Kedves Fortuna, csak halkan szólnék. Ha Marycsigának sikerül a munka utána nézz át hozzánk is egy kicsit ltszi, kéne egy kis biztatás

" alt="

">
Szép és szerencsés napot mindenkinek!!
1 melo nem jött össze

" alt="

">
most még megyek 3 helyre.jó lenne ,ha valamelyik sikerülne.bár már 1x elutasítottak,de próba szerencse.
nagyon kellene már.
köszike
A kislányom azt mondta szeretne valami meglepit.

" alt="

">
Anyának tönkrement a számítógépe. Most jól jönne egy laptop a Piroskával. Fortuna gondolj ránk a sorsolásnál!
juj,még van 2 fontos dolog az életemben,amit meg is osztok,az a munka..szorítsatok kedves fórumos társak..hátha végre sikerülne .megoldás kulcsa ez lenne.és jól érezném magam.
köszönöm.
Fortunácska!
Tudom sokunknak szüksége van rád.
nekem is nagyon.akár nyeremény formájában is jó lenne.de megelégszem azzal is,ha mellettem állsz váláskor,hogy minden rendben menjen.
köszönöm.
nekem most ez a fontos,mert,ha ez sem sikerül akkor fogalmam nincs hogyan tovább..
Egyébként köszönöm szépen a nyereményt, vasárnap lenne apu születésnapja és mostanában megint szomorú voltam és ilyenkor mindig szoktam nyerni.

" alt="

">
Fortuna egy mosogatógépet szeretnék nagyon!!! De jó lenne egykis pénz nyeremény is köszi
tudtam én,hogy nem csak 2-en vagyunk

" alt="

">
a Teodorát én is,akkor 4-en

" alt="

">
marycsiga
Az egyiket én is szeretném megnyerni,akkor már hárman

" alt="

">

" alt="

">
a héten 2 sorsolásban vagyok érdekelt.
az egyiket ketten szeretnénk nagyon

" alt="

">
köszike
ani-ha úgy látszik még kicsit várnunk kell rá

" alt="

">
de remélem már nem sokáig.
én annak is örülnék,ha szept.14-én minden jól alakulna...
Én is szeretnék nyerni. Október 3-án a polgármester választáson. Cserébe a többi nyereményt meghagynám Nektek.

" alt="

">
marycsiga, csatlakozom Hozzád! Azt a leírhatatlan érzést én is szeretném újra átélni, amúgy is nagyon kellene valami pozitív erő és energia!
Kedves Fortuna, számítunk Rád!

" alt="

">
Köszönet ,Hogy Magicnak 1 kívánsága teljesült,légy vele továbbra is

" alt="

">
én meg nem is tudom,talán nyerni szeretnék valamit

" alt="

">

" alt="

">.
régen nyertem már fődíjat és csak 1x

" alt="

">jó lenne újra az az érzés

" alt="

">
de kicsivel is beérem.
köszönöm
Drága Istenem, és különösen drága őrzőangyalom!
Teljesült egy kívánságom, köszönöm! Nagyon hálás vagyok érte! Őrizd meg nekem így, ne jöjjenek többé vissza a kétségek, s add, hogy el tudjunk költözni a fiammal egy olyan helyre, ami a lelkének és az egészségének is jót tenne.Köszönet a tippekért, amelyeket tudtomra adsz, s amivel nyerek. S köszönet a nyereményekért, amelyekkel elhalmozol. Isten áldását minden nap megtapasztalom, kívánom ugyanezt mindenkinek.
Apenta sorsolásban érdekelt vagyok.bármi jöhet

" alt="

">de leginkább a fődíjnak tudnék örülni most

" alt="

">