Fórumosok!
A Haribo nyertesekről tud valaki valamit?
Tegnap sorsolták.
3 db kettesünk lett

Sem a családi, sem a munkahelyi lottón (29 szelvény!

) nem volt egy árva kettes sem.
Ötös Lottó (46.hét) - Továbbra sincs telitalálatos!
Az Ötös Lottó 46. heti nyerőszámai a következőek:
12, 28, 34, 61, 70,
Ezen a héten az Ötös Lottón 4 milliárd 600 milliót fizettek volna, ha eltalálja valaki mind az öt számot. Így a következő héten megnyerhető főnyeremény: 4 mlliárd 860 millió forint lesz.
Joker:
911 714
Főnyeremény: 28 millió forint
Nem lehetséges, hogy ezt már manipulálják

" alt="

">
Pedig a garantáltan nyerő számokat adtam fel

A Nyerő percek sorsolása:
Beküldési határidő: 2003. november 17.
A sorsolás időpontja: 2003. november 27. délelőtt 11 óra
A sorsolás helye: 1139 Budapest, Országbíró u. 2. Fsz. 3.
5x1 találat, csak össze kellene adni...
Csak nagyon halkan és lábujhegyen állva suttogom. ( egyetlen egy találatunk sincs pedig 4 lottót csináltattam szegény párommal) hogy is volt a skorpiók négyes találatával kapcsolatban?

8 játékmező, össz. 3 db 1-es

ennyit a Nyilasok szerencséjéről...
Egyébként van ötös?
Megváltozott a Suzuki Ház nyereményjáték sorsolásának helye és időpontja!
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Suzuki Házzal közös játékunk nyilvános sorsolását nem 2003. november 7-én, hanem egy nappal később, 2003 november 8-án 11 órakkor tartjuk a Suzuki Házban (1149. Bp. Egressy út 17-21)!
A három vásárlási utalványon felül a jelenlévők között további meglepetés ajándékokat sorsolnak ki a játék szervezői.
Érdemes lesz tehát szombaton ellátogatni a Suzuki Házba!
Kísérje kiemelt figyelemmel a www.suzukihaz.hu, a jatek.ashole.hu és a www.nfo.hu/jatek oldalakat, mert hamarosan újabb értékes nyereményjáték indul!!!
Játékainkat a www.webnyeremeny.hu és a www.nyeremenyjatek.lap.hu, valamint a jatek.ashole.hu oldalak is támogatják.
Ma van a Riesen/Werthers első sorsolása, 13.30-kor Fiction-1026 Bp. Endrődi Sándor u. 42/A. Nem lakik valaki a közelben?
Tegnap sorsolták az első adag Bocit.
Nagyon sok játékban részt veszek, de nagyon ritkán tudom meg, hogy valójában ki nyerte a fődíjakat. Tudtok segíteni? Pld. ki nyerte a Balfi autót és a Lays játékot? E-mailem lásd fent. Az Avon képeslapot én is feladtam a szlogennel, így várom reménykedve a pénteket. Ha nem én, remélem valaki közülünk fog nyerni!
Sziasztok! Nem tudja véletlen valaki, hogy a Super kvíz sms játék nyerteseinek hol lehetnne utánna nézni? Okt. 04-én volt a Viasaton a sorsolás (állítólag), én kora reggel bekapcsoltam a tévét, de sorsolást azt nem láttam, viszont 9 óra magasságában már egy műsorvezető hölgy a fődíj (1.000.000 Ft) nyertesével beszélt telefonon. Szóval pénzt nem nyertem, de sorsoltak még 50 db Siemens SL55-ös telefont, meg egy csomó plüss macit. Érdekelne, hogy kik nyertek.
Bocs mindenkitől, elnéztem a Coccolinót... Csak november 5-én sorsolják!
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a Lay's 2x1 millió forintos játékában kik nyertek, vagy hol lehet ezt megtundi???
Novake !!
Coccolino mikor lesz ????
Én vettem egy rúzst, és beküldtem a képeslapot. Most meg várom a sorsolást.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások