Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 135 oldal |
bukósisak
Hálózsák 

melo6
a táskás kérdésed engem is érdekelne ha megtudsz valamit légyszi ird meg
a táskás kérdésed engem is érdekelne ha megtudsz valamit légyszi ird meg
a belépés nem lenne olyan fontos csak nyernék végre valamit
nálam teljesen normálisan írja ki az időpontokat. próbál meg még egyszer belépni, vagy később, mert valami gáz van megint, mert én is csak a kb 10. próbálkozásra tudtam belépni
kryszti
mert az összes időpont 00:00!Mennyi mindent nyert aki éjfélkor küldte
mert az összes időpont 00:00!Mennyi mindent nyert aki éjfélkor küldte

miért érdekesek a nyerő időpontok? én még ma be sem tudtam lépni...
elég érdekesek a tegnapi nyerő időpontok 

Nekem eddig minden nap sikerült elküldenem a kódot.
És ma nyertem is egy bukósisakot.
Hogy mit fogok vele csinálni azt nem tudom
És ma nyertem is egy bukósisakot.
Hogy mit fogok vele csinálni azt nem tudom
Én is ugyanígy jártam...3 kóddal is....netről nem mentek el a kódok, küldtem telefonról 11 körül, aztán jött a válasz éjfél után, hogy 12 és 24 között küldjem..

Aki tudja esetleh,hogy mennyiobe kerül/kerülhet kb a marlboros hátizsák megtenné,hogy elküldené nekem priviben?köszi
én sem tudok belépni. és tegnap nem kaptam választ, pedig du. 5 körül küldtem el a kódom.
én pontosan ugyanígy jártam...

Tegnap este 1/2 10 -kor kezdtem a "próbálkozást" a kódküldéssel, és végül 1/2 11 előtt SMS-ben küldtem el a kódomat, amire hosszú ideig nem jött válasz. Aztán éjfél után 5!!! perccel jött egy válasz SMS, hogy csak a 12 és 24 óra között beküldött kódok érvényesek, így az enyém sajna nem játszik. Korrekt, nem?

mia!
tudom, csak viccnek szántam a beírásomat

tudom, csak viccnek szántam a beírásomat

mia
Már elküldtem azóta SMS-ben is és nem jött válasz. Bejelentkezni interneten keresztül megint nem tudok.
Erre mondják, hogy a hiba nem az ön készülékében van.
Már elküldtem azóta SMS-ben is és nem jött válasz. Bejelentkezni interneten keresztül megint nem tudok.
Erre mondják, hogy a hiba nem az ön készülékében van.Luci
mert túl sokáig vártál esetleg a kódküldéssel. Nekem volt már ilyen. Nézegettem ott az oldalon sok mindent,utána el akartam küldeni, ue a szöveg.
Jelentkezz be még egyszer és jó lesz.
mert túl sokáig vártál esetleg a kódküldéssel. Nekem volt már ilyen. Nézegettem ott az oldalon sok mindent,utána el akartam küldeni, ue a szöveg.
Jelentkezz be még egyszer és jó lesz.
Elküldöm a kódomat és normál visszajelzés helyett "Ismeretlen session azonosító" üzenetet kaptam. Valami nem OK. 

Tudni akarod, mibe?
Részemről a megtiszteltetés
Küldés előtt belenyúlok könyékig
Közben jött még egy válasz, szíves türelmemet kérik, éppen feldolgozzák
Részemről a megtiszteltetés
Küldés előtt belenyúlok könyékig
Közben jött még egy válasz, szíves türelmemet kérik, éppen feldolgozzák

Gratulálok!
Nem akarod az én kódjaimat is elküldeni holnap?
Vmibe belenyúltál mostanában.
Nem akarod az én kódjaimat is elküldeni holnap?
Vmibe belenyúltál mostanában.