Megérkezett az összes Naomi! Az is, amit az utolsó napon nyertem!

bubus , 30-40 között, a végén már nem számoltam, csak küldtem.
Futár hozott (szürke autóval) egy mini elektromos sütőgetőt 4 kis alus nyeles tányérszerűség van hozzá amiben lehet a kaját rakni és megsütni az izzó drótszál alatt. Elég gyerekjátékosnak tűnik , elektric vagy hasonló a márkája, nincs hozzá se levél, se leírás. Nem én vettem át hanem családtag és nem kérdezték mivel nyertem.
Nincs valakinek ötlete mivel sorsoltak ilyeneket?
queene
Hány pályázatot küldtél?
Mivi poló . Egész jól néz ki .
Kaptam meglepit
A Koronás Cukor küldött egy ajándékcsomagot, azzal a kísérőlevéllel, hogy lezárult a nyereményjáték, és nem sikerült nyernem, amit nagyon sajnálnak, mert sok pályázattal vettem részt az akcióban - köszönetképpen fogadjam szeretettel ezt a kis meglepetést a Koronás Cukortól.
Kötény, receptfüzet, és 2 csomag színes tortadara - nem nagy dolog, de jól eső figyelmesség.

Knorr takaró
És visszajött a Rossmann-játékba elküldött pályázatom ismeretlen jelzéssel...
9 naomi,két knorr tányér,baba esernyő és a kislányom hivatalos okmányai
Naomi, Baba esernyő (jó nagy), Baba bögre.
az összes (3) Naomi, Dove törcsi

2. héten nyert parfüm

naomik

A Nestle Életmód magazint az adatbázisukból random szerüen kiválasztott fogyasztóknak küldik. Hol egyiknek, hol másiknak.
Szívesen!

Én sem kaptam pl. még meg, de nem izgulok - állítólag csak az első hét nyerteseinek postáztak.
Köszönöm,nem igazán vagyok még jártas itt nálatok. Még várok a nyereményre,csak kíváncsi voltam,hogy mások sem kapták-e még meg! Köszönöm még1x! Üdv!
Katu, ha Nicika hozzászólására reagáltál, az szerintem nem Neked szólt, csak közölte, hogy azt kapta postán. A Naomi miatt még ne izgulj, többen nem kaptuk még meg, de ha nagyon kíváncsi vagy, a promós céget kéne felhívni (játékszervező)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások