Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 92 / 303 oldal |
meddig forog ez a kerék?
Az egyik regemen forgattam egy autókereket, de a másikon még mindig kéri a MaxPack-ot. Nem értem...
" alt="
">
" alt="
">Nyertem 0,35 Bubz-ot ezen a keréken!
" alt="
">
" alt="
">Az van kiírva, de ha rámegyek kéri a MaxPack-ot. Miért?
haj ól sejtem mkinek van minden nap 1 ingyenes játékja prizeen a hetivel!
Azért néha mocskos ez a bobble. A 9. és 10. pályán egy darab színeset nem adott, hogy egymás mellétehessem
Sajnálom, pedig direkt azért írtam be,hátha bejön másnak is.
Hát nekem nem jött be a desert Islands. Gondoltam hátha ott lesz nekem is...
Igen, meglesz, köszönöm
" alt="
"> A 2. regimen már csak az 5. hiányzik, eddig jutottam a tokenjeimmel.
" alt="
"> A 2. regimen már csak az 5. hiányzik, eddig jutottam a tokenjeimmel.De így már akkor megvan, ugye?
Alakul
" alt="
"> 2 trutyi megvan már, de mivel mára lejátszottam már a játékaimat, majd holnap folytatom
" alt="
"> Egyébként ott vesztettem el a fonalat, hogy mivel nem léptem be még egyszer külön a fórumra, nem jött elő a 4. témakör.. :-(
" alt="
">
" alt="
"> 2 trutyi megvan már, de mivel mára lejátszottam már a játékaimat, majd holnap folytatom
" alt="
"> Egyébként ott vesztettem el a fonalat, hogy mivel nem léptem be még egyszer külön a fórumra, nem jött elő a 4. témakör.. :-(
" alt="
">Igazából nem kell a francia tudás hozzá. Ha visszaolvasol és megnézed a videókat menni fog. Ha nagyon nem, akkor kérdezz segítek.
HÁt akkor még van minimum 4 napod, vagy rengeteg tokened.
Editesztan, köszi, próbálom. Csak sajna nálam az angol lenne a nyerő nyelvezet... De majd csak sikerül kihozni belőle valamit
" alt="
">
" alt="
">Majd még keresem, de végülis most a Bobblevel szórakozok a 2. pályán
Nem lehet már próbáltam, hisz felhasználónév kell és jelszó.Nem találod?
Linket nem tudnál beszúrni?
Mint mondtam lementeni a fórumról az oldalt és többször megnézni a videót.
Ja, rossz felé forgattam!
Ne erőltesd!!!!
Volt, hogy nekem se jött ki, max 1-2 plusz tekerést ér meg. Másnap pedig kijött a 3.-ra.
3x visszafele, 2x előre, próbálj meg az előre után alul megállítani a kart, ahonnan indult. Próbálj gyorsan tekerni. Mást nem tudok mondani.
Volt, hogy nekem se jött ki, max 1-2 plusz tekerést ér meg. Másnap pedig kijött a 3.-ra.
3x visszafele, 2x előre, próbálj meg az előre után alul megállítani a kart, ahonnan indult. Próbálj gyorsan tekerni. Mást nem tudok mondani.