Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 101 oldal |
bögre nyerés csak az elején volt vagy folyamatos?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
törpi én május 2-án adtam fel 1 db vonalkódot mégis kaptam levelet, hogy bögrét nyertem.
" alt="
">A pénteken - szombaton feladott levelek leghamarabb hétfőn értek oda, ezekkel nincs gond.
Bögréket én sem nyertem és jóváírva sincs.
egy adagot én is 30-án adtam fel,jóvá is írták,de a gyorsaságira nem fértem bele
Én április 30.-án szombaton adtam fel, az vajon bekerült a postafiókba?
Béreltek egy postafiókot május elsejétől. Ezt máj. 2-án nyithatták ki először. Abba a postafiókba áprilisban nem tettek be kávéfarmos levelet. szvsz.
Nem biztos Sada. A facebookokn azt írták, 2-án nyitják először a postafiókot.
Valószínű nem is fogják, mert a játék kezdete (máj. 02.) előtt beérkezett pályázatok nem vesznek részt a játékban. Elkapkodtad.
Sziasztok!
Nekem még mindig nem írták jóvá a beküldött kódjaimat, pedig április 26.-án adtam postára.
Nekem még mindig nem írták jóvá a beküldött kódjaimat, pedig április 26.-án adtam postára.
köszi...
Igen. A vonalkódokkal veszel részt a havi és a fődíj sorsoláson. Ahány vonalkód, annyi lehetőség.
A termeléssel veszel vészt a kétheti sorsolásokon. Sorsjegyeket kell majd venni a nescafékért, de ez pontosan elvileg holnap fog kiderülni, hogy is működik.
A termeléssel veszel vészt a kétheti sorsolásokon. Sorsjegyeket kell majd venni a nescafékért, de ez pontosan elvileg holnap fog kiderülni, hogy is működik.
Jól értelmezem:
-beküldöm a vkódokat nyerhetek 5 millát, meg havonta cuccokat...
-építkezek stb... kávét termelek... úgy h. is nyerhetek ajándékokat? Minnél jobban termelek, akkor választhatok, v. sorsolnak?
-beküldöm a vkódokat nyerhetek 5 millát, meg havonta cuccokat...
-építkezek stb... kávét termelek... úgy h. is nyerhetek ajándékokat? Minnél jobban termelek, akkor választhatok, v. sorsolnak?
nekem is az egyik fázist megtoldotta pár órával
Hát én nem tapasztaltam még. Nekem rendesen számolta a fázisok idejét.
Tegnap még 3 óra volt hátra az építkezésből. Ma meg 8 óra....
" alt="
">
" alt="
">Hát az csak holnap reggel fog kiderülni.
" alt="
"> Én is csak reménykedek, hogy jóvá írják.
" alt="
">
" alt="
"> Én is csak reménykedek, hogy jóvá írják.
" alt="
">Pancsabi
Igen,amíg építkeztem, láttam is hogy 0-át írtak jóvá, de mióta befejeztem csak a nyereményt látom...
Érdekelne, hogy azóta jóváírtak-e valamit, de most nem tudom megnézni sehol.
Igen,amíg építkeztem, láttam is hogy 0-át írtak jóvá, de mióta befejeztem csak a nyereményt látom...
Érdekelne, hogy azóta jóváírtak-e valamit, de most nem tudom megnézni sehol.
Most már látom a nyereményeket, amikről beszéltetek!
" alt="
"> Most fejeztem be az építkezést.
Jó lenne nyerni, mert a Nescafé Green nagyon ízlik!
" alt="
"> Most fejeztem be az építkezést.
Jó lenne nyerni, mert a Nescafé Green nagyon ízlik!