Meddig fog ez a technikai ok??? Így, hogy lehet játszani???

Technikai okok miatt kérünk, nézz be később!
ezt írja ki, ha kódot akarok küldeni
Én kiírtam egyet a PallMall oldalról: 0640223344.
Sziasztok!
Nem tudtok valami telefonszámot, amin fel lehet híni őket?
Nekem sincs egy pontom se...
Jó reggelt! Nekem is eltűnt az összpontszámom is..:-((
Mennyit kell kínlódni ezzel a pallmallal..
Most nézem, nekem is eltűntek a pontjaim. Lehet, hogy most ideiglenesen mindenkitől elvették a pontot, aztán kinyitják a boltot, hogy csurogjon a nyálunk.
Mára nekem is eltünt minden fajta pontom. Biztos valami hiba van a készülékükben. Remélem hamar kijavítják.
sorry
most szaladtam alább és látom nem egyedi az eset
hát ez q-va jó

napok óta semmit nemtudok vásárolni,erre mára ELTÜNT 17 PONTOM ÉS A FÉRJEMÉRŐL A 18 PONT MÉG AZ ÖSSZPONTSZÁMOUNKRA IS AZT ÍRJA 0. Na ez a játék a nulla nem a pontjaim. Valaki járt így? Kicsit nagyon sok pont veszne kárba

Vagy direkt,hogy ne legyen annyi hülye vásárló?
(reklamációs emailt már írtam)
A képen 6 darabosnak látszik.
a söröspohár készletet lehet tudni,hogy hány darabból áll?
nem az első napon,az biztos,mert még mérgelődtem is,hogy ez a játék nem a munkába járóknak kedvez
törpi
és az első napon vettétek a késkészletet,amikor sokminden volt a boltban, vagy utána pár héttel mikor csak ez volt a boltban?
szerintem reklamáljatok,mert tergnap felhívtam őket a nyert nyakbaakasztóimért meg nyakpántjaimért és kiderült, hogy ők postázták és mivel nem érkezett vissza ac csoma, ezért valaki átvette. megígérték, hogy kerestetik nekem. Már június végén feladták.
A pallmall nem szokott késni.
akkor még várok

hátha
páromnak a késkészlet szombat este 21.00-kor jött meg reklamálás nélkül,szerintem,türelem,rengeteg ajándékot postáznak,ill. küldenek ki futárral
Én is reklamáltam,remélem most már hozzák.
Ez engem is érdekel.

Se én, se a férjem nem kaptuk meg a késkészletet.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások