Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 319 oldal |
3-4 pontok,kivéve a napszemcsi,de az csak az elején volt,ha jól emlékszem,az 2 pont volt
mi mennyi pontért van? hátha így már nem kesergek. már reklamáltam nekik e-mail-ben, hogy ez így szemét dolog, de még nem válaszoltak.
vagy gagyi ajándékok vannak pl. őv
tegnap zsinórban így jártam.
És tök bosszantó,ha lesed órákon át,aztán kimész 1 percre,és pont akkor volt valami...
aki otthon van,annak is tök nehéz
utálom ezt a játékot!
eddig minden nap néztem 1/2 12-kor meg 5 után. erre ma nézem most már nincs semmi!mindig lemaradok. aki dolgozik az nem juthat hozzá semmihez???
eddig minden nap néztem 1/2 12-kor meg 5 után. erre ma nézem most már nincs semmi!mindig lemaradok. aki dolgozik az nem juthat hozzá semmihez???
nekem megint nem jutott...
és még nem is szereztem pedig naon-naon szeretnék...
de sosem jön össze...
és még nem is szereztem pedig naon-naon szeretnék...
de sosem jön össze...

Rendi voltam, nem vettem, mert van egy. De tényleg tehetnének olyat, ami még nincs és nem az előző promóból maradt.
Lehetne valami újabb ajándék is

rádió
Soft rádió, most !
az ezt megelöző kör sokkal normálisabb volt. vagy bejött a véletlenszerü nyeremény vagy nem. Most meg azt lehet kivenni az egészből,hogy vagy a reggel ráérőknek volt esélyük,(aztán változtatták) vagy ami még gagyibb, az egész nap gépnél ücsörgők,kocsányon lógó szemü játékosoknak van esélyük. Most meg nesztek nektek,szívóztatok? jól elvettük a pontot osszt vegyé abbú ami van
elven működik/vagy nem a rendszerük.
elven működik/vagy nem a rendszerük.
vannak pontok!
rita: nincs. és tök bosszantó,hogy itt ülök a gép előtt és semmi. utána meg mp.-enként frissítgethet az ember. nagyon remélem,hogy tanul ebből a PM. ÉS több ilyen hülyeséget nem talál ki. mert az elképzelés jó volt,hogy több embernek apró ajándék,mint kevésnek nagy. de ezt lehetett volna másképp is szervezni.pl. véletlenszerűen beküldés utáni ajándék vagy minden ajándék lett volna a széfben és akkor mindenkinek egyenlő esélye lett volna,de így?
Nektek sincs még pontotok?
Még mindig technikai ok

De akkor annak tutinak kellene lenni, hogy tele a bolt és tényleg válogathat. 

jó lenne ha beállitanák mindeki heti egyszer vásárolhat 

tök jó ha mindenkinek 0 pontja van miért üres mégis a bolt?:-)