Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 149 oldal |
Törpi én ugyan annyi kódót küldtem, amennyit te küldtél. A barit nem ezért adtam volna... vagy tévedek? Mert én úgy emlékszem, hogy írtad, hogy téged érdekelne, mivel felajánlottam, hogy aki szeretne jöhet majd. Te jelentkeztél, hogy az is érdekel. Mondtam jó szólók. De valóban eddig nem szóltam, mert nem vagyok iwiwen. Egész nap mást se csinálok csak dolgozom. Most volt 6 órától kb. egy kis időm megszakítással. És ezért írtam, hogy gyere!!!
" alt="
"> azért mentek a "könyvtárba"
" alt="
"> hogy valaki utba igazitsa őket
" alt="
">Puff... Lebuktak...
" alt="
">
" alt="
">Ráadásul a falu vége, lenn az alagaútba
" alt="
"> Ha a párom nem megy értük nem találnak ide
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Ha a párom nem megy értük nem találnak ide
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Nobika: mi cserére egyezkedtünk,Pm kódokat adtam,te pedig pár csokikódot és barackokat ígértél. engem az bánt,hogy amikor kérdeztem,akkor azt írtad,hogy most érik majd a nagy húsos pirosbélű.....azóta vártam,hogy írj,iwiwen keresztül írtam neked,hogy mikor mehetünk. sZÓVAL NEM TÁMADLAK,CSAK CSERÉRE BESZÉLTÜK MEG ÉS NEM LETT BELŐLE SEMMI
pityesz anyudék bementek a kocsmába, hogy megtudják hol lakunk te
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">igen anyumék
" alt="
">voltak náatok de a térképen rajta van
" alt="
">
" alt="
">voltak náatok de a térképen rajta van
" alt="
">Jajj törpi nem cserére írtam a barit, hanem szívesen felajánlom ingyen
" alt="
"> Gondolom nem teheti meg jó pár ember, hogy megvegye. Egyébként innen már voltak itt nálam és látták, hol, hogyan élek...
" alt="
"> Gondolom nem teheti meg jó pár ember, hogy megvegye. Egyébként innen már voltak itt nálam és látták, hol, hogyan élek...Úgy látom, nem jó a topik címe, helyesen inkább coki lenne, ha ismeritek ezt a szót. Abban az értelemben, hogy hátrább az agyarakkal, ne bántsátok egymást feleslegesen.
De látom, hogy most már többen támadtok engem. Sok boldogságot hozzá!
törpi van még barack. De most lesz jó!!! Azon kívűl az iwiwen nem vagyok már mivel rendesen betettek nekem a rokonaim, akiket sajnos nem én választok meg
" alt="
">
" alt="
">Nobika: iwiwen keresztül azt írtad,hogy még nem érett meg. vártam,vártam,köszönöm,nem kérek mást diónk is van,szőlőnk is..... barackunk nincs,de vettem
Paintuci
A szmogot neked, a vásárlásost, tojásost kridanak.
A szmogot neked, a vásárlásost, tojásost kridanak.
Én nagyon külterületen lakom. Sadának igaza van! Messze vagyok a boltoktól sajnos.
Rácalmás, Pacsirta utca még a térképünkön sincs az utca neve
" alt="
"> Törpi írj mikor jössz!
" alt="
"> Törpi írj mikor jössz!Nem tudom, hol él. Csak úgy általában írtam.
De minden falunak van széle meg külterülete is.
De minden falunak van széle meg külterülete is.
törpi gyere, bár nem sok maradt mert mind leesett. De szeretettel látlak és adok almát, diót, stb. A többit priviben.
sadától kérdeztem...
Ezt nekem mondod?
szerintem Nobika nem él ennyire vidéken
" alt="
"> legalábbis úgy emlékszem,amikor anno cserére írta a barackot,igaz,ezek szerint még az sem érett meg
" alt="
">
" alt="
"> legalábbis úgy emlékszem,amikor anno cserére írta a barackot,igaz,ezek szerint még az sem érett meg
" alt="
">