Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 284 oldal |
Hívtak egyáltalán valakit?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
eddig engem sem hívtak az utóbbi napok miatt
pedig küldtem megint egy csomót 
pedig küldtem megint egy csomót 
Felhívtam én is a csajt! Kedves volt, és elmondta ,hogy nem nyertem(sajnos) . Majd ma megint próbálkozok 3-4között (hajnalban)!
Hány órakor nyertél, és a honlapon van szám amin hívhatóak?
állítólag igen!
Én nem nyertem azt tudom, megkérdeztem...
Én nem nyertem azt tudom, megkérdeztem...
A 21.ikei nyerteseket hívták már?Mert én 21.én hajnalban játszottam!:I
Köszi a választ, akkor nem adom fel a keresést!
Nálunk van az Interspárban akciós Mirinda Tatabányán
Látott már valaki valahol akciós csomagolású Mirindát vagy 7up-ot? A játékszabályzat szerint ezek is játszanak, de venni eddig nem sikerült.
köszönöm szépen..
pappocs
11-kor volt sorsolás
11-kor volt sorsolás
Ditke
első éjszaka csomó kódot küldtem sms-ben, mert tényleg nem működött a netes. azért reménykedtem én is....
első éjszaka csomó kódot küldtem sms-ben, mert tényleg nem működött a netes. azért reménykedtem én is....
aki hétvégén játszott, hívták már hogy nyert? Vagy mikor lesz eredmény?
mia
Én is sms-ben nyertem, mert akkor még első éjjel nem működött a netes beküldés. Azóta is főleg sms-ben küldöm, mert elvétve van 1-1 kódom, azért nem ülök mindig géphez. Igaz, azóta nem is nyertem
Én is sms-ben nyertem, mert akkor még első éjjel nem működött a netes beküldés. Azóta is főleg sms-ben küldöm, mert elvétve van 1-1 kódom, azért nem ülök mindig géphez. Igaz, azóta nem is nyertem

mia!
Én is sms-ben nyertem
Én is sms-ben nyertem
Smile, Gia
köszi
akkor még van remény... 
köszi
akkor még van remény... 
mia! Én azt az egy szemet,amit nyert is sms-ben küldtem,azért az egy kódért nem volt kedvem bekapcsolni a gépet.
Mia! Én SMS-es beküldéssel nyertem.
Medy1
köszi. tudom,h mindegy, de egyelőre azért kíváncsi vagyok,h sms beküldők is vannak-e a fórumos nyertesek között, vagy csak netes....
hajnalban nem szívesen mászom ki az ágyból és kapcsolom be a gépet újra.. meg ha nem vagyok otthon, akkor ugye nehéz neten beküldeni, ha nincs nálam laptop
köszi. tudom,h mindegy, de egyelőre azért kíváncsi vagyok,h sms beküldők is vannak-e a fórumos nyertesek között, vagy csak netes....
hajnalban nem szívesen mászom ki az ágyból és kapcsolom be a gépet újra.. meg ha nem vagyok otthon, akkor ugye nehéz neten beküldeni, ha nincs nálam laptop

Én is játszom már, első nap óta,az elején még többet küldtem,most is naponta min. 1-2-őt ellövök,de eddig még sajnos semmi.