Minya: hát a kutya és macskakaja nem jutott eszembe.
Habár a gourmet márkájú kaját néha befalnám.

Rea, A Darlingal is én játszom....

Mán úgy értem, miattuk furdalódok, magam miatt nem.

Miért a gyerekekkel eteted?

Miért nem te eszed meg ha már te játszol?

Azért ha belegondolok, ritka egészségtelenül étkező népség vagyunk.

Van olyan ismerősöm, aki sosem eszik zacskós kajákat... Mondjuk néha nekem is lelkiismeretfurdalásom van, amikor ilyen levest etetek a gyerekekkel.

ha előre tudták volna,hogy ez az akció úgy él,ahogyan leírták,akkor miért nem jött azonnal olyan SMS,hogy a gyorsasági elfogyott,de a fődíjra esélyes vagy. ?miért csak hosszú-hosszú órák múlva?mert amikor kitalálták a periódus eltolódást,már tudták,hogy ebből gondok lesznek. de nekik így jó: megvettük a sok terméket(ez a cél számukra) és így mégegyszer megvesszük,ha gyorsaságit szeretnénk. Ők így is ugyanannyi ajándékot adnak ki ,csak mivásárolunk többet
Úgy is mondhatnám, hogy az elsőbbségi játékot sima nyereményjátékká "degradálták"
Bocs mindenkitől, még ilyen béna játékszervezést nem láttam, humor nélkül elviselhetetlen.
most már csak az lesz a legjobb,ha a régebbi blokkokat sem fogadják el,mert azt akcióban vettük és az nekik nem olyan jó. mert akkor ha nem érdekelné Őket nem hivatkoznának a TESCOBAN lévő akcióra.
Minya:egyetértek! hát ezt hülyén találták ki.
Most beszéltem a Knorral, hogy akkor mikor küldjem az sms-t, ha takarót szeretnék nyerni. Nem is nagyon értették amit mondok, végig azt mondta, hogy mivel a tányér elfogy 26-án, 2-án már takarót lehet nyerni. Hiába mondtam neki, hogy ha a tányér periodus 8-ig tart, akkor a rendszer nem tud különbséget tenni, hogy én még a mély tányérra, vagy már a takaróra küldtem 2-án a kódom. Egy nagy sz.. az egész !
Keresek
Tesco-Knorr blokkokat
Van
milka gyorsasagi kistehen,
dm-always blokk
Calgon blokk
maybelline ajandekcsomag,
malev citibank táska
fornetti
Unilever blokk
en is megkaptam az elszomorito sms-t...
Most akkor mit csinaljak azzal a sok knorr levessel??? Es vegyek ujakat a tobbi jatekhoz?? Hat ez nem tul jo...
Azért nem nxertünk, mert most ebben a játékban van egy hét szünet a gyorsaságikat tekintve. Legközelebb 26-án lehet tányérért játszani.
mert az Ő kiírásuk szerint a játék 26.-án kezdődik. én is beleestem a csapdába,mert a Fórumon keringtek olyan beírások,hogy csak elírás és most 19.-én kezdődik.így 8 pályázattól búcsúztam,ami sms díjjal együtt több,mint 5000ft. tanulópénz volt
nekem most jött válasz sms hogy nem nyertem 00.03 küldtem este
szerintetek miért nem nyertem?
nem értem

úgy látom ,döntött a Knorr 8 pályázatot elnyelt,csak a fődíjhoz jó.
Az info vonalon a hölgy arról tájékoztatott, hogy a Tescoval történt egyeztetés (termékakció) miatt lettek az időpontok így megállapítva.
Ígéretet tett arra, hogy visszahív, ha megtudta, hogy mi lesz a sorsa a ma éjjel beküldött sms-eknek. Nevezetesen, hogy elfogadták-e a fődíjra, mert ha nem akkor a következő periódusban felhasználható.
Amint hívott, beírom ide.
évike69!
Hát igen! Bosszankodnék is most rendesen, ha éjfél után páyáztam volna!

egyetlen*
Akkor legalább lesz esélyed a Knorr tányérokra!
Addig meg lesz blokkod is!

Szóval a Knorrnál mégsem javították ki a dátumokat!
Ezek szerint jan.26. a következő időpont?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások