Az oldalmegállításhoz extra gyors net, gép kell. Kipróbáltam, és nálam mielőtt betöltené lapot vált. Ha előbb megállítom akkor a nagy semmit látom

Ez az oldalmegállítás nekem sem jön össze. Akárcsak a nyeremények. :-(
Tehát , az előbbleírtak szerint, amikor tölti be a tojásos oldalt, fent az internet explorer fejlécnél található piros X -t ( leállítás) kell a megfelelő időben megnyomni. először lehet, hogy túlszaladtok a 307-es oldalra, de kis kisérletezéssel rá lehet érezni az ütemre.
dave77
elég ha abban az időben törik a tojásokat amikor általában az ajándék van, de ezt az oldalmegállítást nem tudom hogyan kell, ezek szerint ezt alkalmazzák
Kedves Dave77!
Azért ezt a harakirit azért még gondold meg!!! Kár lenne ezért!
segítsen már valaki, hogyan kell megállítani az oldalt, ezt kipróbálnám

köszi

Ha a navigációs rendszert is a Mayerék viszik el, én harakirit követek el...
Most nem azért, de gyakorlatilag non-stop játszanak, és tuti, hogy többen. Ezeknek nem kell dolgozni menni, bevásárolni, vagy teszem azt wc-re???
Annyira hihetetlen számomra ez a nagy nyerési szériájuk. Minden családtagom regisztráltam, négy felhasználónévvel játszom, napi több órát, ennek az eredménye egy könyv, még az elején. Szóval, változatlanul nem értem, hogy csinálják.
vicag
és hogy kell megállítani az oldalt?

Én nem játszom az adventtel, de most hogy sokat írtatok megnéztem.
Ha bejelentkezés után elindítod http://www.advent.hu/index.php?id=310 linket, és gyorsan megállítod az oldalt, a három töretlen tojás jön be. Tehát kb 15 másodpercenként törheted a tojásokat, hogy kiderüljön, nyertél-e. remélem ezzel nem rontottam senki nyerési esélyét.
Fearzone: miért csak a keresztneved van ott? Hogy talál meg így a postás?

A mai ABP csomit ugy nyertem, hogy kb 2 perce kattingattam, lattam semmi nyertes meg ma, gondoltam talan. Maskor orakig nyomtam, es csak az uzik....nekem inkabb az tunt fel, hogy amikor kaptam egy pingvinuzit elkuldtem sokszor azonnal bedobta a story online-t es a 3 torertlen tojast...mire odahuztam volna az egeret addigra visszatert a dekoracio oldalra....nah ez hogyan lehet. Lehet a sors megirta nekem a mezeskalacsos konyvet

egyebkent szeretnem is..

Ha belegondolunk, mennyit kattintgatnak, valószínűleg rengeteg pingvin üzenetet nyernek... ilyenkor valószínűleg kellemes, boldog és mindenféle szépet kívánnak mindenkinek (már csak rutinból is)...tényleg bosszantóak, már alig várom a játék végét!
Nem is tudom, hogyan lehet nyerni annyit a tojástörögető játékon? Nekem folyamatosan olyan nyerési lehetőségeket kínál ahol egy vagy két ajándék volt, de már megnyerték. Miért adja azokat? Így el is ment a kedvem az egésztől. Gondolom más ez alatt töri az x-dik nyereményét.
Köszi, hogy beírtad

Korrekt volt a válasza, el kell nekünk is fogadni.
Az oldal főszerkesztője nagyon kedvesen válaszolt és remélem, hogy nem lenne ellenére, ha tudná, hogy idézek a leveléből. Én elhiszem azt, amit ír.
Tehát:
"A rendszer úgy működik, mint amikor sorsjegyeket veszünk a trafikban. Minél többet vesz valaki (minél többet kattint tehát), annál nagyobb az esélye, hogy nyerjen. Maga a rendszer több terheléssel és több kritériummal lett tesztelve természetesen az indulás előtt és a rendszernaplóból látszik, hogy jól is működik, tehát hivatalosan csalni nem tudnak. Viszont a Mayer család valószínűsíthetően komoly felosztásban, szigorú munkarendben játszik, amivel nem tudunk mit kezdeni.
Minket is bánt és rengeteg, az Önéhez hasonló levelet kapunk, de sajnos kifognak rajtunk."
biztos van egy jó programozó a családjukban

A többi játékot is sokan kijátszák(pl a Tibi is ilyen volt stb,stb), miért pont ez lenne kivétel? Már nem is idegesítem magam a nyertesek névsorán, ha van időm feltörök 1-2tojást, a nyereményt pedig meghagyom az említett családnak, nekünk picike már az esély.

Én nem nagyon játszom az Adventen,össz. kb. fél órát, de biztos, hogy ugyanazok lehetnek a nyerő időpontok, kaparások, mert akkor ez a család nem nyerne ennyit

Szerintem az összes fórumos együtt nem nyert annyit mint a Mayerék, pedig ha a fórumosok ráfordított idejét összeadnánk akkor az egyész Mayer familiának kevés lenne a napi 24 óra, hogy időben összejöjjön nekik annyi mint a fórumosok ráfordított összideje.
Még fél 7-kor sem volt nyertes... Mindenesetre érdekes és kár, hogy pont ma kellett jönnöm az új munkahelyemre, hátha lett volna esélyem a tv-re, amit az Anyukám szeretne nagyon, de lehet, hogy még partiban leszek a másik kettőért is.

Az a baj, hogy tényleg nem futja ilyen ajándékokra és örülnék egy-két kicsinek, hogy mindenkinek tudjak majd adni valamit, de hát nem jön össze...

Igaz, hogy feltehetnének sokkal több apróbb ajándékot is, mert akkor kevesebb szomorú ember lenne és többen nyerhetnének. Pl. az Ízvarázs füzetek, az egy 800 ft körüli kiadvány, mégis alig van belőle...
Na, mindegy! Irigység ide vagy oda, tényleg irigylem a Mayer családot, de hát ez van, ezt kell szeretni, bár nem könnyű... Főleg úgy, hogy nagyon bennem van Doba Éva beszólása...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások