Törpi: hát ez tényleg gáz.

Nálunk ráírja a sarkára hogy 90,- ha nem ér rá bélyeget ragasztani. De akkor kérjél egy guriga elsőbbségi matricát és Te ragaszd rá már otthon, arról emlékeznie kell!!!
na igen,de ahol én lakom,ott egy posta van. aki dolgozik,mint én ,az nem tud kilómétereket buszozni egy másik postára. a másik,sajnos:megfigyeltem,hogy beveszik itt a leveleket ,mondom elsőbbségivel szeretném,majd úgy is számolja és nem tesz rá előttem bélyeget,lehet,hogy 2 ember után már nem is emlékszik rá,hogy elsőbbségit fizettem.
Én, amikor így tömegével adok fel leveleket elsőbbségi gyorsaságira mint pl. most 9ből 5 sikerült, úgy szoktam hogy 3 postáról küldöm. Így keveredik is meg be is ér legalább a fele. Tudom plusz idő, dehát ez van.
szeptember 14.-én elsőbbségivel.
törpi, te mikor adtad fel és hogy ?
Sunshine72, ez ott dől meg, hogy van aki nyert 15-én simán feladott levéllel. Más meg 15-én feladott elsőbbségivel sem. Olyan is van aki 15-én elsőbbségivel adott fel egyszerre több levelet, de nem nyert mindegyikkel.
Sziasztok!
Én 14.-én adtam fel a leveleimet és mind nyert.
Előtte felhívtam az infóvonalat és ott azt mondták, hogy 15.-től él a fiókbérletük. Ha nagyon sokan feladták 14.-én akkor a lehet, hogy aki csak 15.-én adte fel az már nem volt benne az 1500-ban.
Tegnap telefonáltam és a hölgy nagyon kedves volt, de egyszerre csak 2 nevet lehet megkérdezni.
Sziasztok!
Én tegnap telefonáltam pickwick ügyben ,mert tesóm küldött egyet októberben,de azt mondta a hölgy,hogy ez még nem az,korai azután érdeklődnöm még.
A férjem rákérdezett, de nagyon lerázták. Azért, ha mégis rászánod magad a telefonálásra, írd majd be az eredményt

Minya: ezt könnyen megtudhatom. Októberben volt egy név akiére beküldtem, és neki szeptemberre nem küldtem be tutira. Csak fel kéne hívni őket megint csak az már olyan ciki. Mindenki őket zaklatja.
Viki
De jó neked
Valószínűleg egyszerűen kiborították a zsákokat és összeszedtek belőle random 1500-at. Még az utolsó körben reménykedem...
törpi: de elfogadták, mert én nyertem minimum ötöt.
törpi, én szeptember 15-én adtam fel elsőbbségivel, mégsem nyertem.
de lehet,hogy a 14.-ei dátummal nem is fogadták el?
remélem az októberi nincs benne, mert akkor már 6:0-ra állnék

Én most már tényleg csak arra lennék kiváncsi, hogy ebben már az októberi beküldés is benne van, vagy ez csak a szeptemberi ?
mel6
igazad van, csak akkor ne hívják gyorsasági nyereménynek

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások