Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 511 oldal |
nekem van egy olyan érzésem ezzel a pickwickkel, hogy bevártak a postán egy csomó levelet és a tetejéről kihúztak a zsákból 1500 db-ot,mert aki 14-én elsöbbséggel adta fel, az alig nyert, aki meg 15-én simán, nagy részük nyert is.
5: 0 a Pickwick javára

Megérkezett a pickwick teáskanna, darabokra törve, felhívtam a vevőszolgálatot, és azt mondták kicserélik ha még ma feladom a cserepeket.
Feladtam, 460 Ft volt a posta költség. Szép kis nyeremény
Feladtam, 460 Ft volt a posta költség. Szép kis nyeremény

Vazsuzsi
megtudhatnánk egyébként,h te ki vagy? Kinek a képviseletében vagy itt? A mailcímed lehetne publikus is... Kicsit furcsa ez a kioktató stílus.
megtudhatnánk egyébként,h te ki vagy? Kinek a képviseletében vagy itt? A mailcímed lehetne publikus is... Kicsit furcsa ez a kioktató stílus.
Ide sincs kanna, szegény nőt már előre sajnáltam hogy ennyien hívogatják. Hátha az októberi... Nem gondoltam volna hogy ennyi pályázat érkezik...
Kedves Vazsuzsi,
nem a hölgynek szólt a béna, hanem a szervezésnek, és az információáramlásnak. Elnézést, ha megsértettem akaratlanul a hölgyet!
Csak furcsa, hogy nincs nyilvános lista. Az eddigi Sara Lee játékoknál általában volt, és csak az a problémám, hogy először azt mondták, nem lesz tájékoztatás, és amikor kiderül, hogy van ahol mégis információhoz lehet jutni, gondot okozunk vele.
Még egyszer elnézést a "béna" miatt. Meg egyébként is.
Majd nem játszom, ha nem tetsző a szervezés.
nem a hölgynek szólt a béna, hanem a szervezésnek, és az információáramlásnak. Elnézést, ha megsértettem akaratlanul a hölgyet!
Csak furcsa, hogy nincs nyilvános lista. Az eddigi Sara Lee játékoknál általában volt, és csak az a problémám, hogy először azt mondták, nem lesz tájékoztatás, és amikor kiderül, hogy van ahol mégis információhoz lehet jutni, gondot okozunk vele.
Még egyszer elnézést a "béna" miatt. Meg egyébként is.
Majd nem játszom, ha nem tetsző a szervezés.
Kedves Csipcsi,
ismeretlenül ne bénázzon le senkit egyrészről, másrészről, a nyertesek listája addig bizalmas, amig a megbízó nem ad felhatalmazást, hogy nyilvánossá tegyék. Erről ennyit...
ismeretlenül ne bénázzon le senkit egyrészről, másrészről, a nyertesek listája addig bizalmas, amig a megbízó nem ad felhatalmazást, hogy nyilvánossá tegyék. Erről ennyit...
3 beküldésből 0 teáskanna, pedig én is a legelején adtam fel és 3 különböző névre.
Minya
Csatlakozom!
Egyébként is elég kiábrándult vagyok, ez még rá tett egy lapáttal! Már kezdem feladni a dolgot!
Csatlakozom!
Egyébként is elég kiábrándult vagyok, ez még rá tett egy lapáttal! Már kezdem feladni a dolgot!

Sikerölt felhívni. 5 beküldésből 0 nyeremény. Pedig 14-én adtam fel elsőbbségivel.
Próbáld többször, mert sokan hívják, ha foglalt,a kkor azt mondja, hogy nem elérhető!
Ti milyen számon érdeklődtök ? Nekem azt mondja be, hogy az ügyfélszolgálat nem elérhető.
Én 14-én adtam fel, mégsem nyertem egyet sem, pedig édesanyámnak és tesómnak is küldtem egyet-egyet, tehát 3/0. 

Oké, én már megkérdeztem az enyémet 8/4. Ez egész jónak mondható. 

VárszegiViki
Nem igértek listát.
Nyílván a bonyolítónál van, ami alapján postáz, de csak a játék végén hozza nyílvánosságra.
Nem igértek listát.
Nyílván a bonyolítónál van, ami alapján postáz, de csak a játék végén hozza nyílvánosságra.
oké, már megtaláltam a választ a kérdésemre - stornó.
Most végül is akkor kinek van listája? Mert engem a Lauritzen elhajtott a Sara Leehez. Akinek adtak felvilágosítást hogy nyert-e, az kitől kapott, milyen számon? Köszi.
De Sara Lee-nél a múltkor azt mondták, hogy nem lesz listájuk, csak a játék lezárása után, tehát decemberben. Addig meg vagy jön kanna, vagy nem, nem tudnak segíteni. Ezért nem őket hívtuk eddig. Nem tudom, miért vannak kiakadva.
L. Marketing: úgyis a net előtt ülök, keressem meg a Sara Lee számát. További szép napot kívántam nekik
A Sara Lee-nél viszont nagyon udvarias volt a hölgy, kérte, hogy mielőtt átvesszük a csomagot, nézzük meg, egészben érkezett-e a kanna, ha nem, a postánál kell reklamálni.
Anyukám át is vette /egészben/.
A Sara Lee-nél viszont nagyon udvarias volt a hölgy, kérte, hogy mielőtt átvesszük a csomagot, nézzük meg, egészben érkezett-e a kanna, ha nem, a postánál kell reklamálni.
Anyukám át is vette /egészben/.