Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 93 / 246 oldal |
Azért, mert a két gyermekre anyukám volt itthon egyedül, ő szívbeteg ember, és egész nap távol voltunk, már késésben is voltunk.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
heny76 - miért nem vitted vissza kibontás helyett??
Ma az egyik bevásárlóközpont parkolójában mentünk befelé a férjemmel az üzletbe, átlépek egy blokkon. Mondja az emberem, hogy, na mi van Te már le sem hajolsz ezért a blokkért, és ha van rajta vmi, csak nekem mondogatod, hogy mindent össze kell szednem? Lehajoltam, lám Liberos blokk volt. Jó, mert a korábbi feltöltéseimnek már nincsenek meg a blokkjai.
Megfordulok az autóval, hogy kiszállunk egy kocsitároló mellett ugyan ebben a parkolóban, a férjem kinyitja az ajtót, azt mondja várj egy kicsit, és elkezd vmit kapargatni a korlátról. Leszedett 5 db Tefál pontot, még fel is lehet használni, mert nem sérült meg.
Ez a nap jó volt, a sok más kedvezménnyel, azonban egy hiba mégis akadt: Rossmannban beváltottam a HIPP kupont, erre a kocsiban vettük észre, hogy a dobozka elején rajta van, lejár 2011.09.13-án. NA ez szép, kinyitjuk, szerencsére a tápszer járt csak le a két bébi étel 2012 végéig jó. Hogy mik vannak?
Megfordulok az autóval, hogy kiszállunk egy kocsitároló mellett ugyan ebben a parkolóban, a férjem kinyitja az ajtót, azt mondja várj egy kicsit, és elkezd vmit kapargatni a korlátról. Leszedett 5 db Tefál pontot, még fel is lehet használni, mert nem sérült meg.
Ez a nap jó volt, a sok más kedvezménnyel, azonban egy hiba mégis akadt: Rossmannban beváltottam a HIPP kupont, erre a kocsiban vettük észre, hogy a dobozka elején rajta van, lejár 2011.09.13-án. NA ez szép, kinyitjuk, szerencsére a tápszer járt csak le a két bébi étel 2012 végéig jó. Hogy mik vannak?
De a 120 pontot is jóváírták természetesen.
" alt="
">
" alt="
">Én adok egy nagy pozitívot a Fa-nak. Még szeptember elején vásároltam 120 pontnyi Fa terméket és egy pályázatnyi Vademecumot a Rossmann-ban, de elfelejtettem külön blokkoltatni. Beküldtem a FA játékba, és kértem őket, hogy a mellékelt válaszborítékban küldjék vissza a blokkot, mert a továbbiakban még szükségem van rá. A héten visszaküldték, pedig már keresztet vetettem rá.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Csak, hogy ne csak negatívumot írjak. Vásároltam a Sparban 3 Mizo tejet a kiírt ár szerint 199 ft-ért. Mást is vettem nem is néztem meg csak itthon a blokkot, amin 289 ft-ért számolták. Másnap visszamentem és visszaadták a különbözetet, mert az egyik dolgozó elfelejtette lecserélni az ártáblát, miközben felment a tej ára. Nem magyarázkodtak, belátták, hogy hibáztak és még bocsánatot is kértek.
Szeptember 30-án adtam fel a blokkokat a Fa hűségprogramra és ma már le is ellenőrizték őket.,kiválaszthatom az ajándékot
" alt="
">
" alt="
">Ma feltöltötték a Fa pontjaimat.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ma olvastam a Nők Lapjában lévő -15%-os DM utalványról. Pont ma jelent meg az új újság, így a múlt hetieket már visszaküldték. Postán azért megkérdeztem, hátha nem küldték még vissza a lejárt lapokat, és volt még egy Nők Lapja!! Megvettem, így nekem is jutott
" alt="
">
" alt="
">sada
így van.. Enyhén szólva édesszájú a család..
" alt="
">
így van.. Enyhén szólva édesszájú a család..
" alt="
">Az Aldi íz-Szigetek játékot nagyon jól megszervezték, jópofa volt a kóstoltatás, a hoszteszek kedvesek voltak, már "csak" nyerni kellene valamit
" alt="
">
" alt="
">Hol lesz az már decemberben....
Szerintem tudjátok kezelni a problémát!
" alt="
">
Szerintem tudjátok kezelni a problémát!
" alt="
">Ma az egyik Rossmannban (Győr,Földes G.u.) találtam féláras cuccokat: a nagy Bahlsen Hit keksz 260 ft!! Szavatossági idő miatt: dec.1-jei lejáratú.. Ugyanígy a Boci Aero 75 ft
" alt="
">
" alt="
">Egyetértek!! Mi is most értünk haza és jól éreztük magunkat finom volt az ebéd is!
Le a kalappal a Gyermelyi előtt!
Nagyon profin megszervezett nyílt napot szerveztek
" alt="
"> A látogatóknak volt egy belépő jegy, fejhallgatón hallgathattad az előadást, étel, ital, ajándék kupon volt a jegyen, és kedvezményes áron lehetett tésztát vásárolni.
Az üzem nagyon korszerű, minden úgy tűnik, hogy gördülékenyen megy, a vendéglátók nagyon kedvesek, előzékenyek voltak.
Nagyon tetszett nekem is, és a páromnak is!
Nagyon profin megszervezett nyílt napot szerveztek
" alt="
"> A látogatóknak volt egy belépő jegy, fejhallgatón hallgathattad az előadást, étel, ital, ajándék kupon volt a jegyen, és kedvezményes áron lehetett tésztát vásárolni.
Az üzem nagyon korszerű, minden úgy tűnik, hogy gördülékenyen megy, a vendéglátók nagyon kedvesek, előzékenyek voltak.
Nagyon tetszett nekem is, és a páromnak is!
Nagyon komoly a durexes bilincs...
" alt="
"> a póló meg jó minőségű...
" alt="
"> a póló meg jó minőségű...jojó: jobb lenne, ha vásárlási értékhez lenne kötve. Ma már nem kellett vásárolnom milkásat, meg is jegyezte a pénztáros, hogy vége a játéknak, és nyertem e? Nem tudom azt kiszúrta e, hogy ezen a blokkon is van nyerős. Na persze nem pöttyös, mert azt nem tudtam, hogy játszik.
Jó ez a Pöttyös játék:egy borítékban több blokkot lehet küldeni,nyerés esetén már nem kell blokkot postázni
" alt="
">
" alt="
">Nekem is
" alt="
">
" alt="
">Fiskars fejszével 15 mázsa tűzifát (is) nyerhetsz.
Tetszik!
" alt="
">
Tetszik!
" alt="
">