ha postafiokra adok fl levelet (pl a blikk mostani játékánál ahol csak a postafiokot kell megadni) minek kell ráirni még bármit is??
még is mi a fenét irjak rá?
eddig ilyet nem kért a posta..
hogy nekem milyen panaszkodos kedvem van ma

" alt="

">
Számunkra fontos céges levelet vártunk, csak épp a postás aug.28-án az első postázásnál nem hagyott semmit a második alkalommal ami szept. 4-én hozott ki újra, tegnap azaz 8-án délután dobta be az értesítőt. Ezt már nem elöszőr csinálta meg, már reklamáltunk is, de ugy látszik tojnak rá. Tisztelem és becsülöm, hogy probálkozik dolgozni, de nem kellene fél munkát végeznie.
Másik: kiváltani mentünk a leveleinket, olvasható volt a feladó mind2n, erre a postás hölgy, (nem hogy figyelne mit ad ki a kezéből) talált a nevünkre egy másik levelet, így mivel a darabszám megegyezett mehettünk. Kocsiba vettük észre, hogy a rendőrségi levél helyett vodafonos számlalevelet adott, amiről természetesen nem kaptunk szelvényt, de bezzeg a baleset és lakás biztosítás ajánlását mondta mint a pereces, ha akartuk ha nem.
köszi a segítséget mindenkinek!!!!!!!!
Eszter:
súly szerinti díj + 200 az ajánlásért + 260 az utánvétért + az utalvány díja , ami 5000-ig 280, ft, 10ezerig 405 Ft
kérdés mekkora a doboza?

" alt="

"> amúgy meg tudod jól, hogy aki kicsit bizonytalanabb arra rábeszélik az üzleti meg prémium csomagokat :S
escargot
Csak rövidebb az a cipő 60 cm-nél....

" alt="

">
Eszter..
http://www.postalevel.hu/
Klikk a melyiket mennyiértre....
Eszter..
Passzolom a kérdést, de hátha megtalálod itt:
http://posta.hu/kepek/upload/2009-01/Posta%20díj
ak.pdf
Sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni, hogy mennyi az utánvételes levél feladási díja?
ha csak annyi, akkor 815-ért tök jó lesz, arra figyelj, hogy a pakk 3 kiterjedésbeli mérete összesen ne legyen nagyobb, mint 90 cm, a leghosszabb oldala max 60 cm.
ne hagyd magad rábeszélni a csomagra

" alt="

"> eleve ajánlott levél blankettával add be

" alt="

">
Ja.. látom törpi már irt olcsóbb megoldást!!! (815,-) Köszi Törpi!
Nem utánvét, hanem előre utalná, és én utábna postáznám neki a cipőt. A cipő értéke egy ezer ft! Szóval post ezért is sokallom a magas postakölstéget! Ötletek?
1650? üzleti csomag :S
mennyi a cipő értéke?
utánvéttel remélem nem küldi,az nagy rizikó
Attól függ, miként fizetnek neked?
Előre utalnak?
Utánvéttel?
ajánlottként:815ft,csomagként 930ft,csak ne írj a papírral értéket! a csomagot dobozban adhatod csak fel!
Sziasztok!
Vaterán eladtam egy cipőt. Szeretném postázni. Létezik, hogy csomagként 1650 ft? Levélként 1300 ft-ot kell fizetni??? Nincs valami olcsóbb módja?? Ha valaki jártas a postai dolgokban, megköszönöm segítő válaszát! (a cipő 2 kg alatti súly)
Nagyon kíváncsi emberek pakolják a csomagokat mostanában a postán .
Zewa gömbgrill ,eredeti dobozában lett feladva , persze fel volt bontva ,csak annyita ,hogy bele nézzen mi van benne .
Ma a sió-s köntösöm zacsija is csak annyira feltépve ,hogy megnézzék mi is van benne..
Persze ráírják ,hogy sérült .. Érdekes ,hogy nem a doboz oldala van behorpadva ..
A stabillo toll is szakadt zacsiban érkezett ..
Egyik cuccnak sincs baja ,de milyen dolog ez ,hogy mindent megnéznek mostanában ,hogy mi van benne ?
Mivel többször volt vita itt, hogy a postakész ajánlottra + szolgáltatást kér az ember akkor az már nem postakész.
Ma megkérdeztem a postán. A nő azt mondta, hogy a gép számolja ill. a program. Tehát ő beüti, hogy postakész, ennyi gramm és ha kér rá elsőbbségit a gép dobja ki a + 25 Ft-ot. Tehát a + 25 Ft a helyes ha elsőbbségit kérünk rá és akkor is postakésznek számít csak a + szolgáltatásért kell fizetni.
urvalda, sada, köszönöm a válaszokat
azt hittem, hogy...
nem nagyon szoktam ilyen postakészt feladni, s mivel épp a héten készülök rá, azt hittem, hogy valami változtatás volt
na akkor jól tudtam
köszönöm mégegyszer
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások