Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 143 oldal |
igen! és azt a választ kaptam,hogy elfogyott
törpi! Honnan tudod? 00:16-kor is küldtél SMS-t?
már elfogyott 00.16-kor
Amilyen sokat és sokan nyertek, már holnapra elfogynak a tányérok

A számítógépes-redszerük eszerint az időpont szerint volt beállítva. De vajon mi lesz febr.2.-án? 

Mégis jók a megadott időpontok? Mától lehet tányért nyerni? Én nem játszottam, csak a Nyertes topikban most írta egy társunk, hogy nyert egy tányért az anyukájának.
Hm???? Ki kellene próbálni egy másik blokkal amit találsz a tescoban, ha müködik gyorsan küldöd a levesest.
Hm???? 

Majd, majd... Én igazából most szeretném tudni. Ha 2-án beküldöm az sms-t és nem jól működik a rendszer, akkor ugyanazt a blokkot beküldhetem 9-én is ?
Majd meg tudjuk. 

A tányér szerintem biztos elfogy. Én attól tartok, hogy 2-án olyan válasz lesz, hogy gyorsaságit nem kapsz, de a fődíjért indulsz.

Tök izgi ez a játék, van jszabály azt még sincs.
cica, én is ilyen választ kaptam, amikor felhívtam az Unilevert. Arra a kérdésemre, hogy a rendszer honnan fogja tudni, hogy én már a takaróra küldtem és nem a 8-ig tartó tányérra, azt mondták, hogy tudni fogja, mert a tányér már elfogy 26-án, tehát akkor én 2-án a takaróra küldtem. Pár perc után feladtam, hogy megértessem vele a lényeget.
Azért majd küldjél 8-án is egyet biztos ami biztos. 

Reklamációmra a válasz ;
Tisztelt Én !
A takaróra 02.02-tól lehet beküldeni az sms-t. Ez igy jó.
Tisztelettel:
Biró Edit
Kellemesen csalódnék ha neki lenne igaza
Bár nekem egyfolytában olyan érzésem van hogy nem lesz úgy ahogy mondja
Tisztelt Én !
A takaróra 02.02-tól lehet beküldeni az sms-t. Ez igy jó.
Tisztelettel:
Biró Edit
Kellemesen csalódnék ha neki lenne igaza

Bár nekem egyfolytában olyan érzésem van hogy nem lesz úgy ahogy mondja

Paint: ez jó! és mennyivel több haszonra tehetnének szert!
Kellene egyes cégeknek szervezni egy "hogyan csináljunk jó játékot" című tanfolyamot. A knorrnak a részvétel kötelező!!!!!!!
Nyomni kell egy sms-t 26-án, akkor talán lesz tányér. Aztán 2-án akkor majd meglátjuk alapon, hogy mi lesz. Aztán 8-án és akkor is majd meg látjuk..... A téli szettet meg huzzák magukra, egyrészt közel márciusra tenni, meg hát idén nem lesz tél. De ki tudja lehet júniusban még jól jöhet. Talán addigra ki is postázzák. 

Paint én pont ezeket a kérdéseket tettem fel az Unileveres hölgynek, aki csak hümmögött, azt mondta, hogy érti a problémát és utána tök hölyeségeket mondott. Gondoltam, írok a lauritzennek is.
Akkor most a takaróra, mikor küldjem????? A rendszer honnan fogja tudni, hogy én mire is küldök? Akkor most elírták vagy nem?
Aki írt a knorrnak a most futó tescos játékkal kapcsolatban
A Biró Edit válaszolt?

A Biró Edit válaszolt?