Brigoca ne küld el, elküldtem neki

brigóca küldd el nekem az ázsia csillagjóslás válaszát.
köszi
Szia! Írd be a Cetina folyó nevét a Startlap keresőjébe, és az első cikkben benne lesz a város neve
Sziasztok!
Tudna valaki egy kérdésben segíteni:
-Évezredes ázsiai csillagjóslás
Köszi
Sziasztok !
Én ezt nem találtam :
Horvát tengerparti kisváros, kedvelt nyaralóhely a Cetina folyó torkolatánál, Split és Makarska között.
Kösz ha valaki segit

Sziasztok!
Ebben a 4-ben tudnátok segíteni?
Évezredes ázsiai csillagjóslás
az észak-európai népek - a vikingek, a kelta és germán törzsek által használt ábécé volt, amely első hat betűjéről "futhark" néven vált ismertté.
Európai ország, hagyományosan híres barátság köti össze a magyarokkal a lakóit. „Magyar, ............ két jóbarát, együtt harcol, s issza borát!"
Hasgörcs, székrekedés, hasmenés. Milyen panaszok ezek?
köszi,
brigóca
Megtaláltam, köszi már nem kell a segítség!

Sziasztok, jó reggelt!
Egyetlen segítségre lenne szükségem! Szégyen ide, szégyen oda, eü-s létemre (bár közöm nincs az eü-höz) a hasfájásos nem megy! Tudna nekem valaki segíteni? Előre is nagyon köszönöm!
Hihetetlenül könnyű volt ez anapi kérdés.... Este meg akartam várni, de aztán nem sikerült... Egyszerűen majdnem leesetem a székről

)) De ma reggel sikerült 20 perc alatt megoldani

Egyedül a germán ABC okozott némi nehézséget, de a googleval az is pillanatok alatt meglett

A mai lényegesen könnyebb volt szerintem mint a tegnapi.
Na de azt hiszem egyedül vagyok, úgyhogy én is el megyek
Megint volt egy olyan kérdés , ami anno a tavalyi labirintusban is volt.
A horvát városokból meg nem maradt ki sok. Tippem szerint előbb utóbb a maradék is felkerül.
jó pihenész, holnap itt találkozunk, és hasonló gyors, jó játékot mindenkinek!

akkor ugyanarra gondoltunk . Jó éjt!
jaj, remélem nem gondoltad, hogy rólad gondolok rosszat?! dehogy!
csak tudod a tegnapi után nem szeretném ha valaki valamit félreértene. Mindössze erre gondoltam.
csak a tegnapi kellemetlenségre, ami miatt Dóri ma nem jött. jó, hogy ma nem volt ilyen ember velünk. csak erre.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások