Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 143 oldal |
Mindenesetre választ kellett volna küldeniük,mert én már kaptam akkor is, amikor lecsúsztam a garantáltról. Akkor azt írta, hogy nem fértem bele az első százba, de a fődíjra még esélyes vagyok
bocsi!
Itt a webny.. főoldalán láttam sorban az időpontokat.
Itt a webny.. főoldalán láttam sorban az időpontokat.
Sőt! A Lauritzen oldalán is rosszul van. Mindenhol rosszul van.
palmalive: ezt hol látod pontosan? Mert a Knorr oldalán is rosszul vannak az időpontok szerintem. Mármint a hivatalosban a Knorr oldalán.
a knorr oldalán folyamatosan vannak az időpontok, csak a szórólapon van rosszul. sőt , ott két periódus egymásba is van csúsztatva.
Nem lehet, hogy a számítógépes-rendszerük a téves kiírás szerint van beállítva? 

Nekem sem jött válasz.
nekem sincs semmi válasz. Ez vajon azt jelenti, hogy most nincs is játék? mert ha a kiirást nézzük, akkor ugye most holtidő van a következő periódusig.
Ha nem jön válasz egyáltalán, akkor ezt az sms-t nem is regizték, és akkor a következőben játszhatok vele????
Ha nem jön válasz egyáltalán, akkor ezt az sms-t nem is regizték, és akkor a következőben játszhatok vele????
Nekem sem erkeyett valasz, sajnos
még mindíg nem küldtek válaszokat
Én nem játszottam ebben a fordulóban.
törpi! Azóta sem irtak vissza?
Én most nem pályáztam. Lehet, hogy jól tettem? 
Én most nem pályáztam. Lehet, hogy jól tettem? 
mi ez a hallgatás?
nektek sem jött üzenet vissza?
Nem tudom.
Ez az ezelőtti játéknál volt.
Ez az ezelőtti játéknál volt.vw
És vajon ez még mindíg így van?? Vagy már átállították az órájukat? Ezt honnan lehet megtudni? Ha felhívom őket vajon meg tudják mondani???
És vajon ez még mindíg így van?? Vagy már átállították az órájukat? Ezt honnan lehet megtudni? Ha felhívom őket vajon meg tudják mondani???
mel6!
Azért nem nyertél, mert az ő órájuk 3 percet késik. Én se nyertem éjfél utáni 2 perces beküldésemmel. Írtam nekik és azt a választ kaptam, hogy 23 58 perckor kapták meg az sms-t.
Azért nem nyertél, mert az ő órájuk 3 percet késik. Én se nyertem éjfél utáni 2 perces beküldésemmel. Írtam nekik és azt a választ kaptam, hogy 23 58 perckor kapták meg az sms-t.

Amúgy a honlapon még mindig nem javították a dátumokat...
Arról nem beszélve, hogy mi lesz január 18-26-ig? Akkor nincs játék? Lehet, hogy az is el van írva, és holnap kéne játszani a tányérért???
Arról nem beszélve, hogy mi lesz január 18-26-ig? Akkor nincs játék? Lehet, hogy az is el van írva, és holnap kéne játszani a tányérért???
cica
ez jó kérdés, ezen én is töprengtem, mert a múltkor is ennél az sme játéknál éjfél után 1 perccel sokan azt írták nem nyertek, éjfél után 3 perccel meg többen nyertek még..
ez jó kérdés, ezen én is töprengtem, mert a múltkor is ennél az sme játéknál éjfél után 1 perccel sokan azt írták nem nyertek, éjfél után 3 perccel meg többen nyertek még..
Knorréknak pontos az órájuk?(mondjuk a pontos időhöz képest)
Nem fordult még elő hogy mondjuk 00:01 kor még előttevaló nap volt náluk?
Értitek mit kérdek
Nem fordult még elő hogy mondjuk 00:01 kor még előttevaló nap volt náluk?
Értitek mit kérdek