Mit?
emailt? info @ promociosjatek.hu
Vagy blokk adatokat?
Válts böngészőt!
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 891 oldal |
sziasztok segitséget kérek,nem tudok irni a palmolive-tesco oldalra.előre is köszönöm.
3 mol pöttyöt keresek hétfői átadással. Sürgős.
Közben megoldódott, a dátumformátummal volt baj. Szerencsére nyertem is
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
A coca játékon beregisztráltam még rgy személyt, de nem jelenik meg a feltöltött blokkoknál a feltöltésem, visszaigazolást sem kaptam. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
A coca játékon beregisztráltam még rgy személyt, de nem jelenik meg a feltöltött blokkoknál a feltöltésem, visszaigazolást sem kaptam. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Debrecenben keresek S.O.S. tiszta, kupakkal ellátott (nem baj, ha cimkés, de tiszta) dzsemes üvegeket. Cserébe meggydzsemet adok
Vargaerzsi83 telefonszámát tudja valaki?Vagy ha itt vagy,kérlek írj!
Akik jelentkeztek penny pontokert nalam,
kerem hogy jelezzek hogy aktualus-e meg!!!
Koszonom.
kerem hogy jelezzek hogy aktualus-e meg!!!
Koszonom.
Mar csak 6 penny vitateam matricám hianyzik.
valaki tudna segíteni?
valaki tudna segíteni?
remelem most mar publikus az email cimem, de ha nem akkor tolnai.gabriella@gmail.com cimre irjatok, elore is koszonom
Nagy segitseget szeretnek kerni. Par eve a Nestle jatekon reggelizo keszletet lehetett nyerni, vilagos alapon zold pottyos talka, amit ma sajnos az unokam osszetort. Ez volt a kedvenc talkaja.Ha lenne valakinek, nagyon orulnek neki.
A hulala nem tejszín, hanem "növényi habalapanyag".
http://hulala.hu/termekek/
Nyugodtan használj igazi tejszínt helyette.
http://hulala.hu/termekek/
Nyugodtan használj igazi tejszínt helyette.
Köszi. Én is a tejszínre szavaznék inkább, csak a receptben hulala van, remélem, jó lesz így is.
" alt="
">
" alt="
">A hulala tejszínből gyönyörű kemény habot lehet verni. Nem kell hozzá habfixáló sem. Másnap is kemény marad és nem esik össze. Én nagyon szeretem. Habár másoknak nem ízlik.
Köszi!
" alt="
"> Még egy kérdés: miért jobb a hulala a habtejszíntől?
" alt="
"> Még egy kérdés: miért jobb a hulala a habtejszíntől?jojó
Nem.
Cirbolya
Zacsiban, por v. lap formájában.
Neked kell feloldani.
Nem.
Cirbolya
Zacsiban, por v. lap formájában.
Neked kell feloldani.
Zselatint, és a kommentek szerint tuti recept. Feketeerdő torta a nosalty-n.
Cirbolya ! Nem habfixálót? Zselatint ?
Hátha inkább otthon vagytok a cukrászművészetben.
" alt="
"> Még sosem csináltam tortát zselatinnal. Milyen formában lehet ezt boltban kapni? A recept szerint a felvert tejszínbe kell csorgatni, de én csak a gyümitortára való tortazselét ismerem...
" alt="
"> Még sosem csináltam tortát zselatinnal. Milyen formában lehet ezt boltban kapni? A recept szerint a felvert tejszínbe kell csorgatni, de én csak a gyümitortára való tortazselét ismerem...Bocsi nem ide tartozik . Szeretnék meghívót az ncore-ra . Tud valamki segíteni?? Köszi