Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 609 oldal |
igazad van rg
ja, és strapálom magam az emilekkel és még annyi se jön vissza, hogy fogd meg a bokám, nemhogy köszönöm!
Én igazán nem szeretnék panaszkodni , csupán néhány dolgot jegyeznék meg az eddigiekhez. Én olyan hülye vagyok a számítógéphez, hogy mutogatni kéne. Na mármost, ha én meg tudtam találni a válaszokat, az azt jelenti, hogy BÁRKI képes rá! Csak egy kicsit kellene strapálnia magát! És továbbra is nagyon szívesen segítek bárkinek! De csak akkor, ha már végképp kifogyott az ötletekből. Erre föl, sorozatban kapok olyan e-maileket, amelyek 15-20 tételből álló listákat tartalmaznak. Szerintem tovább tart leírogatni őket, mint megerőltetni azt a kicsi agyvelőt ami van és megkeresni a válaszokat. Én nem mondom, hogy mind könnyű, és ha végképp nem megy akkor persze kell a segítség. De az ég szerelmére erőltessétek már egy kicsit meg magatokat ! Bocs, de egy kissé kiakadtam.
Szia mukci!
Csatlakozom Koskához
előre is köszi
előre is kösziSziasztok!
Sehogy nem jövök rá....
-Évezredes ázsiai csillagjóslás
Előre is köszi
Sehogy nem jövök rá....
-Évezredes ázsiai csillagjóslás
Előre is köszi
Sziasztok az előzőben volt egy amire nem tudok rájönni.
Hogy hívják az éjszaka folyamán legfényesebben világító égitestünk saját kalendáriumát?
Hogy hívják az éjszaka folyamán legfényesebben világító égitestünk saját kalendáriumát?
szia rg
Köszi robert gida
Koska! mail megy
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
-Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
-Ki az, aki még nem orvos, mégis műthet?
-Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica.
-Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
-Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
-Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek
Tudnátok nekem segíteni?
-Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
-Ki az, aki még nem orvos, mégis műthet?
-Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica.
-Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
-Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
-Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek
cijjasztok
Hello mindenki. Ha kell segítség itt vagyok. Kérdezzetek nyugodtan!! 

Macko nekem ott van most is!
Macko ment a mail
Magi! mail megy
Segítsetek még a tegnapival elakadtam:
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek?
Van belőle jobb,- és baloldali, mérsékelt vagy radikális?
Titkok mélyét sejteti?
Dorombolós kiscsoda?
Ki az, aki még nem orvos, mégis műthet?
Előre is köszi annak aki segít!
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek?
Van belőle jobb,- és baloldali, mérsékelt vagy radikális?
Titkok mélyét sejteti?
Dorombolós kiscsoda?
Ki az, aki még nem orvos, mégis műthet?
Előre is köszi annak aki segít!
08:48
Úgy tünik, hogy eltünt a visszaiagazoló link kocka a ....lap. hu-ról
Horvát tengerparti kisváros, kedvelt nyaralóhely a Cetina folyó torkolatánál, Split és Makarska között.
Nektek még valószinüleg megvolt, de most már nincs ott
Úgy tünik, hogy eltünt a visszaiagazoló link kocka a ....lap. hu-ról
Horvát tengerparti kisváros, kedvelt nyaralóhely a Cetina folyó torkolatánál, Split és Makarska között.
Nektek még valószinüleg megvolt, de most már nincs ott
szívesen

Köszi Erja!