Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 174 oldal |
Nórika! pont így állok én is :-(
Bonduelle 12/0
" alt="
"> feladom.. pedig egy élményt szerettem volna ...
" alt="
"> feladom.. pedig egy élményt szerettem volna ...purina 0/16
" alt="
"> hüpp
" alt="
"> hüppEzen a purinán se nyertem,a gourmet játékon se(első forduló),remélem megtörik a jég!már nagyon jó lenne valami kis apróság...
nekem sem lett már floriol-al wellnes újság
" alt="
"> pedig jó lett volna
mérges vagyok mert nem az én telóm volt nálam, amivel egy jó 20 perc alatt sikerült megfejteni h. hogy kell csillagot írni, 9.34kor vettem a floriolt, vajon akkor volt e még
" alt="
"> pedig jó lett volna
mérges vagyok mert nem az én telóm volt nálam, amivel egy jó 20 perc alatt sikerült megfejteni h. hogy kell csillagot írni, 9.34kor vettem a floriolt, vajon akkor volt e még
Magunknak vásároltunk, spár van közel ISP meg útba esik.
Ok, erre nem is gondoltam.
" alt="
">
" alt="
">VárszegiViki: lehet nem magának vásárol. nálunk is a párom az autópálya matricát az Omw-nél veszi,az 22500ft. így az már több esély lenne,ha....céges ,nem mi manink
Én is ezért nem értem glücklich lelkesedését, én inkább másba fektetem az energiám. Ez egy elcseszett játék.
" alt="
">
" alt="
">Nekem is volt már 9 sajnos nem nyert
" alt="
"> Mióta olvastam a homáros ssh-s szösszenetet nem is hiszem hogy lenne esélyem értelmes nyereményre
" alt="
">
" alt="
"> Mióta olvastam a homáros ssh-s szösszenetet nem is hiszem hogy lenne esélyem értelmes nyereményre
" alt="
">Naaa, már számolni sem tudok.
" alt="
"> 60 ezret.
" alt="
"> 60 ezret.Uhhhh, ilyen sokat költötték rá?
" alt="
"> 70 ezret? Alig van pár értelmes nyeremény, a többi csak sült krumpli.
" alt="
">
" alt="
"> 70 ezret? Alig van pár értelmes nyeremény, a többi csak sült krumpli.
" alt="
">SSH:15/0, és minden mással nagyon sok semmi! Már követni sem tudom!
Majd nyersz mással
" alt="
">
Lassan már én is feladhatnék mindent,mert tényleg semmi nem jön össze,de hátha majd most.
Tehát sosem adom fel!
Előbb-utóbb csak bejön valami
" alt="
">
" alt="
">
Lassan már én is feladhatnék mindent,mert tényleg semmi nem jön össze,de hátha majd most.
Tehát sosem adom fel!
Előbb-utóbb csak bejön valami
" alt="
">Én is feladom a Dörmit....
" alt="
">
kb. 80/0
" alt="
">
kb. 80/0
Van itthon fóliahegesztőm és így sokáig elállnak a sütik. Kibontottam őket óvatosan és csak a tálcát húztam ki a zacskóból. A többit lezártam, így még csak ki sem száradnak.
A játékot még nem adom fel, de már több dörmit nem veszek. Amennyi kódot tudok cserélni, azzal próbálkozom. Ha összejön, összejön, ha nem nem....
A játékot még nem adom fel, de már több dörmit nem veszek. Amennyi kódot tudok cserélni, azzal próbálkozom. Ha összejön, összejön, ha nem nem....
Nadina, nem semmi..enyémeknek sem kell már:-( igen az ovi jó ötlet, tuti örülnének!!
nekem azért nem ilyen rossz, kb 60-70/0 nél abba is hagytam a dörmit:-(
A görkorizás szuper dolog.hajrá!
nekem azért nem ilyen rossz, kb 60-70/0 nél abba is hagytam a dörmit:-(
A görkorizás szuper dolog.hajrá!
vidd be az oviba
" alt="
">
" alt="
">Bár ennyi pénzből, amit rááldoztam már megvehettem volna a boltban is.
De akkor hol lenne a játék izgalma és a nyerés öröme! A dörmik bezacskózva állnak a polcon, a gyerekek már nem eszik, már ránézni is utálok.....
De akkor hol lenne a játék izgalma és a nyerés öröme! A dörmik bezacskózva állnak a polcon, a gyerekek már nem eszik, már ránézni is utálok.....
beleba
Igen egy nap alatt, sőt igazából 3 óra alatt elosztva. Amúgy már 150 körül járok, igaz lett egy görkorim.
Igen egy nap alatt, sőt igazából 3 óra alatt elosztva. Amúgy már 150 körül járok, igaz lett egy görkorim.