Elvileg jobbra fent jóvá lesznek írva érte a pontok.Azt is ígérték, majd meg lehet nézni, hogy melyik vonalkód mennyi babot ér. Mivel eltérő mennyiséget adnak értük.
Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 101 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
És most a farmon a beérkezett vonalkódokat hol lehet megnézni?
A farmodon
" alt="
">
1 Nescafé egér, 1 Nescafé óra, 1 Green Blend és 1 Gold kávé
Pénteken du. lesz nyerteslista.
" alt="
">
1 Nescafé egér, 1 Nescafé óra, 1 Green Blend és 1 Gold kávé
Pénteken du. lesz nyerteslista.
Hol lehet megnézni a nyereményeket?
Köszönöm szépen!
A betyárját!
" alt="
"> Tényleg
" alt="
"> No, péntek reggel 8-tól indul a rendes termelés. Addig kell várni
" alt="
">
" alt="
"> Tényleg
" alt="
"> No, péntek reggel 8-tól indul a rendes termelés. Addig kell várni
" alt="
">Pancsabi
Holnap még csak csüt. lesz.
" alt="
">
Holnap még csak csüt. lesz.
" alt="
">Ok köszönöm.Akkor türelmes leszek.
zsika, nagyon sok van feldolgozás alatt, én is 2X küldtem már, nekem sincs jóváírva még egy sem.
Háromnak. Tehát 3x3 fázisban kell építkezni. Nekem se írták még jóvá, habár bögréket nyertem. Majd meg lesz.
" alt="
">
" alt="
">Összesen hány épületnek kell felépülni?
Én már kétszer küldtem be vonalkódokat de még egyet sem töltöttek fel.
Hol lehet érdeklődni?
Én már kétszer küldtem be vonalkódokat de még egyet sem töltöttek fel.
Hol lehet érdeklődni?
Szandricsek: Holnap reggel 8-tól lehet folytatni, ha kész vagy az építkezéssel, csak addig várják be a most építkezőket.
én úgy olvastam, hogy a kódbeküldésnél az azonosítás az e-mail cím alapján van, nem kell a farm neve
Anianya! Email cím alapján azonosítják be. Ami kell hozzá: Név, Lakcím, telefonszám, email cím. Email cím alapján rendelik hozzá a babokat.
" alt="
">
" alt="
">Ha elfelejtettem milyen nevet adtam a farmnak, hogy tudom megnézni?
mert bele kell ugye írnom a nevet, ha küldöm a vonalkódot.
Illetve ha ma feladok pár vonalkódot, akkor vajon regisztrálják péntek reggelig? A sorsoláson akkor vezsek most részt, ha befejezem az építkezést, de vonalkódot is kell beküldeni ehhez, igaz?
mert bele kell ugye írnom a nevet, ha küldöm a vonalkódot.
Illetve ha ma feladok pár vonalkódot, akkor vajon regisztrálják péntek reggelig? A sorsoláson akkor vezsek most részt, ha befejezem az építkezést, de vonalkódot is kell beküldeni ehhez, igaz?
fb:
Ha már befejezted az építkezést nincs más tennivalód, mint kicsit lógatni a lábad! Nem várjuk be a többieket, csak a péntek reggel 8-ig végzőket, de alapvetően ezzel Ti, akiknek már korábban végeztek, nem kerültök hátrányba,... hiszen a termelés során is lehettek gyorsabbak, a jelenlegi építkezés pedig nem befolyásolja a babszemeitek számát! Kicsit kedveskedni szerettünk volna Nektek, hogy ilyen szorgalmasan játszotok, rendszeresen visszajártok az oldalra, ezért döntöttünk úgy, hogy pénteken sorsolunk köztetek!
Ha már befejezted az építkezést nincs más tennivalód, mint kicsit lógatni a lábad! Nem várjuk be a többieket, csak a péntek reggel 8-ig végzőket, de alapvetően ezzel Ti, akiknek már korábban végeztek, nem kerültök hátrányba,... hiszen a termelés során is lehettek gyorsabbak, a jelenlegi építkezés pedig nem befolyásolja a babszemeitek számát! Kicsit kedveskedni szerettünk volna Nektek, hogy ilyen szorgalmasan játszotok, rendszeresen visszajártok az oldalra, ezért döntöttünk úgy, hogy pénteken sorsolunk köztetek!
nincs bevárás,mégsem lehet játszani
" alt="
">
Az fb-n kb fél órája írták,hogy nézzünk vissza az oldalra,de hiába....
" alt="
">
Az fb-n kb fél órája írták,hogy nézzünk vissza az oldalra,de hiába....
nem baj, az az egér nagyon jól néz ki a képen
" alt="
">
" alt="
">Ugye mondtam, hogy a "bevárásra" játszik.
Beengedett a farmra
" alt="
">
Játszani ugyan nem tudok
" alt="
">de végre nem azt írja,hogy holnap találkozunk,hanem
AKI PÉNTEKEN REGGEL 8 ÓRÁIGBEFEJEZI AZ ÉPÍTKEZÉST RÉSZT VESZ A SORSOLÁSON,AHOL 100DB AJÁNDÉKCSOMAG TALÁL GAZDÁRA
" alt="
">
" alt="
">
Játszani ugyan nem tudok
" alt="
">de végre nem azt írja,hogy holnap találkozunk,hanem
AKI PÉNTEKEN REGGEL 8 ÓRÁIGBEFEJEZI AZ ÉPÍTKEZÉST RÉSZT VESZ A SORSOLÁSON,AHOL 100DB AJÁNDÉKCSOMAG TALÁL GAZDÁRA
" alt="
">