Hát, nem tudom először hogy csináltam, de ez a harmadik kavics nem akar kijönni! Már vagy 30-at letekertem pedig. Valamit tuti rosszul csinálok
Hugi71 és többi érdeklődő:
Franciául rajta van a toilokdo honlapján a fórumban. A regeddel simán be tudsz jelentkezni, és ott megtalálod a 4. témakörben, azon belül pedig a 3. téma. Van hozzá videó (kivéve bobble), nézd meg többször is!! Én lementettem a honlapot és mindig onnan puskázok.
A 3., 4. pályánál vannak taktikák.
3.-nál 3x hátrafelé tekerd, kétszer előre. A 3.4.5.6....tekerésnél egyszer csak feljön a rög.
A 4.-nél először ökölbe szorít és alulról 1x beleboxol, utána ököl kienged és ringat, amíg le nem esik.
Az 5. nél az a lényeg,hogy 3 csíkos kerüljön egymás mellé.
A térképnél meg, hogy az első játéknál mielőtt lekaparod a ládát húzgáld meg 3x az alvó szakállát. Így a másodiknál a ládában lesz a térkép.
Ne aggódj, ha az első, második alkalommal nehézkes lesz a rögszerzés, mire eljutsz a sokadik próbálkozásig már szinte csukott szemmel menni fog. (Persze, hacsak nem találod el elsőre a 20 lehetőségből a jó házat)
Sok sikert!!
Klub boltban prizeen hűtőmágnesek vannak

" alt="

">
Nincs valakinek véletlenül egy komplett leírása a titkos játékról? Sehol semmit nem találok róla :/
5-6 próbálkozásnál tartok, holnap folytatom

" alt="

">
nahát

" alt="

">
Gratulálok!!!!!!
Tök jó

" alt="

">
Képzeljétek el sikerült a toilokdon a titkos játékban a jó házat kiválasztanom!!
A nyeremény 30 napon keresztül napi 50 token, amikor bejelentkezek az oldalra. (A 6. próbálkozásra sikerült csak kiválasztanom.) Nekem a desert islands-on volt.
újra megy a byncodes.com

" alt="

">
A 3. nem mindig sikerül nekem se gyorsan, de a 4.-nél mindig megvan a harmadik ládában.
Nekem a 3. és a 4. akar elég nehezen összejönni
Igen, én is, de most már nem érdekel annyira. Csak azért nem fogok venni a bobble-n játékot, hogy elérjem a 6. pályát. Az a kritikus az egészben.
Már kíváncsi vagyok, mennyi pontot ad majd a játék, ha végigcsinálom. Már pár kódot beváltottam érte...
Én mint említettem már 4-et nyitottam rosszul. Egyszer csak meglesz, vagy nem.
Azt a vízesést próbáltam kinyitni, de nem sikerült
Ja, hogy ez ilyenkor kezdődik elölről! De gáz!
Értesíts a további fejleményekről is!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások