villám
Ami belefér, azt ráfizetés nélkül küldheted.
De ha + szolgáltatást kérsz, ami nincs a boríték árában (ajánlás, elsőbbség), akkor már nem postakész levélként van a díjazása.
De csak ott, ahol matricás a bélyeg, számítógépes a posta.
Máshol az ügyintéző (nem) tudásától/szeszélyétől függ.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 230 oldal |
villám, igen
a postakész boríték, nem súlyhatár nélküli??
én tudom rosszul?
ha beletudom gyömöszölni, azt amit akarok, akkor bármilyen súlyú (ha jó, nem kilókra gondolok) el kell fogadják, nem?
én tudom rosszul?
ha beletudom gyömöszölni, azt amit akarok, akkor bármilyen súlyú (ha jó, nem kilókra gondolok) el kell fogadják, nem?
7 db dörmi logót nem vettek fel 100 ft-ért, merthogy nem szabványos, a postakész borítékra (koral) azt mondta: "most kivételesen felveszem, de sok van benne".
Kérd tőlük a ragszámot, s annak ismeretében érdeklődj a posta oldalán.
könyv még mindig sehol,gyanítom már nem, is lesz,és a kiadó sem hívott
holnap megint érdeklődhetek(többe karül a telózással ,mintha kértem volna utánvéttel,csak gondoltam miért fizessek 500 ft-tal többet)
holnap megint érdeklődhetek(többe karül a telózással ,mintha kértem volna utánvéttel,csak gondoltam miért fizessek 500 ft-tal többet)
Köszi
" alt="
">
" alt="
">http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/belfoldi_post
acsomag
acsomag
hol tudom megnézni mennyibe kerülne egy értékbiztosított csomag feladása?
Vagyis ajánlottan.
A posta 5 munkanapra vállalja a küldemény kézbesítését. Az 5. mnap az ünnepek miatt csak 24-én lesz. (Gyakorlatilag a 10. naptári napon.) Ez van...
" alt="
">
A posta 5 munkanapra vállalja a küldemény kézbesítését. Az 5. mnap az ünnepek miatt csak 24-én lesz. (Gyakorlatilag a 10. naptári napon.) Ez van...
" alt="
">
bocsi,hülyeséget írtam
nem sütigyár,hanem sütiskrimi
nem sütigyár,hanem sütiskrimi
A csomagot nyomon követhető könyvelt küldeményként adtuk föl, de a Magyar Posta szolgáltatásáért felelősséget vállalni nem tudunk.
Nem ajánlottan adták föl?
" alt="
">
" alt="
">Rendeltem 1 könyvet a sütigyár oldalról,csütörtökön feladták,ma még nem jött meg.Fölhívtam a kiadót ,a hölgy azt mondta ő adta fel személyesen a Camponában,szerinte is meg kellett volna már kapnom,És a posta szerint is. Hétfőn a csaj szabira megy ,valamelyik kollégája utánanéz,azt ígérte. Igaz a visszaigazoló e-mailben benne volt ,hogy a posta miatt nem vállalnak felelősséget.Remélem azért valahogy megkapom
Liszolda, kérheted kp-ben a járandóságot, pontosabban postai kézbesítéssel. A MÁK-nál az igénylésnél valószínűleg Te töltötted ki úgy a papírokat, hogy számlára kéred.
A munkabért - ha nem állami alkalmazott vagy - szintén kérheted kp-ben. Az más kérdés, hogy a munkáltatók gyakorlatilag megszüntették az ilyen kifizetéseket. Bár most nem vagyok teljesen képben, de a munka tv-könyvben van is erre passzus, ha jól emlékszem. Persze a munkáltató ezt nem szereti, és már általánosan elterjedt a bankszámlás fizetés, hiszen szinte mindenkinek van lakossági számlája.
A munkabért - ha nem állami alkalmazott vagy - szintén kérheted kp-ben. Az más kérdés, hogy a munkáltatók gyakorlatilag megszüntették az ilyen kifizetéseket. Bár most nem vagyok teljesen képben, de a munka tv-könyvben van is erre passzus, ha jól emlékszem. Persze a munkáltató ezt nem szereti, és már általánosan elterjedt a bankszámlás fizetés, hiszen szinte mindenkinek van lakossági számlája.
A csekk befizetés ingyenes, a kp felvételért kell fizetned.
A netbankos utalás legtöbb helyen ingyenes, v. nagyon olcsó.
Bankoknál minden szolgáltatás, amihez az élő munkaerő (ablaknál ülő ügyintéző) közreműködése kell, drága.
Bankoknál minden szolgáltatás, amihez az élő munkaerő (ablaknál ülő ügyintéző) közreműködése kell, drága.
Nem árt, ha átnézitek a folyószámlátok/kártyátok kondícióit, mert aug. 1-el változtak a díjak, s nem a javunkra...
" alt="
">
A postán nem kártyával vásárolsz (ami továbbra is ingyenes), hanem kp-t veszel fel, többnyire nem a saját bankodtól, ami drága mulatság, hogy befizesd a csekkjeidet.
A csoportos beszedés még mindig ingyenes a legtöbb helyen, s csomó szolgáltató még nyereménnyel is kecsegteti az áttérőket.
Kényelmes, olcsó, érdemes megfontolni.
" alt="
">
A postán nem kártyával vásárolsz (ami továbbra is ingyenes), hanem kp-t veszel fel, többnyire nem a saját bankodtól, ami drága mulatság, hogy befizesd a csekkjeidet.
A csoportos beszedés még mindig ingyenes a legtöbb helyen, s csomó szolgáltató még nyereménnyel is kecsegteti az áttérőket.
Kényelmes, olcsó, érdemes megfontolni.
Liszolda
Nem a posta pénzfelvételért kér pénzt, nem a csekk befizetéséért.Mert pénzt kell kivenni, hogy be tudd fizetni
Egyébként én is kártyára kapom a pénzeket.
Nem a posta pénzfelvételért kér pénzt, nem a csekk befizetéséért.Mert pénzt kell kivenni, hogy be tudd fizetni
Egyébként én is kártyára kapom a pénzeket.
mel6 az bosszant, hogy ezek "elvileg" magyar cégek, de egymás csekkjeinek befizetéséért pénzt kérnek. A Posta meg még a saját csekkjének a befizetéséért is pénzt kér.