kao1
az adataid módosításánál
Lehet játszani olyan theo, bunduelle, burn blokkal ami gyűjtős csak rá van írva a tétel, és pecsét? Ilyet kaptam cserére...
Akiknek lógok pennyvel, tudnának várni? 3-4 ember... után pótlás akadozik...
Tudnátok segíteni,hogyan tudom az email címemet publikusra állítani?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nem tud véletlenül valaki valamit Juhász Imrénéről, esetleg beteg?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mennyibe kerülhet egy Adidas focilabda postája?
Sziasztok! Lenne valakinek egy Simpson hűtőmágnes kódja? Kedden visszaadom.
szívesen

" alt="

">
Köszönöm Szépen a segítséget!

" alt="

">
rákattintasz a nevére és tudsz emailt írni neki. Vagy ha nem a felkínált levelezővel szeretnéd jobb egérrel másolod a címét...
Sziasztok!Valaki mondja már meg nekem légyszi,hogy hogyan tudok kapcsolatba lépni egy eladóval?Köszike
Van a fórumon esztergomi vagy valaki aki jól ismeri Esztergomot?Köszi
Köszi.

" alt="

">
Valaki lenne olyan kedves bgy email címét elküldeni? A nem csere bere vásárlás topicban az első oldalon megtalálható. Nem saját gépen vagyok és nem tudok nevekre klikkelni.
Igaz, annyira nem sürgős, de egy Mülleres segítségre lenne szükségem.
UPC mobilnetnél rendszerhiba van már éjszaka óta... ezért fogalmam sincs mikor leszek gépközelben... lehet csak holnap...
Sziasztok!
Légyszí, jelentkezzen az a kedves cserepartnerem, akivel cseréltem és eltette a nevemre a 8260000.. sz. AP kóddal rendelkező vásárlási blokkot. Köszönöm és várom mail-ben a jelentkezésedet.
Reácska nagyon köszönöm!
Sikerült végre...
timcsu78: sikerült azóta megoldani?
Az smtp a kimenő leveleket kezeli. Mivel az outlook a gépeden van, előbb a saját szolgáltatód smtp szerverét használja a küldésre. Fogadásra pedig a freemail-t. Nézz szét az upc oldalán, lehet, hogy nem simán smtp.upc.hu hanem valami más variációban kell beírni.
sos!
Monopoly társast keresek ha van még Valakinek a régi nyereményekből, úgy emlékszem sokan nyertünk

" alt="

"> !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások