Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 892 oldal |
akkor mindenképp telefonalj rewarteknak
Igen, Ő is kapott emailt arról, hogy nyert, ott is volt pár kód feltöltve, és ott is ugyanúgy hitelesítettük a szállítási címet.
BBLena
mindkét emil vissza lett igazolva? a partnered profilján is volt kód feltoltve? ha igen akkor telefonálj a rewartnak merre lehet
mindkét emil vissza lett igazolva? a partnered profilján is volt kód feltoltve? ha igen akkor telefonálj a rewartnak merre lehet
BBLéna
Én mindenféleképpen Cocánál érdeklődnék, mert megtudják, nézni, hogy nem e maradt ki esetleg a másik ajándék feladása, ha meg feladták, akkor ők tudnak reklamálni a DDL-nél.
Én mindenféleképpen Cocánál érdeklődnék, mert megtudják, nézni, hogy nem e maradt ki esetleg a másik ajándék feladása, ha meg feladták, akkor ők tudnak reklamálni a DDL-nél.
Sziasztok!
Továbbra és coke kérdéseim vannak. Nyertem egy fülest, napi nyereményen, augusztus 8-án. Én már megkaptam hétfőn, a duópartnerem viszont még nem kapta meg a nyereményt, pedig egy szállítási címre kértük. Szerintetek tudok a cocanál érdeklődni a csomagról? Vagy inkább a DHL-nél?
Továbbra és coke kérdéseim vannak. Nyertem egy fülest, napi nyereményen, augusztus 8-án. Én már megkaptam hétfőn, a duópartnerem viszont még nem kapta meg a nyereményt, pedig egy szállítási címre kértük. Szerintetek tudok a cocanál érdeklődni a csomagról? Vagy inkább a DHL-nél?
Nórika
Átküldtem a fordítást
" alt="
">
Átküldtem a fordítást
" alt="
">Nincs véletlenül valakinek vagy ismerősének kiadó balatoni szobája vagy apartmanja most szombat-hétfőre, négy főre (1 felnőtt 3 gyerek
" alt="
">? Elsősorban Balaton északi part vagy déli part eleje.
" alt="
">? Elsősorban Balaton északi part vagy déli part eleje.Tudna valaki segíteni a Kis Füles Vakáció 9. oldalán található rejtvényének megfejtésében? (Sajnos nem találom a megoldáshoz szükséges Füles 23. lapszámot!) Előre is köszönöm!
Még mindig keresek jó angolos, segítőkész fórumost
" alt="
">
" alt="
">Jendal írj ha nem sikerült még...
tescos?
Van valakinek egy pepsi terméket tartalmazó blokkja ami amai nap előtti? S.O.S ben kellene.
Angolról magyarra fordításban tud nekem segíteni vki? Global testMarkettől kaptam választ, nem olyan hosszú
" alt="
"> Köszi!
" alt="
"> Köszi!Köszi.... meg van... volt...
Facebookon is töltheted!
MIndkettő ott van. A Tecsós lentebb.
De ott a nyítófül kódot lehet... nem?
Paintuci ! belépsz az oldalra,bal oldalt ,Kódfeltöltés
Nem emailt kell vhová írni tesco drehernél? Az oldalon én nem látom hol kellene feltölteni, tudna vki segíteni?
Sziasztok!
Kérem, hogy írjátok alá, Nekünk fontos lenne, hogy megmaradjon!
http://www.peticiok.com/mentsuk_meg_a_harmashatar
hegyi_repulteret
Kérem, hogy írjátok alá, Nekünk fontos lenne, hogy megmaradjon!
http://www.peticiok.com/mentsuk_meg_a_harmashatar
hegyi_repulteret