Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 182 oldal |
hát az a név nélküli ott a legalján???????????
strachatella,
én mindkettő változásásért szorítok neked....
én mindkettő változásásért szorítok neked....

Olyan ideges vagyok! Munkanélküli leszek és nem is nyertem ma még semmit! Mindjárt sírok!

VárszegiViki....hát tudod nagy a család
Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe?...bár a becsületről 1enlőre nem akarok leszokni
Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe?...bár a becsületről 1enlőre nem akarok leszokni
Majd lesz egyszerre 3 Mayer!
Mikor volt uccsó nyerés? Tényleg régen?
Szerintem nem az a dühítő ,hogy ők nyernek. Ha fórumos lenne, akkor örülnénk neki. Káár,hogy mi nem tudjuk a szisztémát. Ti vajon leállnátok, ha tudnátok a receptet?
Úgy látszik ez M.család olyan mumus,mint SZ-né Nyíregyházáról

Fearzone: 10 gépről???
Akkor ahhoz 10 kezének is kellene lenni.
Akkor ahhoz 10 kezének is kellene lenni.VárszegiViki már javítottam, de anno az NLC-re léptem be így
teljes becses nevem be lett írva...amikor nyertem ott volt egy lufi, hogy ellenőrizzem a címem
1ébként arra már gondoltatok, hogy kedvenc családunk 1xre pl 10 gépről játszik....mert ezt elég 1xrű összehozni
teljes becses nevem be lett írva...amikor nyertem ott volt egy lufi, hogy ellenőrizzem a címem
1ébként arra már gondoltatok, hogy kedvenc családunk 1xre pl 10 gépről játszik....mert ezt elég 1xrű összehozni
és hiába török a nyerés pillanatában, mindig másnál landol a nyeremény. 

vicag
már úgy csináltam, de nekem mindig ugrik a 307-esre, nem igen jön be. Én a képeslapra és a hírlevélre szoktam kattintgatni, de az sem jó ezek szerint. És Doba Éva amit mondott az sem állja meg a helyét, mert akkor hogy lehetséges az hogy valaki leül és a harmadik törésre nyer, míg én órák alatt sem, a többszázadik törésnél sem.
már úgy csináltam, de nekem mindig ugrik a 307-esre, nem igen jön be. Én a képeslapra és a hírlevélre szoktam kattintgatni, de az sem jó ezek szerint. És Doba Éva amit mondott az sem állja meg a helyét, mert akkor hogy lehetséges az hogy valaki leül és a harmadik törésre nyer, míg én órák alatt sem, a többszázadik törésnél sem.

Most mivan? ha én belépek játszani akkor nincs nyeremény?Éjjel felkeltem nem volt. Reggel felkeltem , nem volt. Most török már három órája nincs
?
?Én nem tudom ki,hogy csinálja,de én úgy játszottam eleinte,hogy oldalt vannak a témakörök(dekoráció,finomságok,angyalok stb)na én ezekre kattintgattam egymás után sorba nagyon gyorsan.Kb 5-6mp alatt meglett a 10 pontom és törhettem a tojásokat.Nyertem is 6db ajándékot.Persze ehhez kell 1 gyors gép,gyors net és gyors egér.Most már pár napja nem játszottam,mert ha a tv-t nem én nyerem,akkor nem éri meg,mert szegény egerem már alig bírta

goldwoman
fehér alapon piros X
fehér alapon piros X
Bocsi, töröljétek az egészet.
én nem hogy túlszaladok, hanem teljesen bezárja az oldalt a Mozzila és az Explorer is
nálam ez nem műxik 
nálam ez nem műxik 
Az explorernél egymás mellet van a leállítás(X) és a frissítés gomb. Ha a frissítéssel indítod a tojásos oldalt, csak egy picit kell mozgatni az egeret, és sikerül. Ha üres oldal jön be, akkor korán nyomtad meg a leállítást, ha későn nyomod, átvált a 307-es oldalra.
Azt akarjátok,hogy letiltsanak a játékról???
Szerintetek ők nem olvassák ezeket a hozzászólásokat?
Szerintetek ők nem olvassák ezeket a hozzászólásokat?
Mozzilaval is működik vagy csak Exporerrel?