ig leher beküldeni a helyes válasz betűjelét az alábbi formátumban:
BH szóköz majd a helyes választ jelölő betű
Milyen anyagok biztosítják a Selyemfényű testápoló hatását?
a) ápoló lipidek, hidratáló anyagok, könnyű testápoló, mely egészséges, fényes hatást ad a bőrnek
b) aranypor és hidratáló
c) rózsaolaj és pigmentek
"Csak egy sms és öné lehet a NIVEA body Selyemfényű testápolót, a NIVEA Visage Pure Energie tápláló arckrémet, a NIVEA Wellness tusfürdőt és a NIVEA női deo stift FRESH-t tartalmazó ajándékcsomag." SMS-szám: 06 (90) 624-002
Augusztus 25-ig leher beküldeni a helyes válasz betűjelét az alábbi formátumban:
BH szóköz majd a helyes választ jelölő betű
Milyen anyagok biztosítják a Selyemfényű testápoló hatását?
a) ápoló lipidek, hidratáló anyagok, könnyű testápoló, mely egészséges, fényes hatást ad a bőrnek
b) aranypor és hidratáló
c) rózsaolaj és pigmentek
Én a Roxy-tól kb. 1-1,5 hét alatt megkaptam tavaly nyáron a kupont, amire kiadták a nyeremény mobiltelefont. Meg voltam velük elégedve.
Az ingyenes számot általában mindig elértem az óra slágerét is az Adriai csobbanást is de a mostani számot 0623400400 ezt képtelenség
A szabályok csak a juventuson szigorú 3 hónap a danubiuson 1 hónap a slágeren minden játékban egy.
A szabályok csak a juventuson szigorú 3 hónap a danubiuson 1 hónap a slágeren minden játékban egy.