Szerintem a hatvani Coop-okban is még elfekvők voltak, mert a lejárata 2021.09.02.
üdv
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 265 oldal |
Tesco, Privát Max, Coop boltokban néztem + kérdeztem is az eladóktól (nem Hatvanban 😅), de egyikben se volt kakaós italt és zabkása. Kakaóport meg nem akarok venni, mert van elég. Végül vettem egy szirupot, vagy minek hívják. Jó drága volt, nem is nyert, úgyhogy szupi játék. 🙄
Péntek: köszi. Sajnos nálunk az Intersparban sincs. És a Coopban sem kapható. Májusban leárazva eladták. És nem is hoznak.
sünkutya!
Coop-okban, Hatvanban mindet felvásároltam. 200 milisek voltak, játéklistán 180 ml van. Telefon Nestlének, azt mondták, már csak 180-asat gyártanak, jó a játékba amit vettem, jelöljem be a 180 ml-est.
üdv
Coop-okban, Hatvanban mindet felvásároltam. 200 milisek voltak, játéklistán 180 ml van. Telefon Nestlének, azt mondták, már csak 180-asat gyártanak, jó a játékba amit vettem, jelöljem be a 180 ml-est.
üdv
Péntek: Nesquik kakaóitalt hol vettél? Nálunk azt mondták, hogy már nem kapható.
Úgy húznak le minket, hogy sokan észre sem veszik:
Alacsonyabbak lettek a dobozok,
Pringles - 165 g volt, 130 g lett,
Nesquik kakaóital - 200 ml volt, 180 ml lett.
Természetesen az ára maradt...
Alacsonyabbak lettek a dobozok,
Pringles - 165 g volt, 130 g lett,
Nesquik kakaóital - 200 ml volt, 180 ml lett.
Természetesen az ára maradt...
Így valóban nem vidám a történet, hiba volt részemről az a blődség. Sajnálom.
Szerintem sem vicces.
Uhh,ez borzasztó
" alt="
">
Sajnálom!
Az ország másik felén lakom...és ez annyira nem volt vicces....
" alt="
">
Sajnálom!
Az ország másik felén lakom...és ez annyira nem volt vicces....
Ma reggel Szegeden a Bertalan hídról a Tiszába ugrott egy férfi és elmerült. Kár, h nem mentetted ki.
Vénember!
😂
Nekem elég volt kimenteni az esővízgyűjtő hordóból...😁
Ne menj messzire 😁
Sok sikert! 🍀
😂
Nekem elég volt kimenteni az esővízgyűjtő hordóból...😁
Ne menj messzire 😁
Sok sikert! 🍀
Tegnap jöttünk haza Valenciából, a Swiss Air nyeremény repjegyeket használtuk fel.
Mkor játszik ott a Real Madrid??? MA!!!
Nem hiszem el... Persze nem tudtam a repjegy/szállás foglalásánál még a sorsolást.
Mkor játszik ott a Real Madrid??? MA!!!
Nem hiszem el... Persze nem tudtam a repjegy/szállás foglalásánál még a sorsolást.
fitoska
Ezért ki fogok menni strandra!
Hogy szerencse érjen, kimentek valakit a vízbőlt!
(Haakarja-hanem, akkor is!!)
Ezért ki fogok menni strandra!
Hogy szerencse érjen, kimentek valakit a vízbőlt!
(Haakarja-hanem, akkor is!!)
Nem nagyon foglalkoztam a pályázataiddal.
Speckó nem is érdekelt, csak leírtam Maxxonnál ilyen előfordul.
Bétája volt aki kérdezte akkor visszaküldted e.
Az érdekel csak a többieket ne piszkáld bármilyen csere kapcsán, ha az oldal elbírja addig lehet.
Ennyi.
Speckó nem is érdekelt, csak leírtam Maxxonnál ilyen előfordul.
Bétája volt aki kérdezte akkor visszaküldted e.
Az érdekel csak a többieket ne piszkáld bármilyen csere kapcsán, ha az oldal elbírja addig lehet.
Ennyi.
P és P és P!
Nemtom honnan ered a konfliktusotok, de nem is vagyok rá kíváncsi! Ahogyan szerintem még sokan mások sem.
Kérem, hagyjatok ki belőle. Intézzétek privátban!
Nemtom honnan ered a konfliktusotok, de nem is vagyok rá kíváncsi! Ahogyan szerintem még sokan mások sem.
Kérem, hagyjatok ki belőle. Intézzétek privátban!
Péntek, sajnálom ha nincs ennyi humorod...
Egy-két hozzászólásodat volt, hogy én is csalódottan olvastam, de nem írtam hanem elfogadtam, hogy mindannyian sokfélék vagyunk
" alt="
">
Egy-két hozzászólásodat volt, hogy én is csalódottan olvastam, de nem írtam hanem elfogadtam, hogy mindannyian sokfélék vagyunk
" alt="
">Péntek /vénember/xia tudathasadásos barátunk év elején azt mondtad (idézlek: szögre akasztom a kabátom) erre folyton itt " rinyálsz."..
de magamba nézek ...
a blokkos sztoridra: a maxxonék ilyenek, de a többinél is fordult elő, ahol dolgoznak bármily hihetetlen a te tökéletes életedben, de hibázhatnak.
üdv
" alt="
">
de magamba nézek ...
a blokkos sztoridra: a maxxonék ilyenek, de a többinél is fordult elő, ahol dolgoznak bármily hihetetlen a te tökéletes életedben, de hibázhatnak.
üdv
" alt="
">fozo.gabi!
Téged mindig is többre tartottalak, most csalódtam.
üdv
Téged mindig is többre tartottalak, most csalódtam.
üdv
P és P!
Nézzetek már kicsit magatokba...
Nézzetek már kicsit magatokba...
Csak hogy a sötétséget kicsit megvilágítsam:
Miért ne lenne jogos a nyeremény? Érvényes, hibátlan pályázat lett beküldve, csupán annyi történt, hogy blokkbekéréskor csatolmányként eggyel arrébb ment a nyil.
Normális esetben újra kérik a blokkot. Bezzeg azon fel vagytok háborodva, hogy a Screvo érvényeseket is elutasít, ahogy kedve tartja.
Ezek szerint itt - nem a Maxxxon - meg se nézik.
Nektek is jó reggelt!
Miért ne lenne jogos a nyeremény? Érvényes, hibátlan pályázat lett beküldve, csupán annyi történt, hogy blokkbekéréskor csatolmányként eggyel arrébb ment a nyil.
Normális esetben újra kérik a blokkot. Bezzeg azon fel vagytok háborodva, hogy a Screvo érvényeseket is elutasít, ahogy kedve tartja.
Ezek szerint itt - nem a Maxxxon - meg se nézik.
Nektek is jó reggelt!