Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 232 oldal |
valaki: szolj ha vegeztel!
sztem is random vannak generalva a kodok.
szoval az szerintem nem muxik.
szoval az szerintem nem muxik.
Mi volt jó reggel? Engem is informálhatnál mailben, most kezdem majd el nyomni! Köszi
5:0 Valaki nem tudja hogy mi a nyerőmp mert reggel még jó volt! Most már nem! 

Szerintem nem lehet ilyen programot irni. Mert nincs összefüggés a kodok között. Szerintem Random generálták a kodokat, amit eltároltak egy szerveren.
Hülyeséget irtam
Annyit segítek, hogy a vége: C
EGY KÓDBÓL EGYET NYERTEM!
Szerintem igaza van simán lehet olyan programot csinálni - szerintem mert én nem értek hozzá- ami összekeveri a betűket, és gondolom a programozók is ilyet használnak!! Szerintem!! 

Zsani28: de bele lehetne abba bukni,mert ha rossz kódot üt be 5 után egy napra letiltják,itt van lebukási esély
És arra senki nem gondolt, hogy esetleg valaki kideríti, milyen szisztéma szerint alkották meg a kódokat a csokipapírokba? Ha valaki erre rájött, egyetlen csokit sem kell megvennie és agyon nyerheti magát.
A csokipapírokat ugyanis nem kérik a nyereményátvételnél...
A csokipapírokat ugyanis nem kérik a nyereményátvételnél...
2:0 

sztem siman lehet foldi.
aki kicsit belegondol. egesz jo biznisz.
2eft = 24 kod. ebbol ha 5 nyero.... es ha felaron eladod a devergos termekeket akkor is kiraly bizniszt csinaltal.
viszont az ilyenek nem smsbe kuldozgetik... sztem irtak 1 tuti kis programot ami nyomja helyettuk. vegulis 1 telefonszam, 1 kod, 1 idopont kell csak bele....
azt viszont nem tudom hogy deritik ki a nyero idopontot. lehet h a rendszergazda rokonai

aki kicsit belegondol. egesz jo biznisz.
2eft = 24 kod. ebbol ha 5 nyero.... es ha felaron eladod a devergos termekeket akkor is kiraly bizniszt csinaltal.
viszont az ilyenek nem smsbe kuldozgetik... sztem irtak 1 tuti kis programot ami nyomja helyettuk. vegulis 1 telefonszam, 1 kod, 1 idopont kell csak bele....
azt viszont nem tudom hogy deritik ki a nyero idopontot. lehet h a rendszergazda rokonai

De biztos van közük vmilyen formában a céghez, nem? Vagy szerintetek lehet, hogy egyszerű "földi halandók" ??
gondolom szegeden se véletlen íratnak alá mostmár papírt hogy büntető jogi fellelőség tudtában kijelenem nem kereskedem a termékekkel.
ezek után nem kell csodálkoznunk,hogy milyen kevésszer nyerünk,mert ők is rengeteget küldenek be és ennyi kód mellett( főleg nyerő kód ) a 21900 nyerős utalvány már eltörpül.de ha minden héten ez igaz lenne,amit a boltosok állítanak ,akkor ez már bizonyos családok részéről komoly kereskedelem vagy plusz jövedelem forrás. mert ennyit felvenni is sok lenne,mármint ruhát
Akkor nem kell keresni hogy miért nem nyerünk 

4:0 

Itt Debrecenben is van egy család aki ilyen sokat nyert mint a nyíregyházi (vagy csak az itteni boltot kifosztották és átmentek oda
)
A boltban mondta az eladó srác mikor voltam vásárolni, hogy van egy család, minden héten (!) 400 (!) kódot váltanak be. Állítólag azért csak ennyit, mert ennyit tud tárolni a mobiljuk
)
A boltban mondta az eladó srác mikor voltam vásárolni, hogy van egy család, minden héten (!) 400 (!) kódot váltanak be. Állítólag azért csak ennyit, mert ennyit tud tárolni a mobiljuk

16 09-től 16 14 jönnék.