Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 160 oldal |
Ilyen beváltás hol szokott lenni amúgy? Busszal járnak mint a Buenosok, vagy boltokban? Nincs még Pöttyös tapasztalatom, de ha itt (Tiszafüred) nem tudom majd beváltani nem is gyűjtöm.
Pedig minden évben van beváltás, min. a szigeten.
Legalább cserére megtarthattad volna.
Voltak már a kukások?
Legalább cserére megtarthattad volna.
Voltak már a kukások?

Tegnap kérdezte a párom, hogy kidobhatja-e a Pöttyös papírját. Én természetesen rábolintottam, hogy igen. 

Nálunk meg a bölcsiben a dada veszi meg egész évre 3300 Ft.Szóval nálunk meg pénzt kell vinni.
Az meg lehet baba és kódos! 

Nálunk az oviban már nem is lehetett szappant vinni, csak folyékonyat!

osz! Lehet,hogy meg sem fog az óvónéni lepődni,tudni fogja mi a helyzet.Nekem pl uzsi után már gyűjtik a gyerekek a túrórudis,cerbónás papirokat.

holnap beviszem az oviba a tiszasági csomagba a vonalkódtól megszabadított fa szappanokat. tuti, hogy furcsálni fogja az óvónó
de ha elmondom neki hogy mire kellett, biztos vagyok benne hogy azonnal megnézi a szappanokat az oviban
ott mennyi játszós kód gyűlne össze 
de ha elmondom neki hogy mire kellett, biztos vagyok benne hogy azonnal megnézi a szappanokat az oviban
ott mennyi játszós kód gyűlne össze 
amelyik milkában bizonytalanok vagytok, vagy keressetek a boltban ugyanolyan ízű terméket, vagy nézzétek meg az áruházak vonalkódleolvasóján.
Én is láttam már vkód nélküli milkát. Külföldi volt..... Szerintem a gyűjtőpakk 1 db-ja lehetett, mivel vkód az kell.... 

Ami nálunk is kereskedelmi forgalomban van, szerintem játszik. A diabetikus is ilyen, én be szoktam küldeni.

tényleg az ilyen milkák játszanak amin magyar nyelvű cetli van ragatva?
Ma láttam az ucán, 1 eldobott táblás milkát,vmi krunchy vmi volt a neve,kerestem rajta a vonallkódot,de az biza nem volt!
Nem tépték le,ragasztoták le azon a fajtán nem leltem,igaz nem magyar csomi lehetett,mert minden németűl,angolúl volt rajta,de itt árúlhatták,mert rá volt ragasztva 1 kis magyar nyelvű cetli is,mindenesetre fura,hogy vonalkód nem volt sehol a csomin,pedig jól átnéztem! 
Nem tépték le,ragasztoták le azon a fajtán nem leltem,igaz nem magyar csomi lehetett,mert minden németűl,angolúl volt rajta,de itt árúlhatták,mert rá volt ragasztva 1 kis magyar nyelvű cetli is,mindenesetre fura,hogy vonalkód nem volt sehol a csomin,pedig jól átnéztem! 
Leon ott is tarolni fog,elvégre a lángos is élesztővel készűl! 

VárszegiViki
De azért most jól jönne cserére másnak, az biztos.
Nekiállhatunk sütni élesztővel vagy csajok, kenjük vele az arcunkat! Szépek is leszünk és lesznek csomagolásaink is. 
De azért most jól jönne cserére másnak, az biztos.
Nekiállhatunk sütni élesztővel vagy csajok, kenjük vele az arcunkat! Szépek is leszünk és lesznek csomagolásaink is. 
Én kb. 1 hónapja jártam az oldalukon amikor új csomagolású élesztőt vettem és gondoltam is hogy lehetne vele játék, megéreztem. Lett is, de egy csomó csomagolást kidobtam már az évek folyamán. Bár 5 kenyérsütő igen kevés mennyiség. Ami van sütőm azt sem használom, én túl sűrű kenyeret tudok vele süti. Nincs szükségem kenyérsütőre. Így ez az élesztős dolog nemigen izgat, nem mérgelődöm rajta hogy kidobtam.
Ugyanígy jártam a Veritassal amikor megláttam a goldot. Gondoltam lesz vele játék és lett pár hét múlva csak annak a papírját nem dobtam ki.
Ugyanígy jártam a Veritassal amikor megláttam a goldot. Gondoltam lesz vele játék és lett pár hét múlva csak annak a papírját nem dobtam ki.Minya
igazad van, a fotója ott van a főoldalon. Csomagolás természetesen, teljesen megzavart ez az új játék.
igazad van, a fotója ott van a főoldalon. Csomagolás természetesen, teljesen megzavart ez az új játék.

krysztasz, tulajdonképpen nem is zacsi. Ez papírba van becsomagolva, nem ?
sütőporos zacskót! Miket írtam az előbb.
Szóval, aranyáron fogjuk cserélni az élesztős zacsikat!
Két napja volt is egy ilyen csomagolásom, de sajna kidobtam a lángossütés után.
A szemetet meg már elvitték. De a konténerben úgysem találtam volna meg. 
Szóval, aranyáron fogjuk cserélni az élesztős zacsikat!
Két napja volt is egy ilyen csomagolásom, de sajna kidobtam a lángossütés után.
A szemetet meg már elvitték. De a konténerben úgysem találtam volna meg. 
Kb.