Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 891 oldal |
Van a fórumon esztergomi vagy valaki aki jól ismeri Esztergomot?Köszi
Köszi.
" alt="
">
" alt="
">Valaki lenne olyan kedves bgy email címét elküldeni? A nem csere bere vásárlás topicban az első oldalon megtalálható. Nem saját gépen vagyok és nem tudok nevekre klikkelni.
Mit kell venni?
Igaz, annyira nem sürgős, de egy Mülleres segítségre lenne szükségem.
UPC mobilnetnél rendszerhiba van már éjszaka óta... ezért fogalmam sincs mikor leszek gépközelben... lehet csak holnap...
Sziasztok!
Légyszí, jelentkezzen az a kedves cserepartnerem, akivel cseréltem és eltette a nevemre a 8260000.. sz. AP kóddal rendelkező vásárlási blokkot. Köszönöm és várom mail-ben a jelentkezésedet.
Légyszí, jelentkezzen az a kedves cserepartnerem, akivel cseréltem és eltette a nevemre a 8260000.. sz. AP kóddal rendelkező vásárlási blokkot. Köszönöm és várom mail-ben a jelentkezésedet.
Reácska nagyon köszönöm!
Sikerült végre...
Sikerült végre...
timcsu78: sikerült azóta megoldani?
Az smtp a kimenő leveleket kezeli. Mivel az outlook a gépeden van, előbb a saját szolgáltatód smtp szerverét használja a küldésre. Fogadásra pedig a freemail-t. Nézz szét az upc oldalán, lehet, hogy nem simán smtp.upc.hu hanem valami más variációban kell beírni.
Az smtp a kimenő leveleket kezeli. Mivel az outlook a gépeden van, előbb a saját szolgáltatód smtp szerverét használja a küldésre. Fogadásra pedig a freemail-t. Nézz szét az upc oldalán, lehet, hogy nem simán smtp.upc.hu hanem valami más variációban kell beírni.
sos!
Monopoly társast keresek ha van még Valakinek a régi nyereményekből, úgy emlékszem sokan nyertünk
" alt="
"> !
Monopoly társast keresek ha van még Valakinek a régi nyereményekből, úgy emlékszem sokan nyertünk
" alt="
"> !Dorog vagy Doroghoz közeli lakost keresek. Egy nyereményt kellene átvenni szerdán 14 órakkor.
Szia Reacska,nekem UPC a szolgáltató,de nem működik így sem.
Esetleg lenne más ötleted?
Köszi
Esetleg lenne más ötleted?
Köszi
Az smtp-hez a saját szolgáltató kell szerintem, nálam az van beállítva. Nem outlook, de szerintem ez mindegy.
Sziasztok,kérlek segítsetek abban,hogy a freemailes címet be szeretném állítani outlook rendszerre,de csak a bemenőket engedi a kimenőt nem küldi el...
Mit írjak a "kimenő levelek /SMTP/"-hez?eddig freemail.hu volt
Nagyon köszi
Mit írjak a "kimenő levelek /SMTP/"-hez?eddig freemail.hu volt
Nagyon köszi
Nincs valakinek meg a most csütörtöktől induló DM újságja? Mert a honlapra majd cak csüt kerül fel, de nekem már reggel mennem kell, nem tudom megnézni, csak kiváncsi lennék mi lesz akcióban, meg bombaárban. E-mailban léci, ha valaki tud segíteni. Köszi.
Ma délutánig (amikor eredményt hírdetnek a Kékszalag versenyen) lehet szavazni.
Kérlek, segítsetek, mert nagyon lemaradtam.
Részletek a locsi-fecsiben.
Kérlek, segítsetek, mert nagyon lemaradtam.
Részletek a locsi-fecsiben.
3 db Rauch kódot szeretnék kölcsönkérni valakitől ma este!
Holnap visszaadom! Köszi szépen előre is!
Holnap visszaadom! Köszi szépen előre is!
Hogyan?
Tedd publikussá az e-mail címedet!
Tedd publikussá az e-mail címedet!
Elnézést kérek ha valakit bosszantottam,akaratomon kívül.Megoldódott
a gond.Új vagyok ezeken az oldalakon
a gond.Új vagyok ezeken az oldalakon
Biróm az ilyen pircsi08 féléket.
Az e-mail címe nem publikus, a tippekre nem reagál.
Így nem lehet segíteni.
" alt="
">
Az e-mail címe nem publikus, a tippekre nem reagál.
Így nem lehet segíteni.
" alt="
">